Şimdi Ara

Trident w-t 11

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben trident W-T11 model telefonu kafama taktım birde size başvurayım dedim ama lütfen sadece kullananlar ve bu ürün hakkında bilgisi olanlar yorum yapsın

Mesajlaşma ve Data Özellikleri
    Bağlantı Özellikleri : Wi-Fi - Gprs - Bluetooth - Usb - Fax / Data
    Mesajlaşma Özellikleri : E-posta - SMS - MMS - T9 Metin Girişi
    İnternet Özellikleri : Html Tarayıcı - Java Desteği - Wap
    Kamera
    Kamera Çözünürlüğü : 2 megapiksel
    Kamera Özellikleri : Dijital Zoom - Flaş
    Çoklu Ortam Özellikleri
    Çoklu Ortam Özellikleri : Kamera - Artırılabilir Hafıza - Ses Çalar - FM Radyo Çalar - Video Oynatma - Video Kaydetme - Melodi Ekleme
    Genel Özellikler
    Telefon Tipi : Klasik
    Kullanım Şekli : İş Telefonları
    Konuşma Süresi : 3 saat
    Bekleme Süresi : 300 saat
    Hat Sayısı : Çift Hatlı
    Melodi Tipi : Mp3 - Polifonik - AAC - AMR
    Renk Seçenekleri : Siyah - Gümüş
    Pil : Lithium Ion
    Yükseklik : 112 mm.
    Genişlik : 61 mm.
    Derinlik : 13 mm.
    Ağırlık : 119 gr.
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi : TFT
    Ekran Çözünürlüğü : 240 x 320 piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü : 262000 renk
    Hafıza Özellikleri
    Dahili Hafıza : 40 MB
    Harici Hafıza : 4 GB
    Hafıza Kartı Tipi : Micro SD
    Diğer Özellikler
    Diğer Özellikler : QWERTY Klavye - Televizyon - Titreşim - Ses Kaydı - Hoparlör - Eller Serbest - Uçuş Modu - Bas Konuş - Ajanda

Trident w-t 11

Trident w-t 11

Trident w-t 11

Trident w-t 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogus403 -- 8 Mart 2012; 20:12:26 >

• konu Güncel
  • merhaba, yaklaşık 8aydır bu telefonu kullanıyorum ben, w-t11. ama resimdeki telefon w-t10, az da olsa ikisinin özellikleri farklı. telefonun iyi yönlerini söylemek gerekirse fiyatına göre özellikleri gayet iyi, kullanımı büyük oranda rahat, herseyden önce çifthat kullanımına imkan sağlıyor. şarjı kullanımına göre genellikle 2-4 gün arası gidiyor. ama java uygulamaları ve wifi'yi çok kullanırsan 1bucuk gune kadar dusebılıyor. televizyonu ve radyosu gayet iyi diyebilirim. internet ve wi-fi konusunda ihtiyaçları rahat bir şekilde kareşılayabiliyor.
    eksilerinden bahsedersek de ilk göze carpan eksisi başta tuş takımları olmak üzere boyasının dökülmesi ve atması. şu anda nerdeyse boyası atmamış hiç bir tuş yok ve kapağındaki boya susuz kalmış toprak gibi çatlamış durumda. bunun dışında konuşurken karsıdakının sesi az geliyor. forumlarda yükseltmenin yollarını tarif etmişler ama ben yapamadım. kamerası 2.0mp ama dıger telefon kameralarından aldıgın performansı bekleme. java uygulamalarını destekliyor ama iki uygulamayı aynı anda çalıştırmıyor. ayrıca benim yaşadığım diğer bir sorun da uygulamalardaki güncellemeleri uygulamayı her açtığınızda istiyor, yüklenen güncellemeyi kaydetmiyor. son olarak da benim yaşadğım diğer sorun garanti konusunda. telefon sarj alma konusunda sorun cıkarmaya basladı ve yetkılı servıs olarak verılen numaraların hıc bırınde cevap veren kımse cıkmıyor. tridentin kendi ana sayfasındaki iletısım bılgılerınden mail attım yardımcı olmaları için ama geri dönen olmadı.
    benim tavsiyemi sorarsan çift hat kullanmıyorsan yakın fiyatlarda, benzer özelliklere (ama biraz daha az elbette) sahip bilinen markalar var. onlara yönelmeni tavsiye ederim. bir süre sonra küçük sorunlar insanın gözünde büyüyebiliyor ;)

• Trident WT-11 telefonunu kullanıyorum.Aralık ayında telefonu aldım geçen salı günü 6.kez teknik servise getirdim.Farklı farklı sorun çıkıyor telefonda.Telefonda çıkan sorunlara gelince;
    telefon kitleniyor kendi kendine kamera açılıp telefon kamera çekmeye başlıyor(son götürüşümde bu sorun yoktu ama bu seferde joyistic çalışmıyor telefon kitlenmeye devam ediyor kilit tuşuna basmama rağmen bir tepki vermiyor.
    Telefonun ön ve arka kapakları dökülmeye başladı çok kalitesiz bir işlemesi var.Bu telefonu kesinlikle önermiyorum.Teknik servise ne zman gitsem benim sorunun aynısıyla karşılaşan bir sürü insan gördüm.Bu telefona verdiğim 221 liraya yazık oldu şuan telefon hala serviste telefon servise gitmekten ...... gibi oldu.İşin ilginç tarafı telefonu sürekli elinde olan tiplerdende değilim yani günde maksimum 10-15 dakika elimde durur genelde telefon masanın üstünde kendini bol bol dinlenerek geçiriyor zaten.
    Bedavayada verseler Trident Marka telefon kesinlikle almam ve önermiyorum.Değişimde yapmıyorlar zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.