Şimdi Ara

TRIDENT WT3 Kullanan, Satan, Fikri Olan, Bana Lütfen Fikir Versin!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
74.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha arkadaslar bşi merak ediyorum bu teller de ekran dokunmatiği bazen bozuluyormus almayı düşünüyordum ama braz soğudum ekran bastığı zaman hiç işlemeyen kullanıcılar da var
  • SATIŞLAR BAŞLAMIŞTIR...ALAN EN ÇOK 2-3 AY TAHAMMÜL EDEBİLİYORLAR....SATMAYA GİDİNCE DE 50TL VERİRLERSE ÖPÜP BAŞINIZA KOYUN...ZAMANINDA ADAM GİBİ TELEFON ALINSA BUNLAR KİMSENİN BAŞINA GELMEZ BEYLER TEKRAR TEKRAR BIKMADAN YAZIYORUM...DİKKATLİ OLUN ALMAYIN BU MALLLARI YAHU..
  • YHA öle tabide klavyeli modeler belki daa sorunsuzdur die düşünüorum bn dokunmatik serisinden vaazzgectim ama ÇİNLİ die öle hemen körü körü ne karalamakta doğru olmass bizim bi arkdasda bi DİGİPHONE var 3 yıllık çelik kasa tel ilk günkü gibi bnim 2 yıllık SAMSUNG bozuldu o sapasağlam duruo bnim görüşüm denemek lasım ÇİNLİ markasını vurup direk DANDİK bu teller demek YANLIŞ
  • Sakın yakalşmayın trident telefonlara nedenini yazdıklarımı okursanız anlarsınız.Sorunlarımı çözmek için her servise gittiğimde 2-3 tane trident maduru insanla tanışıyorum.Sakın almayın pişman olursunuz;işte başımdan geçenler.Arkadaşlar ben triden wt3 marka cep telefonu aldım.Başımdan geçenleri anlatim alıp almamak size kalsın.Aldığım gün dokunmatik ekran bozuldu.Ertesi gün aldığım bayiye gittim.Şikayetimi söyledim.Hemen değiştirdiler,fakat verdikleri telefon kullanılmış bir telefondu.Büyük ihtimalle arızalı diye değiştirdikleri telefonu bana yine verdiler.Aldığım bayiye söyledim bunun içinde tozlar var bu kesinlikle kullanılmış telefon diye uyardım,fakat ilgilenmediler.Mecburen zaman uzamasın diye alım.Aldığım ikinci telefon iki gün sonra yine arıza yaptı.Sim iki yuvası bir süre sonra sim kartı tanımamaya başladı.Bayiye yine gittim,bana sim kartımın versiyonunun düşük olduğunu versiyon yükseltince düzeleceğini söylediler.Telsim bayisine gidip versiyonunu yükselttim.Ertesi gün yine aynı hatayı verdi.Diğer sim kartıda takınca yine aynı sorunla karşılaştım.Bozuk halde bayiye gittim.Telefonu incelediler evet arızalanmış deyip beni servise yönlendirdiler.Bu aradaki 10 dakkalık bölümde 1 eya 2 adet triden telefon daha geldi bozuldu diye.Servise gittim bu telefon çalışıyor bunu kontrol etmemiz lazım dediler.Bayiniz bozukluğunu gördü telefonu değiştirin daha 3 günlük telefon desemde kabul ettiremedim.Buradaki yarım saatlik bölümde 2 adet daha trident marka telefon bozuldu diye sahipleri tarafından servise getirildi.Kısacası arkadaşlar ucuz etin yahnisi yenmiyor.Ayrıca kimle konuştuysam wirilessleri çalışmıyor.Çalışan çok ender.Program yüklemek neredeyse imkansız.Artık karar sizin.Ben bir hata yaptım alarak sizin aynı hataya düşmenizi istemem.

• Iphone da çinde yapılıyor ama fiyatına bakın lütfen
  • 2 ay kullnılmış elimde var 200 lira ilgilenirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown_rhyme

quote:

Orijinalden alıntı: harun1077

Arkadaşlar Trident WT3 Alıcam Dolasıyla SAMSUNG S3500 Telefonumu da Satıcam!!!
    TRIDENT WT3

Telefon Hakında Ne Bİliyorsanız Benle Paylaşırsanız SEvinirim.

Pişman Olmak İstemiyorum

TRIDENT WT3 Kullanan, Satan, Fikri Olan, Bana Lütfen Fikir Versin!!!

Ben Satıyorum 22 Ay Daha Garantisi Var. Çok Az Kullanılmış. Ben Samsung D900i Almayı Düşünüyorum O Yüzden Satıyorum . İlgilenirsen Mesaj Atarsın.

D900i Satıyorum çok kullanılmış.
    Garantisi Yok.
    Şarj cihazı bozuldu Şuanki sahte.
    Arkasına uhu döküldü.
    Tuşlar mesaj yazmaktan dokunmatik gibi oldu.
    Teklifin nedir?

• arkadaşlar bu telefonda iphonedeki programlar çalışıyormu
  • hocam ben bu telefonu aldım 1 aydır kullanıyorum ama dokunmatiği hiç iyi değil wifi si cok takılıyo nokialar 10 tane kablosuz ağ bulursa w t3 4 filan buluyo tw si hiç iyi değil bence paranı bostan yere bu kötü telefon için harcama nokia ala onun yerine w t3 e 1112 yi tercih ederim
  • Trident e bulaşmayın derim, çin malı sonuçta, taklit telefonlar, 330 lira da çok çok fazla, o parayla 5230 alabilirsiniz...
  • trident türk malı................
  • Sen öyle san
  • Beyler bu telefonu ben de inceledim. Ama nedense söylediğiniz özelliklerin hepsi düzmece gibi olmuş. Aydınlatma güzel değil, kamera berbat, internete girmek için en az 1 hafta uğraşmanız gerek. Ben hala doğru düzgün girebilmiş değil. Ayrıca ekran kalitesi de çok kötü. Alanları üzmek istemem ama bu telefon kesinlikle 300 haketimyor. O fiyata gidin samsung genoa alın
  • Bir mağdur daha işte, geçmiş olsun arkadasım...
  • çin malı ne olduğu belirsiz markalardan uzak durun başınız ağrımasın bu fiyata kendini kanıtlamış ve kaliteli 5230 alınır arkadaşlar az daha kassanız 5800 alınır.
  • Arkadaşlar trident WT3 aldım tam yirminci gününde dokunmatik bozuldu 4 temmuzda bu yana servis te arayıp soran yok tavsiyem kesinlikle aldanıpta almayın. Ben sanıyordumki 30 iş günü geçince yenisini verirler diye ama adamlar sıvı teması var deyip kullanıcı hatasına bağlayarak yeni cihazı vermiyorlar eski cihazıda parça yok diye tamir etmiyorlar. Bundan sonra varsa yoksa NOKİA ucuz veya pahalı ama dört dörtlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Bir mağdur daha işte, geçmiş olsun arkadasım...

Sağol arkadaşım ben de gittim Samsung G600 aldım
  • Ne güzel iste 5mp kameralı
    Paran kadar olsun, kafan rahat olsun
  • Evet zaten spot aldım şimdi gül gibi geçiniyoz. Üstelik 200'e aldım siz düşünün artık. Bundan çok daha ucuz Gerçi şarj hemen bitiyo ama olsun
  • 200 mü iyi almışın, bende çeyizi düzerken spotdan alcam vallah numerik tuş takımıyla mesaj yazabilsem alırdım, ama alışkanlık işte beceremiyorum öyle yazmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 26 Eylül 2010; 22:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.