Bildirim
TRIDENT WT3 Kullanan, Satan, Fikri Olan, Bana Lütfen Fikir Versin!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eline alıp incelemedikten sonra bu tür telefonlar alınmaz
bekleme süresi vs. konusunda genelde sorun yaratır bu cihazlar
özellikler ve tasarım olarak ne kadar hoş görünse de genelde bir hevesle alanlar hemen geri satıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
eline alıp incelemedikten sonra bu tür telefonlar alınmaz
bekleme süresi vs. konusunda genelde sorun yaratır bu cihazlar
özellikler ve tasarım olarak ne kadar hoş görünse de genelde bir hevesle alanlar hemen geri satıyorlar
http://forum.donanimhaber.com/m_36428216/tm.htm
arkadaşım üsteki linke bakarsan trident hakkında bir çok yorum var karar vermene yardımcı olur -
Evet Elimize Alıp İncelemek Lazım. -
Yha konuyu çok uzatmak itemiyorum ama zarar etmek de istemiyorum
Benim Elimde Samsung S3500 Var.Bunu Satıp TRIDENT W-T3 Almak Akıllıca Bişimi Yani işte bişiler söleyin
Özellikle Kulanmış Olan Arkadaşların Fikrini çok merak ediyorum
Özellikten Öte Kalite Olarak İncelersek Da İi Olur. -
Kardeşim İphone'nin bire bir aynısı boyutlarında içerik zengin yok yok özellik konusunda ben dün aldım fakat dokunmatik telefonlara alışık olmadığım için kullanamadım. Süper bir telefon almak istersen uygun fiyata daha garantisi başlamamış olarak orjinal kutusunda jelatini açılmamış şekilde sana verebilirim. -
kesinlikle elinize alıp incelemeden bu tür ürünleri almayın ayrıca sar değerini de araştırın -
Bu da bir siteden kullanıcının yaptığı yorumdur:
- Kamerası yok diyelim yani saymıyorum kesinlikle berbat
- TV tatminkar idare eder iyi çeken yerlerde güzel
-Wifi çekim gücü çok az nokia 5800 on tane bağlantı bulurken bu bir tane görüyor ayrıca diğeri %100 çekerken bu modemin dibinde bile sinyal gücü zayıf diyor
- Wap'a bağlanamadım ayarlarım yapılı olmasına rağmen giremedim bilmiyorum hata bendemi teldemi
- Radyo kötü
- Video Oynatma kötü ekran çözünürlüğü düşük aydınlatma yetersiz filim izleyim dersen 3gp bulanık gösteriyor mp4 ve flv ler ise kasıyor takılıyor
- Mp3 iyi kulaklıkla ses iyi çıkıyor ekolayzır ayarlarınıda yaparsanız tatmib edici
Kısacası ucuz gibi görünsede 330 lira bile bu telefona fazla çünkü vaad ettiği özelliklerin çoğu doğru düzgün çalışmıyor sadece tv ve mp3 player içinsew bu fiyat fazla 150 tl olsa alır dersin bu fiyata wifili el aldım diye ama 330 fazla
-
1-ekran çözünürlüğü olağan üstü
2-tv olayı zayıf felan cekmiyor aksine mükemmel derecede iyi
3-adyo ya nasıl kötü der bu eleman anlamadım radyosuna gayet iyi
4-kamera zayıf
5-wi-fi nin çekim gücü zayıf felan değil okulda müdürün odadaki kablosuz ağa aramızda kat olmasına ve öğretmenler odasının uzakta bulunmasına rağmen bağlandım
düşük aydınlatma demiş şuna kesinlikle eminim bu adam eline telofonu almadan yorum yapmış onun için daha fazla yazmayacağı..
telefonu elie alan arkadaşlar olursa onlarla eksilerini artılarını paylaşırız.. -
vallahi bende aldım kamerası kötü o kadar geri tüm özelikleri gayet iyi sadice wifi den baglantı kuramadık yakındalarda var da sinyal zayıf diyor.
ama kalitesi güzel ses filan cok iyi
konusurkende sorun cıkarmıyor kim yazdırsa bunları herhalde ya kötülemek için ürünü yada gitti 2 ci el bir telefon aldı kazık yiyince de böle pünkürüyor. -
arkadaşlar telefonu neredeyse 2.5 aydır kullanıorum hiçbir sorunu yok kamerası birazcık ötü çekilmiş fotoları görsen harika çözünürlük ve aydınlatma ayarlarından yaparsan oda iyi tv alıcıya yakınsan mükemmel radyoda öle t3 çok ii fakat bu telefonu aldığında mtlaka hafıza kartı almalısın her şeyi iyi arayana özel resim ve ses özelliğine kadar var
Genel Özellikler
Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Boyut(mm) : 115.5 * 62.5 * 13
Ağırlık(gr) : 95
Pil : 3.7 V 1050 mAh Lityum Ion
Java
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Hafıza
Dahili hafıza
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran
3.5" HVGA (380*420 piksel)
Dokunmatik Ekran
TV / Radyo
Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
Kamera (2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel)
Resim Görüntüleyici
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
EMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Pusula
Google
Slayt Şov
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği
W-T3 cep telefonu
Yedek Batarya
Sarj Cihazı ve USB Kablo
Kullanım Kılavuzu
Garanti Belgesi
Kulaklık
Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı
-
quote:
Orijinalden alıntı: dorukalp99
arkadaşlar telefonu neredeyse 2.5 aydır kullanıorum hiçbir sorunu yok kamerası birazcık ötü çekilmiş fotoları görsen harika çözünürlük ve aydınlatma ayarlarından yaparsan oda iyi tv alıcıya yakınsan mükemmel radyoda ölet3 çok ii fakat bu telefonu aldığında mtlaka hafıza kartı almalısın her şeyi iyi arayana özel resim ve ses özelliğine kadar var
Genel Özellikler
Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Boyut(mm) : 115.5 * 62.5 * 13
Ağırlık(gr) : 95
Pil : 3.7 V 1050 mAh Lityum Ion
Java
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Hafıza
Dahili hafıza
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran
3.5" HVGA (380*420 piksel)
Dokunmatik Ekran
TV / Radyo
Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
Kamera (2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel)
Resim Görüntüleyici
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
EMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Pusula
Google
Slayt Şov
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği
W-T3 cep telefonu
Yedek Batarya
Sarj Cihazı ve USB Kablo
Kullanım Kılavuzu
Garanti Belgesi
Kulaklık
Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı
Evet, Özellikleri Gereğinden Fazla Denilebilir.
ben Bu Telefonu İstiyorum Fakat Kaç Sene Kullanabilirim Die Düşünüyorum
yani Kalitesi Hakkında Hİç Bİlgim Yok.Özellikleri Ortada.
Bilginiz Var mı?Bu Modelin Ömrü Ne Kadar?
-
bende 1.5 aydır wt3 kullanıyorum telefon süper ama mesaj yazmıyacaksan bu telefonu al özellikler gayet iyi ve kullanışlı tv wifi radyo gprs şebeke bunlar gayet iyi çekiyor bence bu telefonu al derim fiyat da uygun telefonun ömrü olarak da 5 yıl kullanırsın ama ekrana dikkat etmen lazım sert basarsan düşürürsen bozulabilir ama o kadar önemli değil 2 yıl garanti var servisi diğer telefonların servislerinden daha iyi yani telefonun ömrü konusunda kafanı dakma 5 sene kullanırsın
başkalarının dediklerinede bakma git büvenilir biyerden telefona bak biraz kullan dokunmatiğine eminim beyeneceksin ve uzun süre kullanacaksın
edit: delefonun dokunmatiği parmak ucuyla değil tırnakla güzel çalışıyor aklında bulunsun sar değeri belli değil galiba ama çoğu sony telefonlardan daha az tahminimce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazcı/tr -- 26 Nisan 2010; 13:05:35 > -
quote:
-Wifi çekim gücü çok az nokia 5800 on tane bağlantı bulurken bu bir tane görüyor ayrıca diğeri %100 çekerken bu modemin dibinde bile sinyal gücü zayıf diyor
- Wap'a bağlanamadım ayarlarım yapılı olmasına rağmen giremedim bilmiyorum hata bendemi teldemi
- Radyo kötü
- Video Oynatma kötü ekran çözünürlüğü düşük aydınlatma yetersiz filim izleyim dersen 3gp bulanık gösteriyor mp4 ve flv ler ise kasıyor takılıyor
- Mp3 iyi kulaklıkla ses iyi çıkıyor ekolayzır ayarlarınıda yaparsanız tatmib edici
Kısacası ucuz gibi görünsede 330 lira bile bu telefona fazla çünkü vaad ettiği özelliklerin çoğu doğru düzgün çalışmıyor sadece tv ve mp3 player içinsew bu fiyat fazla 150 tl olsa alır dersin bu fiyata wifili el aldım diye ama 330 fazla
Bunlar benim cümlelerim =) zamanın birinde bi yerlerde bu telefon için yaptığım yorumu kopyalayıp yapıştırmış :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: savasmeral
quote:
- Radyo kötü
Bunlar benim cümlelerim =) zamanın birinde bi yerlerde bu telefon için yaptığım yorumu kopyalayıp yapıştırmış :D
GERCEKTEN BÖYLE OLDUĞUNA MI İNANIYORSUN YA DA İNANIYORDUN
-
bende w-t3 aldım ama pişman gibiyim çünkü tuşlu telefon gibi olmuyor özeliikleri güzel ama ben çok msj yazan biriyim ve dokunmatikte yarım saat sürüyo yazması onun için,genel özellikleri iyi ama bu teklfonu n almadan önce baya bi düşünün ben biraz pişman gibiyim şaşmaz nokıa abi -
quote:
Orijinalden alıntı: fiorinocu
bende w-t3 aldım ama pişman gibiyim çünkü tuşlu telefon gibi olmuyor özeliikleri güzel ama ben çok msj yazan biriyim ve dokunmatikte yarım saat sürüyo yazması onun için,genel özellikleri iyi ama bu teklfonu n almadan önce baya bi düşünün ben biraz pişman gibiyim şaşmaz nokıa abi
Alıştıktan sonra sorun olmuyor telefonda ben gayet rahat yazıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: harun1077
Arkadaşlar Trident WT3 Alıcam Dolasıyla
SAMSUNG S3500 Telefonumu da Satıcam
!!!
TRIDENT WT3
Telefon Hakında Ne Bİliyorsanız Benle Paylaşırsanız SEvinirim.
Pişman Olmak İstemiyorum
Ben Satıyorum 22 Ay Daha Garantisi Var. Çok Az Kullanılmış. Ben Samsung D900i Almayı Düşünüyorum O Yüzden Satıyorum . İlgilenirsen Mesaj Atarsın.
-
ben w-t3 ü 23 şubatta aldım istiyorsan 200 liraya satıyorum 2 yıl garantisi var ilgileniyorsan mesaj at -
Klavyeli modeller daha sorunsuz.
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- samsung a15 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung türkiye garantili ne demek
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X