Şimdi Ara

TRIDENT WT3 Kullanan, Satan, Fikri Olan, Bana Lütfen Fikir Versin!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
74.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Allah cezanı vermiye

Allah canını almıya sen aynı bensin yaaa xD
  • İlahi kanka.gif
  • Noluyo bakiim burada? ()
  • Hiiiççç traş yapıyoduk
  • Traş mı? Hee tamam o zaman devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

İlahi kanka.gif

ehuhheheheheehehuhehnuehuehuehuehu tabisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölürümeminem

Traş mı? Hee tamam o zaman devam edin

abowww ben mesleğimi keşvettim traş olcam
  • Öyle değiLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
    Dalga geçme anlamında tras yahu

tabiysi... kimsin sen læ
  • Meeee
  • anladık tabisi dalga geçmek anlamnda xD ıngaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Amma kirlettik başlığı ha

Silinebilir ...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 9 Ocak 2011; 17:04:57 >
  • TRİDENT WT3 ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA NAÇİZANE TAVSİYE!!!!!!!!!!!

BU TELEFONU İLLAKİ ALMAK İSTİYORSANIZ GİDİN 2. ELİNİ ALIN. SIFIRINI ALIP DA HAYIFLANMAYIN. .
    ÇÜNKÜ 10-15 GÜN İÇİNDE DOKUNMATİĞİNİN BOZULDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. EĞER İÇİNE AZICIK TOZ KAÇSIN DOKUNMATİK ÖNCE YAVAŞLIYOR, ARDINDAN DONUP KALIYOR.

UNUTMAYIN ÖNCE TECRÜBE KONUŞUR.

HA UNUTMADAN; EĞER Kİ TRİDENT ALIRSANIZ, ELİNİZDEKİ ESKİ TELEFONUNUZU ÇOK İYİ MUHAFAZA EDİN. ARIZA YAPACAĞI KESİN OLDUĞU İÇİN AKSİ HALDE SERVİSTEN GERİ DÖNENE KADAR YANİ UZUN BİR SÜRE TELEFONSUZ KALABİLİRSİNİZ.

AYRICA TELEFON REHBERİNDEKİ BİR ÇOK NUMARAYI EZBERİNİZE ALMANIZ LAZIM. ÇÜNKÜ GÜNDÜZ SAATLERİNDE AÇIK ALANLARDA EKRANI GÖRMENİZ MÜMKÜN DEĞİL. BU NEDENLE BİRİNİ ARAMAK İSTEDİĞİNİZDE REHBERİ AÇIPTA O KİŞİNİN NUMARASINI GÖRMENİZ ÇOK ZOR. ÇÜNKÜ EKRAN AŞIRI DERECEDE SÖNÜK.

SAĞLICAKLA KALIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alan8313 -- 3 Kasım 2010; 1:09:18 >

• valla daha yeni aldım müthiş bi mobile phone

• ben bi tane wt-3 alcaktım siz bööle dediniz istahım kaçtı simdi
    bn kafaya koydum alcam kesin ama ...

sorun 1

Bu telin sar değeri yüksektir düsündüüm kadarıyla çünkü çift sim kart var

sorun 2

Ekran çözünürlüğü kötü kamera fln dio bazı arkadaşlar

sorun 3

dokunmatiği bozuluyomuş tos kaçar kaçmaz

sorun 4

bi arkadaş 2 el al diyor ama 2. ele de güvenemiyorum

alaımmı almayımmı ? help me
  • Nokia 5230 al samsung star al aynı paraya.
  • nokia 5230 trident wt3 ve trident wt6 nın birbirinden farkı nedir [bence tridentin daha fazla özelliği var ve 5230 un wlan özelliği yok ]
  • uzak durun tridentten kullanıcı önerisi ben daha yeni aldım şimdi yeni tel arıyorum ne dokunmatik değil bildiğin basmatik tv öyle güzel ekmiyor her yerde uygulama fln iğrenç pişman olursun o kadar para verdiğine inan wifi falan iğren yani,hiç bi yere girmiyor
  • Samsung Star Wifi modelinde wifi var.
    Trident e wifi var diyosun. Ne kadar verimli sence.?
    Böyle çin malı telefonları 1 yıl kullanır kullanmazsın.
    Sırf görüntü için almaya değmez.
  • Ben alalı 9 ay oldu kardeşim babama aldık ama babam hiç kullanamadı inanmazsın belki telefonla 10 mesaj gönderilmedi 10 kere görüşme yapılmadı telefonu shopping tvden aldık taksitlerle falan 315 liraya denk geldi daha taksiti bitmedi ama babam kullanamadığı için bende satmayı düşünüyorum gelgelelim telefon nasıl bir telefondur ben dürüst adamım yalan söylemem burda adam demiş ben bu telefonu kullanıyorum dokunmatiği iyi wifi çekişi iyi falan wifi kötü kardeşim önünden biri geçse kesilecek derecede belli bir konumda duracaksın mesela o zaman hiç kopmuyor radyosu kötü diyen yanlış söylemiş radyo güzel tv özelliği tv mobile diye bir telefon var ondan daha az çekiyor ekran olarak gayet geniş bir ekran gördüğün gibi video falan güzel gösteriyor bana yetiyor mp4 oynatmyor mesaj yazmak bir hayli zor diyebilirim klavye yan yatmıyor çevirince oyun falan yüklemek istersen java oyunlar var piyasada bir sürü dokunmatik olarak yükleyebilirsin ben oyun falan oynamıyorum yükledim bir kaç tane sıkıldım hemen telefonun kutusunda 2 tane batarya çıktı birini daha hiç kullanmadım kulaklığıyla birkaç kezden fazla müzik dinlemedim telefon ahım şahım birşey değil kardeşim açıkçası bende yalan yok almak istersen p.m at anlaşalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.