SLM ARKADAŞLAR, İKİ AYDIR KULLANDIĞIM 2003 ACCENT CRDİ ARABAM 60.000 KM DE VE GALİBA BÜYÜK BAKIM ZAMANI GELDİ. İLK ÖNCE TRİGERDEN BAŞLAMAK LAZIM, TRİGERİ SİZCE SERVİSTE Mİ DEĞİŞTİREYİM? VE DE YAKLAŞIK OLARAK BUNUN MALİYETİ NE TUTAR? AYRICA BU BAKIM NEYE MALOLUR? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BU KONUDA HANGİ TAVSİYELERDE BULUNUR?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
Fiyat alın. Çok fark istemezlerse servis iyi olur. Set halinde değişir ancak dikkat edilmesi gereken şudur ki bu sete bazı kayışları ya da devir daim pompasını bazısı ilave ediyor, bazısı etmiyor. Neyi kapsadığını ve markasını sorarak değiştirin. Forumdakiler genelde Dayco tercih etmişler. 100'e değiştireni de 500'e değiştireni de bulursunuz. Ancak marka ve işçiliği ayırdedin. 400 YTL'ye çıkasınız ortalama. Şehre göre de değişir.
hyundai'yi bilemiyorum ama honda, civic için 100000 km veya 5 yıl ömür vermiş triger seti için. ben de bir-iki aya kadar değiştireceğim, çünkü 100000 olmadı (91000 kmde) ama 5 yılı geçti. ben tüm bakımlarını serviste yaptırırım aracın ve sana da tavsiye ederim. çünkü triger çok önemli bir parça ve servis dışında bir yere taktırıp da risk almaya değmez bence. 2002 honda civic iin triger setine (işçilik dahil) 400-500 arası bir fiyat verdiler sanırım hyundai biraz daha ucuz olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: BERCESTE33
SLM ARKADAŞLAR, İKİ AYDIR KULLANDIĞIM 2003 ACCENT CRDİ ARABAM 60.000 KM DE VE GALİBA BÜYÜK BAKIM ZAMANI GELDİ. İLK ÖNCE TRİGERDEN BAŞLAMAK LAZIM, TRİGERİ SİZCE SERVİSTE Mİ DEĞİŞTİREYİM? VE DE YAKLAŞIK OLARAK BUNUN MALİYETİ NE TUTAR? AYRICA BU BAKIM NEYE MALOLUR? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BU KONUDA HANGİ TAVSİYELERDE BULUNUR?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
aracınız 2003 model olduğuna göre garantiden çıkmış durumdadır..bu yüzden iyi bir özel serviste triger set değişimini yaptırsanız daha hesaplı olacaktır
triger önemlidir serviste taktırmakta fayda var haliyle iscilik biraz fazla alırlar ama dısarıda yapan usta ayarını tam veremezse 3-5 iscilik ucuz olsun derken motoru elinize alabilirsiniz ve binici iseniz orjinalini tercih edin daha uzun ömürlü olur
triger ile ilgili forumda bir konu var..arama butonunu kullanırsanız ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz..bir çok arkadaş triger olayını bosch servisleri ile halletti..geyette memnunlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme