Şimdi Ara

Trigeri degiştirdim carbon clean yaptırdım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bugün 101000 km deki aracımın trigerini degiştirttim. km gelmemişri ama 4 yılı geçmesinden dolayı değiştirdim. Alternatör kayışında çatlak vardı ama triger kayışım sıfır gibiydi.
    triger ve alternatör degişimi için servise 284 ytl verdim.
    birde motor enjektör piston temizliği yaptırdım. motor sesi vede motor çekişi çok geğişti 175 le çıktıgım hafif yokuş olan yolu 200 le çıktım önüme araç çıktıgı için hızımı kesmek zorunda kaldım.
    carbon cleane 75 ytl verdim ama verdiğime degdi
    giderken araba 100 km de 5,6 lt yaktı. temizlikten sonra 100km de 5,0 lt yaktı
    toplamda 365 ytl verdim

• carbon clean i nasıl yaptıklarını anlatabilirmisin ?
  • ilkönce enjektörlere bir makina ile bakıyorlar. çünkü carbon clean her motora yapılmıyormuş. sonra 1 litre benzin aldılar içine würt enjektör temizleme katkısı ve eenjeksiyon temizleme katkısı kattılar. aracın kakıt pompasını devre dışı bırakarak bu karışımı bir makina ile arabaya verdiler ortalama 1 saat sürüyor. arada gaz veriyolar ve kurum egzozdan çıkmaya başlıyor.
    arabamın motor sesi inanılmaz derecede azaldı. motor çekiki çok belirgin şekilde arttı
  • carbon clean aracın yakıt sistemindeki kurumları, tortuları temizliyor. daha verimli bir püskürtme ve yanma sağlıyor.
  • 70.000 de sürekli euro diesel kullanilmis ve devirsiz kullanilmamis bir araca gerekirmi acaba ?
  • hocam be sürekli p.o dan benzin aldım benden önceki sahibide öyle.
    ama buna ragmen sonuç ortada .
    Türkiyedeki benzin kalitesi de belli bilmem ne marka diye alıyosunuz ama kaçak katkıntılı çıkıyor. veya solventli.
    benim araç canavar oldu. sesi duyulmuyo valla
  • Benzinli araca mı yaptırdınız?
    Yaptırdığınız yer neresi?
    Birde 200 ile çıktığınız yokuşu öğrenebilir miyim?
  • aracım benzinli.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanmet

Benzinli araca mı yaptırdınız?
    Yaptırdığınız yer neresi?
    Birde 200 ile çıktığınız yokuşu öğrenebilir miyim?
  • hocam 200 ile rampa cıktım diyorsun ve araban 100 km de 5 litre yakmış bu süper bi rakam...
  • Benim araba megan 2 50bin de Bosch car serviste carbon clean yaptırdım 5 gün önce hiçbir faydasını görmedim yada benim araçta karbon falan yoktu
    Param boşa gitti
  • egri oturup dogru konuşmak lazım 150 km yolda 90 ı hiç ama hiç geçmedim 1 defa o rampa kısımda gazı kökledim orada benim araba daha önce 175 yapmıştı km 200 dedi önüme araç geldi braktım.
    arabam çok ekonomik uzun yolda lpg ye asla gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: sinanusta

hocam 200 ile rampa cıktım diyorsun ve araban 100 km de 5 litre yakmış bu süper bi rakam...
  • Bikaç soru sorum var size..

Carbon cleanı serviste mi yaptırdiniz? Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra yağ değişimi yaptırdınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slemanyak -- 22 Haziran 2009; 23:44:44 >
  • evet triger ve cc yi serviste degiştirdim. yag değişimi yapılmadı. dikkat ederseniz benim araç 101500 gibi bi km de triger çdeğişti. yağım daha yeniydi 120 de değişecek
    quote:

Orjinalden alıntı: slemanyak

Bikaç soru sorum var size..

Carbon cleanı serviste mi yaptırdiniz? Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra yağ değişimi yaptırdınız mı?
  • cc yaptırdiktan sonra yağ değişimi de yapın diyorlar. Çünkü motordaki kurumlar temizlenirken yağa da karışıyor eğer yağ değişimi yapılmazsa kurumlar motorun içinde kalıyo diye duydum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.