Şimdi Ara

trigonometri kimden dinlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimden dinlenir sizce? Şekilli uzunluklu falan soruları olan trigonometri kimden dinlenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk öncelikle o şekilli soruların konuyla pek bir alakası yok, daha çok geometriyle ilgili. Eğer bu soruları trigonometride çözemezsen trigonometrinde değil geometrinde problem var demektir.

Kimden izlenmeli konusuna gelirsek, Hocalara Geldik'in eski, Vural Hoca'nın çektiği videolar; Behzat Rasuli izledim bu zamana kadar.

Hocalara geldik işi mantığa dökerek anlatıyor, Behzat Rasuli'ye göre. Ama Behzat Rasuli'de soru çözümünü geliştiriyor, diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam tesekkur ederim eyvallah, da sekilliden kastim bugun ozdebirdeki gibi uzunluk sorulari falan onlarla.geometriyi baglayamiyorum.normalde geometrim iyidir de orda sikintim var az

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1FEA0C6B

Tamamdır hocam tesekkur ederim eyvallah, da sekilliden kastim bugun ozdebirdeki gibi uzunluk sorulari falan onlarla.geometriyi baglayamiyorum.normalde geometrim iyidir de orda sikintim var az
    Sanırım Özdebir'deki trigomometri içeren geometri sorusunu diyorsunuz. Dediğim gibi o da geometriyle ilgili bence.

• Aynen hocam aslinda cemberim de iyidir de nedense o tur sorularin mantigini anlayamiyorum. BR falan calisayim dediginiz gibi

• Hocalara geldigin hangi serisi hocam cok var da karsima cikan link atabilir misiniz size zahmey

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1FEA0C6B

Hocalara geldigin hangi serisi hocam cok var da karsima cikan link atabilir misiniz size zahmey
    Müfredatta olmayan kısımları atlayarak izlerseniz verimli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik kimden dinlenir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdir hocam sagolun tekrardan

• Sen Kayseri'de oturuyormuşsun. Eskiden Limitte imişsin. Nasıldı, eskiden ortam? Şimdi çok kötü de. 76 tyt netiyle 2.oluyorum da dershanede. Adeta bir meslek lisesi havası var kurumda. Neyse ki SAY 1 deyim de en azından normal insanlarla ders görüyoruz.

• Denemeler iğrençti. Tek güzel yanı etüt sistemiydi. Gecen sene 12 iken hep mezunlara ilgilenirlerdi. Mezun musun 12 mi bilmiyorum ama çok iyi dershane değildi, kötü de değildi normaldi. Bizde denemeler dandik diye giren cok olmazdi.

• Yakında Kenan Kara anlatacakmış. Acelen yoksa ondan izle bence.

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Hocam tahmini ne zaman?
    Malesef tarihini bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.