Şimdi Ara

trihonometriden bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi soruda hangisinin değeri -1/2 dir diyodu şıklarda bi cos120 bide cos240 vardı ikiside değil mi cevap Cos120 idi cos240 cos180+60 o da cos60tan -1/2 OLMUUORMU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cosinüsün değer aralığı 0 ile 180 arasındadır hocam. O yüzden cos240 alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Cosinüsün değer aralığı 0 ile 180 arasındadır hocam. O yüzden cos240 alamazsınız.

Deger araligi digerlerinde nasil peki yeni ogrendim bunu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdt_gkc11 -- 13 Nisan 2015; 21:40:01 >
  • kosinüsün değer aralığı ne demek yav? insanları yanlış bilgilendirmeyin

Soruda istediği bir aralık vermiş olması gerek yoksa soru yanlış
  • sdt_gkc11 kullanıcısına yanıt
    Değer aralığı diğerlerinde de soruda nasıl verildiyse öyledir :)))))

Ne seversiniz muhalefet olmayı, öyle bir kural var falan mı yazdım da ben göremiyorum hayret. Soru genellikle öyle sorulduğu için söyledim, genelde ezbere çalışırım yoruma dayalı çalışmam. Şu forumdakiler kadar zeki olmayı beceremedim çünkü.

• True Romance kullanıcısına yanıt
    Demi hocam aynen değer aralığı saçma ona bakarsan cos360 ında değeri yok ikiside -1/2 DEMİ

• quote:

Değer aralığı diğerlerinde de soruda nasıl verildiyse öyledir :)))))

Ne seversiniz muhalefet olmayı, öyle bir kural var falan mı yazdım da ben göremiyorum hayret. Soru genellikle öyle sorulduğu için söyledim, genelde ezbere çalışırım yoruma dayalı çalışmam. Şu forumdakiler kadar zeki olmayı beceremedim çünkü.

estafurullah kardeş. kusura bakma kırmak istememiştimşu cosinüsden öncesine bi ''soruda'' getireydin yanlış anlamazdım birden atarlanmamın sebebi şimdi senden başkası yazmamış olsa konuya, adam öyle öğrenecek belkide sınavda yanlış yapacak bunun için kızdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 13 Nisan 2015; 22:27:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • True Romance kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız eksik yazmışım usta ama ben sana bi şey demiyorum eyvallah da diğer arkadaş hemen üstünü karalama dalga geçme olaylarına girmiş. Trigonometri testi çözerken cosinüste 180+ açı değeri görünce soru yanlış diye karalayıp geçmiyorum merak etmeyin

• quote:

Siz de haklısınız eksik yazmışım usta ama ben sana bi şey demiyorum eyvallah da diğer arkadaş hemen üstünü karalama dalga geçme olaylarına girmiş. Trigonometri testi çözerken cosinüste 180+ açı değeri görünce soru yanlış diye karalayıp geçmiyorum merak etmeyin

en başta olayı aynen son cümledeki gbi anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.