evt bende gold alıcam 1 ay sonra aklıma bole bi sorun geldi şimdi ben parayaı yatırırım ama itemlar ve knight cash vb ya gelmesse ne olcak ???? kesin gelior mu onemli bi topic bilen biri yassın
quote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
evt bende gold alıcam 1 ay sonra aklıma bole bi sorun geldi şimdi ben parayaı yatırırım ama itemlar ve knight cash vb ya gelmesse ne olcak ???? kesin gelior mu onemli bi topic bilen biri yassın
Yanlıslık olabılıyo ama kesın bı fıkrım yoq ben 5 aydır alıyorum ve gelıyo daha gelmemezlık yapmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Karşıyakalı™
Yanlıslık olabılıyo ama kesın bı fıkrım yoq ben 5 aydır alıyorum ve gelıyo daha gelmemezlık yapmadı
Alıntıları Göster
bende 3 gün çnce aldım bi yamuk yok
ben bugun aldım trına geldı
quote:
Orijinalden alıntı: AMBULANCE__
ben bugun aldım trına geldı
ark silver aldı onada geldi trina ama cash gelmedi senin trina ona gitmiş olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: pensetr
ark silver aldı onada geldi trina ama cash gelmedi senin trina ona gitmiş olmasın
Alıntıları Göster
Valla Bekle Gelir [[Çok Beklersin]]
quote:
Orijinalden alıntı: PisLiqUu®
Valla Bekle Gelir [[Çok Beklersin]]
Alıntıları Göster
yaw arkadaşlar KC geldi ama trina yok :D daha öncede gold aldım o zaman sorun olmamıştı 27 gün kaldı hala trina mrina yok =( napcam ?
quote:
Orijinalden alıntı: fortumorrov
yaw arkadaşlar KC geldi ama trina yok :D daha öncede gold aldım o zaman sorun olmamıştı 27 gün kaldı hala trina mrina yok =( napcam ?
Alıntıları Göster
yan cara flm bak gelmiştir gelmediyse bu oyunu bırak
quote:
Orijinalden alıntı: pensetr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pensetr
ehueheuh sen bunu yazarken benim aklıma geldi baktım ordaymış.. sonradan dank etti ben prem i o charla almıştım oyunu bırakmama gerek kalmadı saolun arkiler
quote:
quote:
ehueheuh sen bunu yazarken benim aklıma geldi baktım ordaymış.. sonradan dank etti ben prem i o charla almıştım oyunu bırakmama gerek kalmadı saolun arkiler
Alıntıları Göster
geçmiş olsun diyebiliyorum.çünkü hiç bir fikrim yok.ben gold almıştım hemen gelmişti.Ama gerçekten üzüldüm
quote:
Orijinalden alıntı: Son_NéféS
geçmiş olsun diyebiliyorum.çünkü hiç bir fikrim yok.ben gold almıştım hemen gelmişti.Ama gerçekten üzüldüm
Alıntıları Göster
silver weya bronz alınca gelio mu ?? trina we cash ?
quote:
Orijinalden alıntı: hell_quard
silver weya bronz alınca gelio mu ?? trina we cash ?
Alıntıları Göster
Size bedevadan hiç birşey gelmez.Knight cash ile aldıgınız itemler gelir diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
Size bedevadan hiç birşey gelmez.Knight cash ile aldıgınız itemler gelir diye biliyorum
Alıntıları Göster
oyun knight anlayın artık şunu
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fortumorrov
quote:
YOK BÖYLE BİSEY unutkanlık cok kötü bisey
quote:
Orijinalden alıntı: a_leee
quote:
Orjinalden alıntı: fortumorrov
quote:
YOK BÖYLE BİSEY unutkanlık cok kötü bisey
Alıntıları Göster
ben her ay knight cahs alıyorum hiç bir sorun yok anında gelir
kardeş ben daha dün aldım trina ve 1k knight cash geldi valla tıkır tıkır belki çantanda boş yer yok tu olamaz mı
Trina invertoryne düşmediyse oyun içinde yukardaki P harfine bas. orda bi kısım vardı tam hatırlamıyorum. trinan orda olabilir. ordan invertoryne aktarabilirsin.
DUN DIES SERVERINDA BUYUK BIR SORUN VARDI SAAT 17.00 DAN ITIBAREN NE YAPARSAN YAP OYUN ICINDE BIR KEZ CIKTIKTAN SONRA OYUNDA 17,00 A YADA DAHA ERKEN BIR SAATE DONUYORDU (ROLLBACK) BUNU LUFERSONDA HERKEZ BAS BAS BAGIRIYORDU.SAAT 21,00 GIBI SANIRIM GMLER NOTICE GECTI DIES SERVERI KAPATILACAKTIR VE BAKIMA ALINACAKTIR DIYE.KESIN SENDE BU SAATLER ARASINDA ALINCA BIR SURE SONRA OYUNDAN CIKTIN YADA DC OLDUN VE TRINAN YUKARIDA ANLATTIGIM GIBI YOK OLDU.WEBSITESINDEN YETKILILERE GUNU VE SAATINI BELIRTEREK MSJ AT EMINIMKI TRINANI GERI VERICEKLERDIR.SAYGILAR
DUN DIES SERVERINDA BUYUK BIR SORUN VARDI SAAT 17.00 DAN ITIBAREN NE YAPARSAN YAP OYUN ICINDE BIR KEZ CIKTIKTAN SONRA OYUNDA 17,00 A YADA DAHA ERKEN BIR SAATE DONUYORDU (ROLLBACK) BUNU LUFERSONDA HERKEZ BAS BAS BAGIRIYORDU.SAAT 21,00 GIBI SANIRIM GMLER NOTICE GECTI DIES SERVERI KAPATILACAKTIR VE BAKIMA ALINACAKTIR DIYE.KESIN SENDE BU SAATLER ARASINDA ALINCA BIR SURE SONRA OYUNDAN CIKTIN YADA DC OLDUN VE TRINAN YUKARIDA ANLATTIGIM GIBI YOK OLDU.WEBSITESINDEN YETKILILERE GUNU VE SAATINI BELIRTEREK MSJ AT EMINIMKI TRINANI GERI VERICEKLERDIR.SAYGILAR
Aynı sorun oldu bende ama bende trina ne kelime sroul larım da gitti.ama ilgileniyolar siteden giriş yap ve oraya sorununu gün ve saat olarak belirt.o trina sana gelmesede cash olarak geri döner.. iyi oyunlar herkese
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59