Şimdi Ara

@@@ Trina Gelmedi Bakın çok Önemli @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gold aldım trina ggelmedi napabilirim diesdeyim...

• evt bende gold alıcam 1 ay sonra aklıma bole bi sorun geldi şimdi ben parayaı yatırırım ama itemlar ve knight cash vb ya gelmesse ne olcak ????
    kesin gelior mu onemli bi topic bilen biri yassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

evt bende gold alıcam 1 ay sonra aklıma bole bi sorun geldi şimdi ben parayaı yatırırım ama itemlar ve knight cash vb ya gelmesse ne olcak ????
    kesin gelior mu onemli bi topic bilen biri yassın
    Yanlıslık olabılıyo ama kesın bı fıkrım yoq ben 5 aydır alıyorum ve gelıyo daha gelmemezlık yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı™

Yanlıslık olabılıyo ama kesın bı fıkrım yoq ben 5 aydır alıyorum ve gelıyo daha gelmemezlık yapmadı

Alıntıları Göster
    bende 3 gün çnce aldım bi yamuk yok
  • ben bugun aldım trına geldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMBULANCE__

ben bugun aldım trına geldı
    ark silver aldı onada geldi trina ama cash gelmedi senin trina ona gitmiş olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: pensetr

ark silver aldı onada geldi trina ama cash gelmedi senin trina ona gitmiş olmasın

Alıntıları Göster
    Valla Bekle Gelir [[Çok Beklersin]]
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisLiqUu®

Valla Bekle Gelir [[Çok Beklersin]]

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşlar KC geldi ama trina yok :D daha öncede gold aldım o zaman sorun olmamıştı 27 gün kaldı hala trina mrina yok =( napcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortumorrov

yaw arkadaşlar KC geldi ama trina yok :D daha öncede gold aldım o zaman sorun olmamıştı 27 gün kaldı hala trina mrina yok =( napcam ?

Alıntıları Göster
    yan cara flm bak gelmiştir gelmediyse bu oyunu bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pensetr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pensetr

ehueheuh
    sen bunu yazarken benim aklıma geldi baktım ordaymış.. sonradan dank etti ben prem i o charla almıştım
    oyunu bırakmama gerek kalmadı
    saolun arkiler

• quote:

quote:

ehueheuh
    sen bunu yazarken benim aklıma geldi baktım ordaymış.. sonradan dank etti ben prem i o charla almıştım
    saolun arkiler

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun diyebiliyorum.çünkü hiç bir fikrim yok.ben gold almıştım hemen gelmişti.Ama gerçekten üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_NéféS

geçmiş olsun diyebiliyorum.çünkü hiç bir fikrim yok.ben gold almıştım hemen gelmişti.Ama gerçekten üzüldüm

Alıntıları Göster
    silver weya bronz alınca gelio mu ?? trina we cash ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell_quard

silver weya bronz alınca gelio mu ?? trina we cash ?

Alıntıları Göster
    Size bedevadan hiç birşey gelmez.Knight cash ile aldıgınız itemler gelir diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Size bedevadan hiç birşey gelmez.Knight cash ile aldıgınız itemler gelir diye biliyorum

Alıntıları Göster
    oyun knight anlayın artık şunu
  • quote:

quote:

ehueheuh
    saolun arkiler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fortumorrov

quote:

ehueheuh
    saolun arkiler

YOK BÖYLE BİSEY unutkanlık cok kötü bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: a_leee

quote:

quote:

ehueheuh
    saolun arkiler

YOK BÖYLE BİSEY unutkanlık cok kötü bisey

Alıntıları Göster
    ben her ay knight cahs alıyorum hiç bir sorun yok anında gelir

• quote:

arkadaşlar dün gold aldım trina ggelmedi napabilirim diesdeyim...

kardeş ben daha dün aldım trina ve 1k knight cash geldi valla tıkır tıkır belki çantanda boş yer yok tu olamaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lome

quote:

kardeş ben daha dün aldım trina ve 1k knight cash geldi valla tıkır tıkır belki çantanda boş yer yok tu olamaz mı
    Trina invertoryne düşmediyse oyun içinde yukardaki P harfine bas. orda bi kısım vardı tam hatırlamıyorum. trinan orda olabilir. ordan invertoryne aktarabilirsin.
  • DUN DIES SERVERINDA BUYUK BIR SORUN VARDI SAAT 17.00 DAN ITIBAREN NE YAPARSAN YAP OYUN ICINDE BIR KEZ CIKTIKTAN SONRA OYUNDA 17,00 A YADA DAHA ERKEN BIR SAATE DONUYORDU (ROLLBACK) BUNU LUFERSONDA HERKEZ BAS BAS BAGIRIYORDU.SAAT 21,00 GIBI SANIRIM GMLER NOTICE GECTI DIES SERVERI KAPATILACAKTIR VE BAKIMA ALINACAKTIR DIYE.KESIN SENDE BU SAATLER ARASINDA ALINCA BIR SURE SONRA OYUNDAN CIKTIN YADA DC OLDUN VE TRINAN YUKARIDA ANLATTIGIM GIBI YOK OLDU.WEBSITESINDEN YETKILILERE GUNU VE SAATINI BELIRTEREK MSJ AT EMINIMKI TRINANI GERI VERICEKLERDIR.SAYGILAR

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

DUN DIES SERVERINDA BUYUK BIR SORUN VARDI SAAT 17.00 DAN ITIBAREN NE YAPARSAN YAP OYUN ICINDE BIR KEZ CIKTIKTAN SONRA OYUNDA 17,00 A YADA DAHA ERKEN BIR SAATE DONUYORDU (ROLLBACK) BUNU LUFERSONDA HERKEZ BAS BAS BAGIRIYORDU.SAAT 21,00 GIBI SANIRIM GMLER NOTICE GECTI DIES SERVERI KAPATILACAKTIR VE BAKIMA ALINACAKTIR DIYE.KESIN SENDE BU SAATLER ARASINDA ALINCA BIR SURE SONRA OYUNDAN CIKTIN YADA DC OLDUN VE TRINAN YUKARIDA ANLATTIGIM GIBI YOK OLDU.WEBSITESINDEN YETKILILERE GUNU VE SAATINI BELIRTEREK MSJ AT EMINIMKI TRINANI GERI VERICEKLERDIR.SAYGILAR

quote:

Aynı sorun oldu bende ama bende trina ne kelime sroul larım da gitti.ama ilgileniyolar siteden giriş yap ve oraya sorununu gün ve saat olarak belirt.o trina sana gelmesede cash olarak geri döner..
    iyi oyunlar herkese
    quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

DUN DIES SERVERINDA BUYUK BIR SORUN VARDI SAAT 17.00 DAN ITIBAREN NE YAPARSAN YAP OYUN ICINDE BIR KEZ CIKTIKTAN SONRA OYUNDA 17,00 A YADA DAHA ERKEN BIR SAATE DONUYORDU (ROLLBACK) BUNU LUFERSONDA HERKEZ BAS BAS BAGIRIYORDU.SAAT 21,00 GIBI SANIRIM GMLER NOTICE GECTI DIES SERVERI KAPATILACAKTIR VE BAKIMA ALINACAKTIR DIYE.KESIN SENDE BU SAATLER ARASINDA ALINCA BIR SURE SONRA OYUNDAN CIKTIN YADA DC OLDUN VE TRINAN YUKARIDA ANLATTIGIM GIBI YOK OLDU.WEBSITESINDEN YETKILILERE GUNU VE SAATINI BELIRTEREK MSJ AT EMINIMKI TRINANI GERI VERICEKLERDIR.SAYGILAR

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.