Bildirim
Trinasız +7 quest kalkan
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+7 kalkan bastım havamıda atarım diyosun -
Fsyide Kalkanıda hiç item yakmadan SADECE busla +6 yaptım yine busla 7ye attım hiç biri geçmedi hayırlısı olsun -
sıkılıyordum hareket lazımdı avedonu +6 reb e basıcaktım karivdis alacak para çıkışmadı +6 raptoru 35m den satamadım basacak bir görev kalkanı vardı başka birşey yoktu onu bastım :) -
Hayırlı olsun
Müziğin ismini öğrenebilirmiyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: exomaniac
Hayırlı olsun
Müziğin ismini öğrenebilirmiyim?
Müzik bulgarca
preslava- pia za tebe -
ne kasmış öle be telefondan mı girdin oyuna -
quote:
Orijinalden alıntı: zorawip
ne kasmış öle be telefondan mı girdin oyuna
cidden fena kasıyo oyun nasıl oynuyorsun öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: zorawip
ne kasmış öle be telefondan mı girdin oyuna
dede yadigarı pc ile oynamaya calısıyoruz -
itemi basarken maradonu koşmanın dolaşmanın mantığı ne nasıl okadar uzaklaşınca yiyoki basmak. -
bu arada kalkanı +5 bastım +6 basmak için şansımı ne şekilde zorlayabilirim bir yönteminiz varmı. adamın ki şansa geçmiş bu arada. +4 te bile item yanabilkiyo şans sadece.. böyle çok +7 ye item geçirdim ama+4 e de item yaktığım vardır -
hayirli ugurlu olsun benimde bu oyunda bastigim en değerli itemim kendi ismimde : ))
-
benim item upgrade taktıgım var +6 ya kadar dıkkatlı bır sekılde basabılırsınız.bence ama.magıc anvılde kı sarı ısıkları takıp edın 2 ısık ust uste yandıgında basıldıgı zaman oluyor ama 3 kademe ısıkta basarsanız yanar yada kırmızı ısık yandıgında basmayacaksınız.zamanında pathosta +5 chıtınlerı toplayıp +6 ya kadar hepsını rahat basıyordum asıl mesele +7 dır o konuda bırsey dıyemem ama dedıgım ışık taktıgını ben hep kullanırım.+7 basımında ıse ılk once yakmalık bır ıtem alın onu yakın ardına hızlı bır sekılde +7 ye basılacak ıtemı koyup ugrade edınız yada ılk basta anlattıgım taktıgı kullanarak + trınada kullanarak oranı arttırabılırsınız.BOL ŞANS -
70 questini +5'e kadar bus ile +5'ten sonra hep trina ile upgrade etmişimdir. 80'de biraz daha rahat davranıp +6'ya kadar bus ile basarım +7'ye de geçerse ikisini de +8 denerim. taktik falan yok, tamamen şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 6 Ekim 2012; 0:09:06 > -
2 Senelik hort olmuş beyler :) -
70 ve 80 ıkısıde +6dan +7 trina ile birde basarken yandı. -
şu upgrade işinde hiç şansım yok -
Az önce bir adet fs daha bastım +7'ye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X