Şimdi Ara

Trine™ (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Oyun dün yayınlandı ama ben giremiyorum

O zaman ben tarihi yanlış hatırlamışım. Kusura bakmayın
  • Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun 1.07 patchini indirdim ama yine de bir bilg. iki kişi oynayamıyoruz. birimiz klavye ile diğerimiz ise gamepad ile oynamak istiyoruz ama maalesef olmuyor yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak3

Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun 1.07 patchini indirdim ama yine de bir bilg. iki kişi oynayamıyoruz. birimiz klavye ile diğerimiz ise gamepad ile oynamak istiyoruz ama maalesef olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

Hocam bende XBOX controller var 1.07 kurulu Start tuşuna basınca 2. oyuncu aktif oluyor. Senin gamepad ile ilgili bir sorun belliki, tuşları ayarlama kısmını kurcala biraz oyunun bi ayarı vardır belki.
  • 2. oyun beni pek sarmadı. ilk oyunu 3-4 oynayışta bitirdim çok zevk aldım ama 2. oyuna giresim gelmiyor ama bitirmek için zorluyorum kendimi.
  • bu oyunda menüden vidsual settings e girince stereoscopic ayarlar var oyunda 3d mi var arkadaşlar?
  • Son çıkan oyunlardan çok daha zevkli
  • Sitesinde 1.09 patchi var crack gerektirmiyor. Son hali Türkçe olması da cabası oynamayan kalmasın.
  • 2009da çıkmadımı yav o oyun
  • su altına gireriz ve bizim ilk oyundan bir tılsımımız var diye düşünürüz. su altından çıkınca büyücü hislerimize tercüman olan o bomba soruyu sorar; su altında nefes tutmamızı sağlayan bir tılsımımız vardı noldu ona. hırsız cevaplar; bilmem belki birimiz satmışızdır

işte bu ince esprilere bitiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 1 Şubat 2012; 22:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

su altına gireriz ve bizim ilk oyundan bir tılsımımız var diye düşünürüz. su altından çıkınca büyücü hislerimize tercüman olan o bomba soruyu sorar; su altında nefes tutmamızı sağlayan bir tılsımımız vardı noldu ona. hırsız cevaplar; bilmem belki birimiz satmışızdır

çok güzel hocam bende seviyorum böyle kelime oyunların .x) .Trine 2'demi acaba böyle, bakdınızmı?.
  • trine 2 de diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

su altına gireriz ve bizim ilk oyundan bir tılsımımız var diye düşünürüz. su altından çıkınca büyücü hislerimize tercüman olan o bomba soruyu sorar; su altında nefes tutmamızı sağlayan bir tılsımımız vardı noldu ona. hırsız cevaplar; bilmem belki birimiz satmışızdır

çok güzel hocam bende seviyorum böyle kelime oyunların .x) .Trine 2'demi acaba böyle, bakdınızmı?.

trine 2 de evet yanlış konuya yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 2 Şubat 2012; 9:31:37 >
  • Güzel ve orijinali bile ucuz( 5 tl) oyun.
  • Trine Enchanted Edition Launch Trailer

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.