Şimdi Ara

Trine™ (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Patchi kurabilen var mı? Trine patch v1.03 kuramıyorum. Gereksizse kasmayayım.

sanırım gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OozZy_

Bir oyun dergisinde bu oyundaki bulmacaların akıldan çok fizik motoruna bağlı olduğunu okudum. Bu doğru mu ? Ve oyunu sıkıcılaştırma gibi bir şeye yol açıyor mu ? Merak ettim...

Buradan cevap alamayınca oyunu bulup oynamaya başladım. Ve cevabımı aldım. Evet biraz fizik motoruna dayalı bulmacalar çözüyorsunuz. Daha çok nerede hangi karakteri kullanmanız, neyi, nasıl ve nereye koymanız gerektiğini görmeye dayalı bir oyun. Arkadaşların da dediği gibi çok zorlayıcı değil. Ama oldukça zevkli ve eğlenceli bir oyun. Hikayesinin anlatımı, karakterler, olay örgüsü vs. tam bir masal tadında. Şiddetle tavsiye ederim
  • En az quad core falan istiyor galiba oyun çünkü acayip korkunç dehşetengiz şekilde kasıyor.
    Demiştim ama vazgeçtim ben launcherı görmemişim direk bütün ayarları full açık oynamaya kalkışmışım. Ayarladım halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 13 Ağustos 2009; 17:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

En az quad core falan istiyor galiba oyun çünkü acayip korkunç dehşetengiz şekilde kasıyor.
    Demiştim ama vazgeçtim ben launcherı görmemişim direk bütün ayarları full açık oynamaya kalkışmışım. Ayarladım halloldu.

Bende E7400 var , Very high 1600x1200de hiç kasmıyor ?
  • Senin ekran kartı da işlemci de benimkinin iki misli fiyatta ama heralde esas farkı ekran kartı yapıyor. Bende HD3650 var bi de 5200 amd.
  • Bu tür oyunlar o kadar komplike olmuyor sanki. Yani 2 gün de hiçbir yerde takılmadan bitirebilecekmişim gibi...
  • klavye ve gamepad ile denedim yinede hareket ettiremedim karakteri. Çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teijal

quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

quote:

Orijinalden alıntı: Teijal

Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Fakat ben bunların hepsini yaptığım halde trine.exe dosyasına tıkladığım zaman hemen oyuna giriyor ve hemen ardından oyundan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum...

Hocam oyundan attıktan sonra herhangi bir hata kodu veriyor mu?

Hayır hiçbir hata kodu vermiyor.

Edit: Şuan Kafedeyim ve buradada aynı şey oluyor :S Aynı setupla...

Aynı sorunu yaşayanlar linkini verdiğim driver'ı kursunlar.Ati veya Nvidia farketmiyor.

http://mytopfiles.com/programs/file/PhysX_9-09-0428_SystemSoftware/326908.htm
  • Oyun çok renkliydi kasıyordu benim makinada inanamadım yani biraz oynadıktan sonra sildim ama baya zevkli bir oyundu.
  • Arkadaşlar bu oyun bende physxloader.dll hatası veriyor.

Ekran kartım Ati 3650 çalıştıramaz mı bu oyun? Physx Nvidia'nın teknolojisiymiş. Sadece nvidialarda mı çalışıyor oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Arkadaşlar bu oyun bende physxloader.dll hatası veriyor.

Ekran kartım Ati 3650 çalıştıramaz mı bu oyun? Physx Nvidia'nın teknolojisiymiş. Sadece nvidialarda mı çalışıyor oyun?

Ati veya Nvidia farketmez,şunu kurarsanız sorununuz düzelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

quote:

Teşekkürler hocam.
  • Oyunu bugün bitirdim,gerçekten çok zevkliydi.Hatta Lost Viking'den aldığım zevki tekrar yaşamamı sağladı.Oyunun tek olumsuz yönü son bölümü aşırı gıcık ve oyun boyunca-ve sonunda- adam gibi bir boss ile dövüşemememiz.

Son bölümü geçmem 1,5 saatimi aldı.Şöyle bir Youtube'a bakıyim dedim,milletin sadece Wizzard kullanarak bitirdiği videolar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

quote:

Site açılmıyor, belki de bende açılmıyor bilmiyorum. dll hatasını bende de vermişti, dllfiles sitesinden indirdim oyunu açtı ancak new game ve demoyu izledikten sonra gelen loading bitince oyundan atıyor. İşletim sistemim W7 64 bit. Xp sp3 uyumluluğunda çalıştırdım yine de yemedi. Çözebilen var mı? Patch bu sorunları aşar mı?
  • Gerçekten çok başarılı bir yapım...
  • Güzel oyun
  • posta gazetesi yarın trine ı bedava veriyor.yanlış yada hayal görmediysem
  • ya ben oyunu posta gazetesiyle aldım kurdum ama launcha tıkladıgımda hiç bişi açılmıyor hata falanda vermıyor hiç bişi oldugu yok yane :S yardımcı olablecek varsa yardım etsin ltfen
  • 1.06 patch ile türkçe altyazılı oynama imkanınız var. ben indirdim. zevki 5 katına çıktı :D
  • o zmn açılırmı yani ???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.