Şimdi Ara

Trine™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Croesus

arkadaşlar grafik ayarları nerden yapılıyor options menüsü altından grafik ayarı için biyer göremedim

birde physix son sürücülerini kurmama rağmen loading ekranından sonra hiçbir hata vermeden oyundan atıyor

grafik ayarlarını oyunun kurulu olduğu yerdeki launcher simgesine tıkla oradan yap bende physix i yükledikten sonra oyundan atıyordu sorun d3dx9_38.dll diye bi dosyadaymış internetten indirip system32 klasörüne yükle sorun kalmıyor iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_Narrator

quote:

Orjinalden alıntı: Croesus

arkadaşlar grafik ayarları nerden yapılıyor options menüsü altından grafik ayarı için biyer göremedim

birde physix son sürücülerini kurmama rağmen loading ekranından sonra hiçbir hata vermeden oyundan atıyor

grafik ayarlarını oyunun kurulu olduğu yerdeki launcher simgesine tıkla oradan yap bende physix i yükledikten sonra oyundan atıyordu sorun d3dx9_38.dll diye bi dosyadaymış internetten indirip system32 klasörüne yükle sorun kalmıyor iyi oyunlar

olmadı dostum o dosyayı buldum internetten indirdim attım system32 klasörüne ama yine aynı yerde aynı şeyi yapıyor loading in son anında atıyor masaüstüne
  • Nekadar Kısa bi oyunmus. Zaten sürükleyici ve güzel oyunlar hep kısa oluor. Beğendiğim oyunları hep 1 gün oynamak zorunda kalıorum.
  • system32 degil de bir de system klasoru dene
  • tamam sorunu çözdüm. anti-aliasing i kapatınca oyun normal çalıştı
  • Oyunun tam sürümü piyasaya çıktı mı? Herkes ne kadar kısa bir oyundu falan diyor da ondan dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Oyunun tam sürümü piyasaya çıktı mı? Herkes ne kadar kısa bir oyundu falan diyor da ondan dedim.

Çıktı. Steam'den alınabiliyor.
    Oyunu çok beğendim ama ne yalan söyleyeyim, tadı damağımda kaldı.
  • harika bir oyun olmuş.. yanlız şu save olayını çözemedim..
  • Juarez O kadar hoşuma gıtmedı fakat Bu harıka ya :) Sevdım bunu bır dotacı olarak hoşuma kaçtı
  • Oyun tek kelimeyle super ya. Tam masal havasi var oyunda. Oyunu dun bitirdim son bolum biraz kazik gibi geldi ilk basta ama sonra ayni yerlerden 2 kere gecince ezberliyosun artik ne yapcagini kolaylasiyor Oynadigim en harika oyunlardandi devamini ya da ek paket (yeni bolumler falan) heycanla bekliyorum
  • Yav oyunda full screen modunu açınca garip bir takılma oluyor. Bir türlü çözemedim. VGA driverları filanda güncel.
  • Güzel oyun
  • Tek bilgisyarda iki kişi aynı anda oynamak için, yani Co-Op yapmak için bir klavye ve bir Gamepad yeterli, ama maalesef internetten yapılamıyor.
  • 1.02 yaması çıktı,malum yerlere düştü
  • Arkadaşlar full versiyonu yükledim pyshx fln bunların hepsini yaptım oyuna giriyor o map(astral acadamy yazan) dolunca gönderme hatasıı veriyorrr.... Acil yardım lütfennn...

http://img1.loadtr.com/k-418122-trineee_hata.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 14 Temmuz 2009; 23:27:06 >
  • İşte böyle oyunlar arıyorum. Bionic comando yu gördüğümdede çok sevinmiştim bide bunun gameplay videoalrına bakayım dedim ve tam aradığım nitelikde oyun kategorisi. Böyle oyunlara biraz daha fazla ilgi gösterselerde bu oyunların çoğunluğu artsa keşke
  • yok muuu yardımmm edebilecek ????
  • tamamdır cözdüm sorunu physx driverını yükleyince sorun düzeliyor.(nvidia sürümü olsada atiler yüklemeli ...)
  • Tam sürümünü yeni oynama fırsatı buldum,büyücü ile aldığımız üçgen platform çok güzel olmuş ancak bir türlü tam olarak büyücü ile üstünde iken havada rahatça süzülemedim .Son bölümdeyim güzel ve sıkıcı olmayan bir oynanışa sahip bir oyun olmuş genel olarak.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.