Şimdi Ara

Trine™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
20.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler burada ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkrlr.

Tşkrler beyler buldum gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GévréK -- 6 Temmuz 2009; 17:27:19 >
  • p4 3.2 2.5gb ram ve 512 8600 ile zevk alabilirmiyim bu oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 6 Temmuz 2009; 17:24:17 >
  • oyun gerçekden cok zor. Aslında zor deil yapacağını biliorsunda urasması bazen insanı sıkabilior.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_Narrator

quote:

Orjinalden alıntı: faust13

son bölüm biraz uğraştırdı .yukarı doğru tırmanma olayı

evet orası bayağı uğraştırdı ama ben tepeye ulaştığımda o hayaletle dövüşeceğimi sanıyordum dövüş olmadı tepeye çıkıncada daha uğraştırmadı hani

Sağolun arkadaşlar spoiler uyarısı vermeden çok güzel anlattınız sonunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GévréK

Trine™ (ÇIKTI)

Beyler burada ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkrlr.

Tşkrler beyler buldum gerek kalmadı

Ok atarak o yumruk şeklindeki cismi tutan ipi kesiyorsun daha sonra da onu telekiniz ederek ordaki engelleri kırıyorsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

p4 3.2 2.5gb ram ve 512 8600 ile zevk alabilirmiyim bu oyundan

rahat oynarsın
  • oyun mükemmel fakat crysisten bile daha çok kasıyor ne hikmetse

oyunu bu kadar kastıran nedir aa mı af mi bilen var mı?
  •  Trine™ (ÇIKTI)
    Burda takıldım yardım lütfen
    Sağ taraftan gidince için de bot olan sandık var onu aldım soldan gidiş yok bu platformlardan çıkmam mümkün değil gibi
  • oraya büyücüyle bir kaç kutu getiriyodun birini kazığa çakıyodun hatırladığım kadarı ile ama büyücü geçmen gerektiği kesin.

bende birşey sorim büyücü o çarklı kutuyu her zaman yapmıyor, tesadüfen 2 kez yaptım ama ne gerekiyor yapması için anlamadım
  • Büyücüyle kutu yapmak için mausun sol tuşa basılı tutup ekrana kutu çiz.Eğer düz geçit yapmak istiyorsan düz bir çizgi çiz

Ayrıca o platformdan çıkmak için şöyle yapabilirsiniz;
    Biryerden kutu bulun ve en alttaki çıkıntının altına yerleştirin, sonra resimde sağ üstteki kazıkların ordaki çıkıntı yukarı çıktığında altına kutu koyin ki kapanmasın.daha sonra sıra geldi zıplamaya hoplamayaİlk koyduğunuz kutunun üstüne çıkın.Birinci çıkıntı yukarı açılırken sizi direk üstüne alıcak.Daha sonra ikinci çıkıntı tam açılırken zıplayın o da sizi üstüne alıcaktırDaha sonra ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 6 Temmuz 2009; 23:23:25 >
  • çok kasmasına rağmen çok sevdim 5. bölümde falanım cidden güzel oyun.. ah bide ekran kartım olsa..
  • Oyun bir çırpıda bitiyor , hiç zorlanmadım bana biraz basit geldi nedense .
    Son bölüm hoştu , ama çok kısa sürüyor eliniz hızlıysa .
    Ama harika bencede advanture oyunları sevmezdim ama bu oyunda ayrı bir şey var FPS , RPG oyunlar gibi kilitliyor bilgisayar başına bitirmeden kalkamıyosunuz .

Bu da bizim büyücü görsel açıdan hoşuma gitti fotoğrafını çekiyim dedim o kadar poz vermiş ;

Trine™ (ÇIKTI)
  • Ayrıca büyücünün havada sabit durabilen üçgeni açıldıktan sonra çok faydasını görüyorsunuz

Birde Co-Op olayı PC için yok sanırım neden koymadılar aceba?

Umarım ek paket çıkar yada biran önce ikincisini yaparlar, olmadı böyle ağzımıza bir tutam bal sürüp gitmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Ayrıca büyücünün havada sabit durabilen üçgeni açıldıktan sonra çok faydasını görüyorsunuz

Birde Co-Op olayı PC için yok sanırım neden koymadılar aceba?

Umarım ek paket çıkar yada biran önce ikincisini yaparlar, olmadı böyle ağzımıza bir tutam bal sürüp gitmek

ek paket kesinlikle gelecektir. en az 1 yeni karakter yeni haritalar vs. tadı hala damağımda seviyorum bu tür oyunları ama bu çok ilginç çok sıradışı olmuş. atmosferine bayıldım oyunun.
  • ya arkadaslar bı sorum olacak bu oyunu kurdum tam oyuna gırerecekken benı oyundan atıyor ve hangı oyunu oynarsam oynayım oyundan atıyor pc bı yardımcı olabılırmısınız neden acaba
    bu konuyu nereye acacagımı bılemedım o yuzden kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

ya arkadaslar bı sorum olacak bu oyunu kurdum tam oyuna gırerecekken benı oyundan atıyor ve hangı oyunu oynarsam oynayım oyundan atıyor pc bı yardımcı olabılırmısınız neden acaba
    bu konuyu nereye acacagımı bılemedım o yuzden kusura bakmayın

hocam ço kkez dendi burda nvidia phsyx sürücülerini yükleyeceksin. ati de kullansan yükleyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

p4 3.2 2.5gb ram ve 512 8600 ile zevk alabilirmiyim bu oyundan

Ben evdeki laptopda sorunsuz oynuyorum: Core To Duo, 2 Gb Ram, 256 mb 8600 Gs, Vista. Oyun pek sistem kasan bir oyun değil, ama gerçekten grafikleri çok güzel.
  • oyunda çözünürlüğü nerden ayarlıyoruz ben bulamaıdm
  • oyndaki iskeletler ve parçalandıklarında çıkardıkları ses biraz diablo 2 den çalınmış gibi
  • arkadaşlar grafik ayarları nerden yapılıyor options menüsü altından grafik ayarı için biyer göremedim

birde physix son sürücülerini kurmama rağmen loading ekranından sonra hiçbir hata vermeden oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 7 Temmuz 2009; 16:55:09 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.