Ben de hala saat ayarlarını yapamıyorum... klavuzda beep sesini duyuncaya kadar "clock" butonuna basın diyor... ben dakikalarca bastım ama beep sesi çıkmadı... radyoda ya da cd çalar modunda çeşit çeşit saat zaman birimleri yazıyor... ne olduklarını da anlamış değilim... bi mp3 cd'si yaptım kendime ne zaman onu taksam 10:23 yazıyor ekranda... içinde 10 saatlik şarkı yok... 10:23 ile alakalı hiçbişii yok... aşağılık kullanma klavuzunu hatim ettim ama nafile... birazdan aşağı inicem... arabanın altını üstüne getiricem... yılların bilgisayar mühendisi olarak elbet çözücem sıkıntılarımı...
araban kaç model, modelini belirt, hemen 2 dakikada tarif edivereyim , boşuna birşeyleri çözmek için zamanını harcama
Bkz. imzasının son satırı....
2007 elegance
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
araban kaç model, modelini belirt, hemen 2 dakikada tarif edivereyim , boşuna birşeyleri çözmek için zamanını harcama
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Bkz. imzasının son satırı....
imzalara hiç bakmam, çoğusu anlamsız
benimki değil ama.. o japonca(çincede olabilir) harfler adım ve soyadımın o dildeki yazılışı
@a1g0rithm clock tuşuna bas basılı tut, ekrandaki saat yanıp sönmeye başlayacak, işte o zaman (<<) oklara basınca saat; ( >> ) oklarına basıncada dakika ileri doğru hızla gidecek, istediğin saat ve dakikaya gelince oklara basmayı bırak ve "clock" a bir kere daha bas, artık randevularını kaçırmazsın
benim problemim de bu: clock tuşuna ne kadar basarsam basayım beep sesi çıkmıyor... (3 ile 20 saniye arası basılı tutmayı denedim) basılı tutarken oklara basmayı da denedim... teyp kapalıyken basılı tutmayı denedim, kontak kapalıyken, kontak açıkken, cd açıkken, bütün fm bantlarında... denemediğim ne kaldı bilemiyorum... çıldırıcam... teybim mi bozuk acaba? servise gideyim mi arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
@a1g0rithm clock tuşuna bas basılı tut, ekrandaki saat yanıp sönmeye başlayacak, işte o zaman (<<) oklara basınca saat; ( >> ) oklarına basıncada dakika ileri doğru hızla gidecek, istediğin saat ve dakikaya gelince oklara basmayı bırak ve "clock" a bir kere daha bas, artık randevularını kaçırmazsın
kitapçıkta ne yazıyor, yoksa farklı bir şekildemi ayarlanıyor...olabilir yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme