Şimdi Ara

Trip A ve Trip B'ye ilişkin!...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
19.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesafe sayacındaki Tirp A ve Trip B 999,9'dan sonra 0,0 oluyor. Yani sıfırlayıp baştan başlıyor. Virgülden önce üç basamaklı bir sayı. sizin araçlarda da aynı mı? 2004 model makyajsız kasa kullanıcı arkadaşlarım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzun yola çıktığım zaman virgülden önce dört basamaklı (9999,9) olması toplam km ölçümü açısından hoş olurdu kanımca.

kazasız keyifli sürüşler

• bndede 2002 wardı sanki trip a ve b de 9999,9oluyordu gibi hatırlıorm ama emin deilim yeniden test etmek lazım.
  • 2008 civic için trip a ve trip b 4 haneli olabiliyor. benim trip a 8000 km civarında
  • 3 haneli trip olması saçma zaten.
    adam türkiyenin en batısından en doğusuna yol ölçerek gidecekse 3 hane yetersiz kalır.

• Arabayı satmadan önce de matematik dersi vermek lazım o zaman!

Ders: Matematik
    Konu: Trip A ve B'nin kullanımı

Soru: İzmir'den Ağrı Doğubeyazıt'a yeni Civic'inizle seyahat ettiniz. İzmir çıkışında sıfırladığınız Trip A, varış noktanızda 470km. gösterdiğine göre toplam kaç km. yolculuk yaptınız?

Cevap: 1000 + 470 = 1470km.

Bazen o kadar abartıyorsunuz ki, şaka mı yoksa akıl yaşı mı bu tereddütte kalıyorum. Yok efendim niye üç haneliymiş de, bin km.den fazla yaparsam nasıl hesaplarmışım da... Sizin oralarda da gölgede 40 derece galiba bugün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 18 Haziran 2009; 17:35:41 >
  • ya yurt dışına gidip 2000 km den fcazla yol yapacaksak ne olacak, kaç tane 1000 devirdiğnimi hesaplayacam
  • Sen de mi Brutus!!!

Normal km. sayacını çıkışta bir yere not edersin. 22350 mesela. Dönüşte tekrar not edersin. Büyük rakamdan küçük olanı çıkarırsın.

Hem adı üstünde, günlük km sayacı bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 18 Haziran 2009; 20:57:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A++ ile A+++ maliyet farkı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ababa çok güzel açıklamışın da ne böörüosun şimdi .honda böle basit şeyleri yapmamaya direnio adeta. trip a b meselesi anlık yakıt göstermeme , menzil olmaması ne biliim sustalı anahtar yerine tüfek gibi bir anahtarın olması mesela bu sıcaklık göstergesinimi seçeceksin yoksa ortalama tuketimi mi yani yap hepsi için ufak ufak yerler ekranda.nedir yani . hee bi de tabi araçta gerçek bir kusur bulamayınca bunlara sarıyoruz bizde :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Sen de mi Brutus!!!

Normal km. sayacını çıkışta bir yere not edersin. 22350 mesela. Dönüşte tekrar not edersin. Büyük rakamdan küçük olanı çıkarırsın.

Hem adı üstünde, günlük km sayacı bu!

• Bu samimiyet nerden zenkay? Böörüosun falan?
  • quote:

Arabayı satmadan önce de matematik dersi vermek lazım o zaman!

Soru: İzmir'den Ağrı Doğubeyazıt'a yeni Civic'inizle seyahat ettiniz. İzmir çıkışında sıfırladığınız Trip A, varış noktanızda 470km. gösterdiğine göre toplam kaç km. yolculuk yaptınız?

Bazen o kadar abartıyorsunuz ki, şaka mı yoksa akıl yaşı mı bu tereddütte kalıyorum. Yok efendim niye üç haneliymiş de, bin km.den fazla yaparsam nasıl hesaplarmışım da... Sizin oralarda da gölgede 40 derece galiba bugün?

bu ne samimiyetse o da o samimiyet herhal

• Lafım emrehancıya idi ve o da anlamıştır zaten ona yazdığımı. Yani bir samimiyetimiz var onunla. İyi de sana nooluyo zebbah zebbah
  • stres yapma abicim ya.
    adam demekki toplama çıkarma bilemiyor.
    ki o dikkatini çekmiş.

sakin ol sakin.bak yaz geldi. börtü böcek çıktı ortalığa .
    güzel kızlar şıkır şıkır giyiniyor (kemal abicim bu cümle seni ilgilendiriyor du)

al eline soğuk içkini yazın keyfini çıkar .

biz sizlere göre genç nesil olarak çalışmaya devam.
    bizim yerimize de siz eğlenin artık.

:):):)

quote:

• :)
    lafının bana olduğunu bildiğimiçin buradanda cevap yazayım dedim.
    :)
    oradaki 3 hane 4 hane muhabbeti tamamen elektronik eksikliktir.honda basit eksiklikleri bile düzeltmeyi gerek görmüyor.hantal kalıyor.nedense.
    amaç onu vurgulamaktı.

birşey diyeceğim.
    oradaki gösterge 2 hane olsa idi. aynı fikirleri düşünecek miydin yine.genelde bu konularda muhalefet olan bana yine yazarmıydın fikirlerini.
    dermişim.=))))

quote:

Lafım emrehancıya idi ve o da anlamıştır zaten ona yazdığımı. Yani bir samimiyetimiz var onunla. İyi de sana nooluyo zebbah zebbah
  • Hadin gençler Ababaya hücuum!

Sen nasıl 40 derece dersin! Lanet olsun tamam mı??!! Akıl yaşı ha! Hadi ama adamıımm!

Ya bu adamın mizacı böyle.Nedir sizin Ababaya yüklenme aşkınız?

(Evet şimdi bana gelecek saldırılara karşı tetikteyim)
  • herşey hondanın sıcaklıgındannn
  • Canlarım, ciğerlerim;

Bu günlük km. sayacının neden 3 haneli yapıldığının gerçek bir hikayesi ve sebebi vardır mutlaka. Yoksa mühendisler içki sofrasında kafayı bulup "ulen 3 büyük devirdik, o zaman günlük sayacı 3 haneli yapıyos a.q." diyerek karar vermemişlerdir herhalde. Bu yüzden 2 haneli de değil ve öyle olsaydının ne olurdularını düşünerek vakit kaybetmeye de gerek yok. Nasıl ki havacılık kuralları kanla yazılmışsa, otomobilcilikte de mutlaka herşeyin mantıklı bir sebebi ve hikayesi vardır.

Fazla deşmeyin herşeyi
  • haklısın abicim fazla değşmeye gerek yok.
    ancak yenilikçi olmak lazım.
    ilk çıkan bir çok gösterge mekanik sayıcılardı.(km sayaçlarından yola çıkarak yazıldı).
    şimdi neredeyse mekanik sayaç kalmadı bir çokarabada.

buda aynı mantıkla zamanında 3 e karar verilmişse asırlar boyu 3 hane olacak diye birşey yok diye düşünüyorum
    neyse yaz geldi.
    tatilin tadını çıkarmak lazım artık arabalarla...

quote:

Canlarım, ciğerlerim;

Bu günlük km. sayacının neden 3 haneli yapıldığının gerçek bir hikayesi ve sebebi vardır mutlaka. Yoksa mühendisler içki sofrasında kafayı bulup "ulen 3 büyük devirdik, o zaman günlük sayacı 3 haneli yapıyos a.q." diyerek karar vermemişlerdir herhalde. Bu yüzden 2 haneli de değil ve öyle olsaydının ne olurdularını düşünerek vakit kaybetmeye de gerek yok. Nasıl ki havacılık kuralları kanla yazılmışsa, otomobilcilikte de mutlaka herşeyin mantıklı bir sebebi ve hikayesi vardır.

Fazla deşmeyin herşeyi

• şimdi şöyle tarafsız düşünelim, o digitleri 4 haneli yapsalardı ölmezlerdi
    o mühendisler
    cimrilikten başka birşey değil, yaptıkları ayıp ayıp....
    öte yanda ababada haklı , bu meretin adı günlük km. sayacı,
    bir günde hangimiz binlerce km. yol yapıyoruzki...
    aslında konuyu kim kurcaladı yaw, ne güzel o meretin kaç haneli
    olduğunu bilmeden paşa paşa kullanıyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

stres yapma abicim ya.
    ki o dikkatini çekmiş.

güzel kızlar şıkır şıkır giyiniyor (kemal abicim bu cümle seni ilgilendiriyor du)

quote:

giyinenlerden ziyade , soyunanlar daha çok ilgimi çekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

stres yapma abicim ya.
    ki o dikkatini çekmiş.

quote:

giyinenlerden ziyade , soyunanlar daha çok ilgimi çekiyor

kendi kendine soyunandan hayır gelmez abicim yahu.
    seni görünce zaten tav olmuşsa sen kendi ellerinde aheste aheste soyacaksın.
    portakal soyar gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.