Arkadaşlar triple.fi 10 Pro vs westone um2 bu iki kulaklık arasındaki farklar ne? Hangisinin sesi daha iyidir hangisinin bassı daha iyidir bilenlerin görüşünü bekliyorum
Triple.fi, 3 tane driver barındırmakta, um2 buna karşılık 2 tane driverı vardır. Triple.fi 3 driverı bulunmasından da dolayı daha detaylı şekilde müziği dinleyebilmeni sağlar. Daha detaylı şekilde dinlemek, senin daha çok hoşlanacağın anlamına gelmez ama bir müzisyen için triple.fi tavsiye ederim. Müzik dinlemek için ise tamamen senin tercihlerine kalmış. Triple.fi kulağın içine giren kısmı biraz daha azdır bu yüzden ilk kere iem kullanacaksan daha avantajlı olabilir. Eksi yönü ise biraz daha az izolasyon yapabilir ama kesinlikle yetersiz değil izolasyonu. Diğer bir eksi yönü, kulaklığın dış kısmı, diğer kulaklıklardaki gibi kulağın şeklinde üstünde durmuyor, kulağın dışında duruyor biraz(yandan çıkıyor gibi). bunları göz önünde bulundurarak 2. sinden birini almanı tavsiye ederim ama ikisi de çok iyi kulaklıktır. Ben olsam triple.fi 10 alırdım.
peki hocam bass konusunda hnagisi daha iyidir
Bass konusunda bass kalitesi olarak neyi kastettiğine bağlı. Triple.fi'ın bass'ı öyle çok abartı değildir. Yüksek bass etkisi vermez ama çok derine iner ve kaliteli bir bass verir. Öyle çok abartı bass istiyorsan, super.fi 5 eb alabilirsin ki benim çok tercih etmediğim bass ağarlıklı bir kulaklıktır.
bassı etkisinin çok olması lazım super.fi 5 eb modeli bass konusunda en iyimi
evet baya bir etkilidir ama dengeli bir kulaklık istiyorsan almanı tavsiye etmem diyecem ama senin aradığın kulaklık tipi galiba öyle değil. Ayrıca bass kalitesi herzaman etkisi ile aynı değildir.