Şimdi Ara

Tripot alırken dikkat edilmesi gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tripot konusunda pek bilgi sahıbı deilim daha once üniversitede stopmotion odevım olduğu için arkadaştan ödünç alıp kullanmıştım şuanda şahsi olarak almam gerekiyor ama 100 lirayada tripot var 1000 lirayada var bildiğiniz gibi konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş aydınlatabilirmi acaba nelere dikkat edilmesi gerekiyor?
    Makinam 700D Henuz 18-55 lens kullanmaktayım

• Alacağın tripodun öncelikle ekipmanlarını taşıyacak ağırlıkta olmalı; kimi tripot 1,5 kg taşıma kapasitesi varken kiminin 4 kg taşıma kapasitesi vardır. Gövde + 18/55 için 1,5 kg kapasiteli bir tripot yeterli olabilirken, 70/200 veya 300 tele kullandığında taşımayabilir.
    Hafif tripotlar rüzgarlı havada uzun pozlamada yetersiz kalabilir.
    Neticede ne kadar para, o kadar köfte misali tripot alacaksın. 400-450 lira olanlar amatör için gayet iyi bir seçim olur.
  • Merhaba iyi günler. Ben telefonumla stop-motion video çekmek için tripod arıyordum. Sanger SG 3570 modelini aldım. Profesyonel tripod olarak geçiyor. 1,6 kilogram ağırlığı var. 4,5 kilograma kadar taşıyabiliyor. Telefon ile çekmeme rağmen rüzgardan etkilenmiyor yani titreme sorunu da yapmıyor. Fiyatı da gayet uygun öneririm. Bana kalırsa çok fazla doğada kullanmayacaksanı, çivili tripodlara 500 liralar falan vermenize gerek yok. Yine de sizin seçiminiz tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.