bence şuan en viable ad carry blink + knock back e sahip q gayet güzel attack speed sizce?
Hiç Kog'Maw Vayne Graves Corki oynamamışsın derim.
Tristana'yı çok severim , çokta iyi bana göre fakat çok daha viable olan carryler var arkadaşın dediği gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: 1ncredibilis
Hiç Kog'Maw Vayne Graves Corki oynamamışsın derim.
hepsinden fazla rangesi ve attack speedi var trist şuan viable bir ad carry sadece popüler değil diğerleri kadar
Ezreal- Corki- Graves varken pek tercih edilmiyor ama çok iyi late game carrysi bence. Level aldıkça rangesi arttığı için 18 levelda en yüksek range'e sahip oluyor. Baronun arkasından (o duvarın arkasından) barona vurabilen tek ad ranged heralde
bence çok güzel rankedlarda tristana sayesinde taşıyorum kolayca bu maçta da 13 1 7 oynadım
bnde graves ile rahat taşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ekollollo
Ezreal- Corki- Graves varken pek tercih edilmiyor ama çok iyi late game carrysi bence. Level aldıkça rangesi arttığı için 18 levelda en yüksek range'e sahip oluyor. Baronun arkasından (o duvarın arkasından) barona vurabilen tek ad ranged heralde
oha ciddimisin hemen denemeliyim.
Caitlyn'de baronu duvardan vurabiliyor.
Ezreal-Corki-Graves oyunun en iyi ad carryleri bana göre Corkinin pasifi ezreal her yönüyle güzel bi champ Graves ise slowu alana damage ultisi ve as artıran skili olduğu için aralrından bi seç yap dersen Corki oynaması zevklidir.
Early game kırık olmasa viable gayet. Vayne hariç çoğu carryden daha iyi late game i var.
quote:
Orijinalden alıntı: Hünerli
Early game kırık olmasa viable gayet. Vayne hariç çoğu carryden daha iyi late game i var.
Pro oyunlarda Vayne oynatıyorlarmıymış oynatmıyorlarmıymış last whisper rush yapmak zorunda kalırsın vuramadığından.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Pro oyunlarda Vayne oynatıyorlarmıymış oynatmıyorlarmıymış last whisper rush yapmak zorunda kalırsın vuramadığından.
Neden seçilmiyor bilmiyorum ama iyi oynayan biri çıkarsa cidden çok fena iş yapar vayne , epic hareketlerede müsait bi karakter.
quote:
Orijinalden alıntı: Emphaty
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Neden seçilmiyor bilmiyorum ama iyi oynayan biri çıkarsa cidden çok fena iş yapar vayne , epic hareketlerede müsait bi karakter.
İyi oynayan çok var , ama o riske girilmez sonuçta pickleri takım olarak karar veriyorlar.
Bence tek sorun ad ratiosu olmaması
ultisi sağlam ve manası varsa her türlü kaçar(ulti+w).Öldürme konusunda da baya iyi ama xin zhao filan harcıyo jumper melee lere karşı pek bi şansı olmuyo...
Vayne'nin early de üstesinden gelebilen kişi tek başına oyunu kazandırır bence.Benim görüşüm şu anda Vayne en iyi ad carry ultisi olsun 2 sn lik q su olsun true damage i olsun knockbackı olsun çok güçlü.
quote:
Orijinalden alıntı: CreonCe
Vayne'nin early de üstesinden gelebilen kişi tek başına oyunu kazandırır bence.Benim görüşüm şu anda Vayne en iyi ad carry ultisi olsun 2 sn lik q su olsun true damage i olsun knockbackı olsun çok güçlü.
ben vayne in xin e karşı hiç bi şansı olmadığını düşünüyorum... e+w+q+ulti yapınca yatıyor....
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhan Nalçakar
quote:
Orijinalden alıntı: CreonCe
ben vayne in xin e karşı hiç bi şansı olmadığını düşünüyorum... e+w+q+ulti yapınca yatıyor....
Birinin carry diğerinin assasin-fighter olduğunu düşünürsek fighterin 1 v 1 de alması normal.
tristana gayet iyi q + burst + ignite + w gayet güzel iş yapıyor