Şimdi Ara

Tristananın AD carryler içindeki durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Earlyde iyi kasarsa coÅŸar.O yüzden low elodan yukselmek için birebir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Alıntıları yeni gördüm. Hakikaten anlam veremiyorum. 703'müş evet ben 720 sanıyodum neyse..

Late Game'de zaten Ad carry skilleriyle değil basic attackları ile vurucak. Zaten Kafası çalışan düşman takım oyuncuları zaten ad carry'e focuslanıcaklar. Gidip vayne alırsan 550 range ile seni yerler. Tristana ile oynarsan late gamede range'i çok yüksek adamlar sana yaklaşana kadar öldürürsün bile . Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Late game'de full item kasmış en güçlü ad carry Kesinlikle Tristana, yada Kogmaw. Range avantajı denilen bieşy var.

O zaman Vayne Graves Corki Ezreal Varus hiç almayalım Rangeleri Kog ve Trist'ten az diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreonCe -- 18 Ağustos 2012; 14:43:33 >

• oyun başında zayıf diyenler var.. q skillinde atack speed hiçbir heroda yok.. ayrıca 2 flash olur zıplarsın kovalarsın kaçarsın.. minyon daha hızı kesersin ve ulti kaçmak için yada son vuruş güzel oluyor.. fakat en önemlisi Q yüzde 90 atack speed veriyor.. pd bile yüzde 55.. sen iki saat pd ile uğraşırken tirs.. vuruş hızında kopar gider..

zaten ad carry dediğimiz şey basit vuruştur.. bunlar ise yanında güzellim hediye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Early game kırık olmasa viable gayet. Vayne hariç çoğu carryden daha iyi late game i var.

Pro oyunlarda Vayne oynatıyorlarmıymış oynatmıyorlarmıymış last whisper rush yapmak zorunda kalırsın vuramadığından.

O zaman hiç Doublelift i izlememişsin diyorum ben sana başka bi şey demiyorum.
  • Hiç bir ad carry diğerinden üstün değildirHepsinin farklı özellikleri vardır.2 el vayne oynayıp çok iyi ad carry oynarım ehehe diye gezenler de noobtur.
  • bu foruma ad carry konusu açmayacaksın adamlar vayne-corki-gravestan başka carry bilmiyor başka adamlara o champ çöp sende noobsun demeye çalışıyor ayrıca aynı yorumları sivir hakkındada yapıyorlar yazık cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Early game kırık olmasa viable gayet. Vayne hariç çoğu carryden daha iyi late game i var.

Pro oyunlarda Vayne oynatıyorlarmıymış oynatmıyorlarmıymış last whisper rush yapmak zorunda kalırsın vuramadığından.

O zaman hiç Doublelift i izlememişsin diyorum ben sana başka bi şey demiyorum.

İzledim zaten bu yargıya onun sayesinde vardım Last Whisper çıkmıştı Vayne'e. O kadar az vuruyordu yani. Bütün ad carryler arasından last whisper çıkman en mantıksız olanı vayne bana kalırsa. Yok sen oynayamıyon oynayan akıyor yakıyor demeye devam edebilirsiniz.

• ap olarak da çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Alıntıları yeni gördüm. Hakikaten anlam veremiyorum. 703'müş evet ben 720 sanıyodum neyse..

Late Game'de zaten Ad carry skilleriyle değil basic attackları ile vurucak. Zaten Kafası çalışan düşman takım oyuncuları zaten ad carry'e focuslanıcaklar. Gidip vayne alırsan 550 range ile seni yerler. Tristana ile oynarsan late gamede range'i çok yüksek adamlar sana yaklaşana kadar öldürürsün bile . Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Late game'de full item kasmış en güçlü ad carry Kesinlikle Tristana, yada Kogmaw. Range avantajı denilen bieşy var.

O zaman Vayne Graves Corki Ezreal Varus hiç almayalım Rangeleri Kog ve Trist'ten az diye.

Öyle bişey yok. Counter pick denilen bişey var . Ezreal ile corkinin karşı karşıya en dengeli ikil olması. Yada EZreal'in W skilinin (Attack speed buff/debuff) Vayne kogmaw gibi sırf basic attack yapan heroları counterlemesi gibi bu etkenlerde önemli Yada Leona'nın Kogmawı counterlemesi(hiçbir şekilde stunlarından kaçamıyo) Yada Tristananın Taric yada leona gibi stun heroları ile zıplayıp iyi iş yapması Jannanın skilleri ad üzerinden alan herolarla iyi iş yapması (özellikle varus vayne graves corki vb.) Yada Sonanın Ezreal ve corki ile müthiş zone harras yapabilmesi ve sonanın q pasifinin Az da olsa ability powerı ile corki ve ezreal'in skillerine damage katması.

Bunlar sadece basit bot lane counterleri. ama solo q değil de Takım oyunarında yada bu tür turnuvalarda bunları seçemezsin. Takım oyunlarında genelde Ezreal corki seçilir. Çünkü Düşük ışınlanma bi nevi flash görevini gören skilleri. Tristanada bunlardan biri. Mesela karşıda cc ağırlıklı herolar varsa bunlar rahatlıkla seçilir. Kogmaw vb seçmek istersen takımının daha çok seni korumaya oynaması gerekir. Leesin gibi carry'i korumaya yönelik champlar iş görür. Vayne damage olarak çok güçlü. Ona bi lafım yok 1v1 de belkide lategamede en güçlü hero ama team fightde range'i çok düşük 550 range ile hiçbirşey yapamaz eğer ki karşı taraf az da olsa carry'e focuslanmayı biliyorsa. Yapsada çok korumaları gerekir. Graves filan en azından skilleri ile uzaktan damage yapabiliyo. Varusunda hiçbir kaçma skili yok. Bazıları e ve ulti var diycekler ama onlarında cd leri çok yüksek neyse. Zaten varusa genelde ganklardan kurtulabilen supportlar seçeiliyo baş örnek janna.

• Ad carry dedin mi bence ilk üçte Vayne-Varus-Graves olur. Tabi benim fikrim. Tristana bir gömlek altta kalıyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Ad carry dedin mi bence ilk üçte Vayne-Varus-Graves olur. Tabi benim fikrim. Tristana bir gömlek altta kalıyor genelde.

tahmin ediyim main bölgen solotop?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Ad carry dedin mi bence ilk üçte Vayne-Varus-Graves olur. Tabi benim fikrim. Tristana bir gömlek altta kalıyor genelde.

neden?
  • quote:

quote:

quote:

neden?

Ezreal,corki gibi güçlü carryler varken bu üçünü sayman biraz garip oldu.Gravesle vayne hadi neyse de varus şu anda en güçsüz carrilerden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Ezreal,corki gibi güçlü carryler varken bu üçünü sayman biraz garip oldu.Gravesle vayne hadi neyse de varus şu anda en güçsüz carrilerden.

IE biraz erken tamamlamışsan , Ulti + Q'yla anında %45 damage , bi kaçkerede düz vur adamı öldürdünmü hayvan gibi AS geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

IE biraz erken tamamlamışsan , Ulti + Q'yla anında %45 damage , bi kaçkerede düz vur adamı öldürdünmü hayvan gibi AS geliyor zaten.

Sadece teke tek performanslarını yazacaksak git tryndamere oyna kardeş

• ezreal, corki ve graves bu ara popüler olan/çok kullanılan ad carryler.

vayne'in kullanılmamasının temel nedeni earlyde çok kolay erimesi ve bir diğer nedeni de aoe'si olmaması bence. hem auto attacka dayalı, hem de çoklu hedeflere vuruş imkanın yok.

varusdan da bahsedilmiş, varusun eksiği de kaçış mekanizması olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garvelit -- 19 Ağustos 2012; 17:31:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Ne zaman takımımda corki olsa fail oluyor

• kötü değil ama en iyisi olmadığı kesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Varus main ad carry olarak kullandığım bir karakter, hiç de zayıf değil. Kaçarken biraz sıkıntı oluyor sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden?

Varus main ad carry olarak kullandığım bir karakter, hiç de zayıf değil. Kaçarken biraz sıkıntı oluyor sadece.

Hangi eloda kullaniyorsun varusu mainin olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.