Şimdi Ara

Tristananın AD carryler içindeki durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Nalçakar

quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

Vayne'nin early de üstesinden gelebilen kişi tek başına oyunu kazandırır bence.Benim görüşüm şu anda Vayne en iyi ad carry ultisi olsun 2 sn lik q su olsun true damage i olsun knockbackı olsun çok güçlü.

ben vayne in xin e karşı hiç bi şansı olmadığını düşünüyorum...
    e+w+q+ulti yapınca yatıyor....

offtanklar 1 vs 1 de carrylerden daha üstün dediğin şey oldukça saçma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Nalçakar

quote:

Vayne'nin early de üstesinden gelebilen kişi tek başına oyunu kazandırır bence.Benim görüşüm şu anda Vayne en iyi ad carry ultisi olsun 2 sn lik q su olsun true damage i olsun knockbackı olsun çok güçlü.

ben vayne in xin e karşı hiç bi şansı olmadığını düşünüyorum...
    e+w+q+ulti yapınca yatıyor....

Birinin carry diğerinin assasin-fighter olduğunu düşünürsek fighterin 1 v 1 de alması normal.

Üstüne üstlük Xin sana uçtuğu anda Ulti + Q + E yapıp duvara yapıştırabilirsen %80 ihtimalle alırsın Xin'i

• quote:

Orijinalden alıntı: qoLdenRusH

quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Early game kırık olmasa viable gayet. Vayne hariç çoğu carryden daha iyi late game i var.

Pro oyunlarda Vayne oynatıyorlarmıymış oynatmıyorlarmıymış last whisper rush yapmak zorunda kalırsın vuramadığından.

Neden seçilmiyor bilmiyorum ama iyi oynayan biri çıkarsa cidden çok fena iş yapar vayne , epic hareketlerede müsait bi karakter.

İyi oynayan çok var , ama o riske girilmez sonuçta pickleri takım olarak karar veriyorlar.

Anlatmak istediğimi anlamadın. Vayne kolay yenilebilen karakter istediğin kadar pro ol. Karşındaki adam 1k eloysa işler değişebilir tabi ki. Şahsen Vayne > karşı takımın hatasından faydalanan champ

• Late Game deki en güçlü ad carry 720 range ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Late Game deki en güçlü ad carry 720 range ile

bunu bunu alın dışarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockpierce -- 17 Ağustos 2012; 11:49:24 >
  • ben tristana pek sevmem sadece sanırım miss fortuneyi counterlıyodu sadece karşımdaki mf picklerse tristana alırım.

EDİT: Mf miş arkadaşlar counterladığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daltron -- 17 Ağustos 2012; 11:54:22 >
  • quote:

lütfen LoL ü sil bişeyler yap git mario oyna ad carry bilmeyen gördümde bu kadar cahile ilk defa rastlıyorum.
  • quote:

Facebook'ta beğenen herkese Tristana veriyorlar ya, yeni başlayan herkesten Tristana övgüleri bekliyorum artık. Hayatında Graves görmemiş adamlar en iyisi Tristana vb. diyor.
  • quote:

Tristana 18 level'da 703 range'e sahip. Ayrıca en güçlü ad carry değil ama baya iyi bir ad carry olduğu kesin.
  • En baba carry Graves.
  • Vayne akar beyler.2. main ad carrym ise Corki e+r,r,r,r,r,r,r
  • Late game herosudur tristina.
  • tristanayı ap oynuyorum ben daha etkili oluyor w e ulti acayip vuruyor :D
  • Tristana çok ağır yav hiç oynayamıyorum ben onu. Hani bir carry için pozisyon önemlidir ya bunda bir yere bağlı kalıp uzaktan sniper gibi alıcaksın adamları mantık o yani mobility 0
  • kogmaw tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Nerf Irelia

Tristana çok ağır yav hiç oynayamıyorum ben onu. Hani bir carry için pozisyon önemlidir ya bunda bir yere bağlı kalıp uzaktan sniper gibi alıcaksın adamları mantık o yani mobility 0

mobility 0 rocket jump ?
  • Aslında range avantajını çok iyi kullanabilen bir hero.Karşıdaki ad carryle kaldımı adamı ittirip daha o vurmaya gelirken bile öldürebiliyor ama ondna daha viable carryler var.
  • Alıntıları yeni gördüm. Hakikaten anlam veremiyorum. 703'müş evet ben 720 sanıyodum neyse..

Late Game'de zaten Ad carry skilleriyle değil basic attackları ile vurucak. Zaten Kafası çalışan düşman takım oyuncuları zaten ad carry'e focuslanıcaklar. Gidip vayne alırsan 550 range ile seni yerler. Tristana ile oynarsan late gamede range'i çok yüksek adamlar sana yaklaşana kadar öldürürsün bile . Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Late game'de full item kasmış en güçlü ad carry Kesinlikle Tristana, yada Kogmaw. Range avantajı denilen bieşy var.
  • quote:

Alıntıları yeni gördüm. Hakikaten anlam veremiyorum. 703'müş evet ben 720 sanıyodum neyse..

Late Game'de zaten Ad carry skilleriyle değil basic attackları ile vurucak. Zaten Kafası çalışan düşman takım oyuncuları zaten ad carry'e focuslanıcaklar. Gidip vayne alırsan 550 range ile seni yerler. Tristana ile oynarsan late gamede range'i çok yüksek adamlar sana yaklaşana kadar öldürürsün bile . Yaklaşık 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın ya

Late game'de full item kasmış en güçlü ad carry Kesinlikle Tristana, yada Kogmaw. Range avantajı denilen bieşy var.

+1 zaten turnuvalarda da sık sık bu ikisi seçilir.İyi bir kog ve tristin yanına yaklaşamazsın takımın biraz oynamayı biliyorsa.İnsanlar bilmediği konularda yorum yapmayı çok seviyor anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Ezreal- Corki- Graves varken pek tercih edilmiyor ama çok iyi late game carrysi bence. Level aldıkça rangesi arttığı için 18 levelda en yüksek range'e sahip oluyor. Baronun arkasından (o duvarın arkasından) barona vurabilen tek ad ranged heralde

Kog'Maw ve Caitlyn vurabiliyor. Caitlyn ile solobaronum bile var duvar arkasından, ( tabii jannanın kalkanı ile )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.