Şimdi Ara

TRKO Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu TRKO meselesi Google de çok dolaşmaya başladı reklam Yerine saymayın forum adminleri zaten site kapalı TRKO Net in sahibi oyunun ilk network sitemine taşıyanlardan birisiyim Knight online oyunu öle bilinidği gibi 3 -4 server dosyasına tıkla açılısın olayıyla olmuyor bu bir data baselerine sadece 4 ayımı verdim ordan biliyorum 2. olay lisans olayı bu oyunu yazan firma argo bi dille söylüyorum ama babasının hayrına bu oyunu size vermez ordan burdan bulunan private serverlerle de bu iş olmaz zaten ke veya ko gibi bir oyunun server dosyalarını gerçek sahibinden almak için baya yüklü bir miktar para bayılmak zorunda kalıyorsunuz benim sizlere anlatmak istediğim konu burda işte bu oyun açılmaz değil açılır ama açılması için yüklü miktarda sermaye adam gibi bi şirket çok sağlam bir makine gerekiyor benim beta serveri ortalama 1 hafta kadar açık kaldı bazı eksiklerimiz oldu ama inanınki uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracağım bir bütçe bi de şunu düşünün oyunu satın alıyorsunuz 100.000 $ ye atıyorum ki boqtan bir server 2003 ün fiyatı bile 700$ ve bunu 10 -15 milyonla tamamlamaya çalışıyorsunuz bu server işini açılacak olsa süperonline mynet ne bilim bunun gibi sağlam firmalar açardı şimdiye gelir getirecek bi iş olmadığı için cesaret eden çıkmadı :) ama şöyle bi durum var ben gene bu işin peşinde gidecem gibi ama çok sağlam arkadaşlar lazım özellikle antalyada olan var sa iyi olur 1 e 1 görüşmek için bundan öncede oldu olmadı değil aama yardım edem dien adam hiç bişiden ne anlıyor nede bi işeyarıyordu abi GM abi para ver abi raptor lazım böle GM olursa o serveri siz düşünün neyse sözü fazla uzattım gerçekten yardım etmek isteyecek olan varsa programlamadan anlayan değil ileri derecede anlayan arkadaş varsa admin@trko.net msn adresini ekleye bilir başkaları eklemesin 1000 e yakın adam oldu direk siliyorum orda burda açılacak vaaatlere kanmayın bi uyarıda yapem dedim benden bu kadar beni üzen tek çey formlarda benim adımın kullanılıp server açılacdak ve ben oranın sahibiyim iddalarının dolaşması
    eski serverden bi kaç da resim koyem nostalji olsun
     TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

TRKO Hakkında

[simage][/simage]

• uops pardon
    yanlışlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman21 -- 2 Mayıs 2006; 12:57:18 >
  • bu hangi server trko sa o açılmadı diye biliyom
  • server trko açıldı 1 hafta kadar açık kaldı o da testerler girdi sayılır normal user baya azdı bilende zaten :)
  • arkadaslar buyuk bı ıhtımalle verılımıstır ama bı daha sorıım dedım ben acaba bu kesın trko yanı sallama ole absurd bı trko olmasın bızı yemeyın harbıden trko dıyebılecegımız bısı varsa onun sıtesı nedır solermısınz ama gırgır sıtelrerden olmasın ben cok gordum ole sıtede trko dıye
  • BEn oynuyorum ama lwl 2 elimde raptor + 8 var
  • sitesiwww.trko.net ama şu an kapalı sitenin sahibide benim biraz upgrade ıvır zıvır yapılırsa server düzelir açılırsa ki inş açarız haber ederiz burdan oyunayabilirsiniz diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi 7 mayıs da acılcak demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

BEn oynuyorum ama lwl 2 elimde raptor + 8 var

o_O
  • İyide Sitesi Açık ! Ama server Açıkmı Yoksa Bunların Hepsi Hayali Bir kaç Kişinin arasında Takıldıgı bi servermı ? !
  • ya bu serverı nerden indircez trko.net tenmi?
    orda downloadı tıklıyınca başka şeyler cıkıyo download etmiyor
    söleyinde bizde indirleim
  • siz nerden indirdiniz ?
  • zaten sitenin adıwww.knightoyna.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.