Oyuna giriyorum ama servere tıkladığımda 'Bağlantı kesildi' dior bunun sebebi nedir? yoksa çok kalabalıkta ondan mı???
yeter artık ya 1 haftadır trko trko 2günlük bir server için bu kadar uğraşıyorsunuz yasal değil aadam kendisi açmış iki gün sonra kapanacak oynuyonuz ayrıca üst konu var
yaw trko die bişi yoq adamlar siizi keklemişşş adam kendi server yapmış a.q trko die yutturuuyo daha esas trko çıkmadı hemde o trko nun içinde trojen var haberiniz olsn yüklediyseniz direk format atın
server kapalı
harun___ eminmisin ben oyuna giriyorum ve süper
oyuna girebilirsin giremessen demedik adamlar kendi serverlarını kurmuş size trko diye yutturuyorlar dedik
Ya saçmalamayın bundan 1 hafta öncede trko die bişey açılmayacak öyle bişi yok varsa g*t olurum demişti bi ark da nooldu.
Beyler neden sorun cıkıoki sizin yanlısınız var ust konudan yazmıosunuz dier bir yanlıs ise turko olmasa bile bir turk yapıtı o bize yeter en azından paraları amerikalı usaklar yemio
kocum nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kanıt varmı delil varmı
Varmı bunun ispatı? Ben tarattım 2 tane güncel program ile birşey çıkmadı! Bi SS görelim!
quote:
Orjinalden alıntı: harun___
yaw trko die bişi yoq adamlar siizi keklemişşş adam kendi server yapmış a.q trko die yutturuuyo daha esas trko çıkmadı hemde o trko nun içinde trojen var haberiniz olsn yüklediyseniz direk format atın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme