Şimdi Ara

###Trkoyala ilgili bi sorun###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna giriyorum ama servere tıkladığımda 'Bağlantı kesildi' dior bunun sebebi nedir? yoksa çok kalabalıkta ondan mı???

• yeter artık ya 1 haftadır trko trko 2günlük bir server için bu kadar uğraşıyorsunuz yasal değil aadam kendisi açmış iki gün sonra kapanacak oynuyonuz ayrıca üst konu var
  • yaw trko die bişi yoq adamlar siizi keklemişşş adam kendi server yapmış a.q trko die yutturuuyo daha esas trko çıkmadı hemde o trko nun içinde trojen var haberiniz olsn yüklediyseniz direk format atın
  • server kapalı
  • harun___ eminmisin ben oyuna giriyorum ve süper

• oyuna girebilirsin giremessen demedik adamlar kendi serverlarını kurmuş size trko diye yutturuyorlar dedik
  • Ya saçmalamayın bundan 1 hafta öncede trko die bişey açılmayacak öyle bişi yok varsa g*t olurum demişti bi ark da nooldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler neden sorun cıkıoki sizin yanlısınız var ust konudan yazmıosunuz dier bir yanlıs ise turko olmasa bile bir turk yapıtı o bize yeter en azından paraları amerikalı usaklar yemio
  • kocum nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kanıt varmı delil varmı
  • Varmı bunun ispatı? Ben tarattım 2 tane güncel program ile birşey çıkmadı! Bi SS görelim!

quote:

Orjinalden alıntı: harun___

yaw trko die bişi yoq adamlar siizi keklemişşş adam kendi server yapmış a.q trko die yutturuuyo daha esas trko çıkmadı hemde o trko nun içinde trojen var haberiniz olsn yüklediyseniz direk format atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.