Şimdi Ara

trojan bulmak ve yok etmek için kaspersky yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece trojanlar için trojan remover gibi programlar gördüğüm için merak ettim
    acaba normal bir antivirüs programı yeterli gelmiyor mu trojan için. mesela kaspersky.
    bir de skiden adaware gibi pogramlar yüklerdim antivirüs yanında
    sizce yine gerekli mi öyle bir program? yoksa iyi bir internet sexurity+antivirüs programı yeterli mi ?

• kespersky internet security bence yeterlidir. yoksa adamlar bosu bosuna o kadar pahalli satmazlar.
  • Hiç yeterli değil. Zaten antivirus ve spyware olayları birbirinden çok farklı şeylerdir. Kaspersky, antivirus konusunda uzman bir firma. İnternetten bulacağın herhangi bir spyware programı, Kaspersky Internet Security'nin içinde bulunan spyware programından çok daha iyi iş görür.

Sistemi kasmayan bedava bir spyware programı istiyorsan, sana Spybot'u önerebilirim. Yok ben key işiyle her update ten sonra bile uğraşabilirim diyorsan Spyware Doctor'ı tek geçerim. Karar senin. Ancak asla herhangi bir antivirus programının spyware remover ına güvenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 17 Ocak 2009; 17:59:14 >
  • Kaspersky yeterli fakat yanında ad-aware gibi yardımcı yazılımlarda olursa iyi olur.
  • kaspersky kesinlikle antivirus icin bile yetersiz bence nod32 tavsiyem 2 sene bilgisayarimin basina bisey gelmedi nod32 ile gecen kullanim suresi doldugundan kaspersky yukledim ve kapmadiim virus kalmadi pc inanilmaz derecede yavasladi benm tavsiyem nod32 kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreen7

kaspersky kesinlikle antivirus icin bile yetersiz bence nod32 tavsiyem 2 sene bilgisayarimin basina bisey gelmedi nod32 ile gecen kullanim suresi doldugundan kaspersky yukledim ve kapmadiim virus kalmadi pc inanilmaz derecede yavasladi benm tavsiyem nod32 kesinlikle

Nod32 son 1 yıldır bütün testlerde ortalama sonuç almıştır.Halbuki kaspersky bütün testlerde ilk 3 sıradadır.Ayrıca Nod32 trojan konusunda çok yetersizdir.Basit trojanlarda bile kendisini koruyamıyor son sürüm ile.Malware konusunda yetersizdir.2.7 sürümü çok daha başarılı idi ama 3.0 ile her testte ortalaması daha da düştü.Yanlış anlaşılmasın.Kaspersky kullanmıyorum fakat bu 2 programın başarısı birbirlerinden uzak şu anda.Ayarlarını düzgün yapamamışsınız ki ço ksayıda zararlı yemişsiniz.Ben 1 yıldır avira kullanıyorum.Öncesinde nod32 vardı.Senelerdir de bilgisayarım tertemiz.Gezdiğiniz yerlere de dikkat etmek lazım.Bilinçli olmak gerek.
    Zaten arakdaş AV tavsiyesi istememiş.Kaspersky den memnun olacak ki yanına birşey yükleyeyim mi diye sormuş önlem olarak.
    Başlıktaki soruya gelirsek;
    Kaspersky trojan konusunda oldukça iyi olmasına rağmen yine de kaçıracağı şeyler olacaktır.Sonuçta hiçbir program tam güvenlik sağlayamaz.O yüzden yanında mutlaka takviye programlar bulundurmakta fayda vardır.Spybot,A-Squared ve Malwarebytes gibi ücretsiz ve başarılı yazılımlar tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Ocak 2009; 18:18:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

kaspersky kesinlikle antivirus icin bile yetersiz bence nod32 tavsiyem 2 sene bilgisayarimin basina bisey gelmedi nod32 ile gecen kullanim suresi doldugundan kaspersky yukledim ve kapmadiim virus kalmadi pc inanilmaz derecede yavasladi benm tavsiyem nod32 kesinlikle

Nod32 son 1 yıldır bütün testlerde ortalama sonuç almıştır.Halbuki kaspersky bütün testlerde ilk 3 sıradadır.Ayrıca Nod32 trojan konusunda çok yetersizdir.Basit trojanlarda bile kendisini koruyamıyor son sürüm ile.Malware konusunda yetersizdir.2.7 sürümü çok daha başarılı idi ama 3.0 ile her testte ortalaması daha da düştü.Yanlış anlaşılmasın.Kaspersky kullanmıyorum fakat bu 2 programın başarısı birbirlerinden uzak şu anda.Ayarlarını düzgün yapamamışsınız ki ço ksayıda zararlı yemişsiniz.Ben 1 yıldır avira kullanıyorum.Öncesinde nod32 vardı.Senelerdir de bilgisayarım tertemiz.Gezdiğiniz yerlere de dikkat etmek lazım.Bilinçli olmak gerek.
    Zaten arakdaş AV tavsiyesi istememiş.Kaspersky den memnun olacak ki yanına birşey yükleyeyim mi diye sormuş önlem olarak.
    Kaspersky trojan konusunda oldukça iyi olmasına rağmen yine de kaçıracağı şeyler olacaktır.Sonuçta hiçbir program tam güvenlik sağlayamaz.O yüzden yanında mutlaka takviye programlar bulundurmakta fayda vardır.Spybot,A-Squared ve Malwarebytes gibi ücretsiz ve başarılı yazılımlar tercih edilebilir.

ben okudugumu yada duydugumu yazmiorum birebir yasadigim tecrubeni yazdim nod32 ile calisipta sorun cikartan pc gormedim ayrica kaspersky pc yi nod32 ye gore daha fazla zorrluo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende gördüğümü yazıyorum.Kaspersky de kullandım sonuç olarak.Testini de yapıyorum yazılımların.KAspersky nin son versiyonu hiçbir ağırlaşma yapmıyor benim bilgisayarımda.Ayrıca sırf kendi tecrübeleriniz yetmiyor.Dünya üzerinde milyonlarca zararlı var ve kullandığınız programlar bunların sadece %60-70 kadarını önleyebiliyor.O yüzden hiçbir programı göklere çıkarmaya veya yerden yere vurmaya gerek yok.Sizin tecrübelerinizden daha tecrübeli test uzmanları var dünya çapında.VB100,Av-test.org ve av-comparatives.org gibi kuruluşlar sizin imkanınız olmayan testleri kendileri yapıyorlar.Bu testler de antivirüs kuruluşlarının hepsi tarafından kabul görüyor.Yani kullandığınız program dahil,bu sitelerin testlerine çok fazla önem veriyorlar.
    Tabiki tecrübeleriniz de önemlidir ancak sizden bizden daha bilgili uzmanların testlerini de göz ardı edemeyiz.Kullandığınız Nod32 nin arkasındaki ESET bile göz ardı etmiyor.

• testlere lafim yok ama yinede ben nod32 diorum bugune kadar basima hic bi sorun acmadi belki kasperskyla basima gelen biraz talihsizlikti veya tesaduf olur boyle seyler sonucta ama bildiimden sasmicam ben ii forumlar
  • Umarım bundan sonra da başınıza birşey gelmez.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
    İyi forumlar.
  • Tüm antivirüsler yada internet securityler sizin karşı karşıya kaldığınız tehlikeye göre sizi korur. Eğerki profesyonelce yazılmış bir trojan ile karşı karşıya iseniz hangi anti savunma programı kurulu olursa olsun hiçbir şekilde korunamazsınız ! Pcniz tüm bilgilerinizi karşı tarafa bildirir ruhunuz bile duymaz. Behsetmiş olduğunuz programlarla ilgili tartışmalarınız yersiz yani bana göre.
  • 1.Tartışma geçtiğini sanmıyorum.Fikir beyan ediyoruz.Hararetlenme olabilir doğaldır.
    2.Zaten burda amaç NASIL DAHA İYİ VE DAHA FAZLA KORUNURUZ.O yüzden fazla program hiçbir zaman can yakmaz.Kurtarıcıdır.Öneri yaparken ki amaç budur zaten.Yoksa eminim herkes biliyordur %100 güvenlik olmayacağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

tamamiyle katılıyorum ..

• Bak sana deim Mozilla kullan yada güvenli olanını güvenmedin sitelere girme hack olayına hiç girme açık seçik sitelerede girme antivirus yetmeyebilir bazen combofix ve türevleri vardır bunları bulundur yanında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.