arkadaşlar trojan nedir nası yok edilir bilgisayarımda trojan varmış norton kullanıyorum orda gösteriyor indir.comdan tojan cleanır indiremiyorumda çünkü bu terimle alakalı herhangi bişey indirmek istediğimde siteyi bilgisayarıum direk siliyor.imdattt ne yapabilirim ..formatmı attırayım yosa başka bi yol varmıdır..veya bi program varsa burdan yollamanız mümkünmü..helpppppppp
adaware programı ve elindeki virüs programıyla güvenli modda tarattır ve cıkan sonuçları sil şayet elindeki virüs programı silmese başka virüs programlarıda deneyebilirsin trojen remover diye program var bunuda deneyebilirsin sonuç alamasan yaz
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
Orjinalden alıntı: atmaca28
adaware programı ve elindeki virüs programıyla güvenli modda tarattır ve cıkan sonuçları sil şayet elindeki virüs programı silmese başka virüs programlarıda deneyebilirsin trojen remover diye program var bunuda deneyebilirsin sonuç alamasan yaz
denedim ama olmadı.trojen removerida denedim.. sanırtım çalıştırdım ama yok malesef.. başka herhangi napabilirim..format attırsam yok oluırmu..veyada başka napılır..yardımlarınız iç.in şimdiden teşekkürler
comodo internet security + super anti spyware + zema antilogger 3 de ücretsiz. Sistemine kolay kolay virüs, casus programlar giremez blog sayfamda güvenlik üzerine yazdığım makaleyi okuyabilirsin .