Şimdi Ara

Trojan-Ransom.Win32

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temiz kurulum yaptıktan 2 3 gün sonra kaspersky resimdeki virüsleri buldu silindi yazdı ama emin olamadım bu virüs böyle kolay bi şekilde yok ediliyor mu. Emin olamadığım için güvenli modda kasperskyla tekrar tarama yaptım herhangi bir virüs tespit etmedi malwarebytes anti malware ile de tarattım her hangi bir sorun bulamadı son olarak da rkill çalıştırdım ve herhangi aktif bir malware bulamadı ama yine de içim rahat etmedi kaspersky temizlendi diyorsa temizlenmişmidir acaba? İnternette alışveriş vs. yaptığım için bu kadar şüpheli yaklaşıyorum duruma yardımcı olursanız sevinirim.

Trojan-Ransom.Win32

Edit: 6 uyarıdan üçü Trojan-Ransom.Win32.CryptXXX.dlk diğer üçü Trojan-Ransom.Win32.CryptXXX.fsl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andune Tiwele -- 18 Ağustos 2016; 17:28:54 >

• Silinmiş olması lazım, isterseniz bir de Eset ile taratın.
  • eset online scanner
    bootable kaspersky
    bootable bitdefender

bunlarla yaptığım taramalar sonucunda bir şey çıkmadı ve kasperskydan cevap aldım yazılım güncel olmadığı için false positive olduğunu söylediler sanırım tekrar bulmamasının sebebi güncelleme yapmış olması böyle bir şey başına gelen varsa bilgisi olsun cevabınız için de teşekkür ederim
  • virüsü silmiş virüsü silmek aynen kaspersky' yın yaptığı gibi çok kolay. özellikle 2017 sürümü bu noktada çok aşırı titiz çalışıp faaliyet gösteriyor. artık yazılım güncellemelerini kullanıcıya yaptırmıyor kendisi otomatik indirip kuruyor. esed' e asla güvenmeyin virüs faaliyete başladıktan sonra bulup siliyor ve hiç bir halta yaramıyor. ilk başlarda çok sıkıntı vardı ama artık kaspersky ransom ware konusuna sadece virüs olarak bakmadığı için çok daha hızlı çözüm üretip silebilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virus
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.