KasperskyAntivirüs programı kullanıyorum ve manuel olarak update ediyorum. Başıma Trojen-Downloader diye bir şey musallat oldu temizleyemedim. her açışımda virüs alarmı veriyor ama dosyayı silemiyor. format çekip yeniden kurdum düzelmedi. güvenli kipte açtım yine değişmedi. hangi siteye girmeye çalışsam ekteki resimdeki gibi bişi çıkıyor. nasıl temizleyebilirim?
@NOLEOF nasıl silineceğini bilemiyorum ancak yine forumda okumuştum.Bu trojan milletin belalısı.Bilgisayara yerleşip boyuna bir şeyler indiriyor muşsun gibi dl yapıyor muş.Tabii ''Kota'' miktarını arttırıyor sonuçta.Kotalıysan dikkat et.. Yardımcı olacak üstad lar çıkacaktır,merak etme..
adware veya spyware gibi programları dene..
quote:
Orjinalden alıntı: NitemX
@NOLEOF nasıl silineceğini bilemiyorum ancak yine forumda okumuştum.Bu trojan milletin belalısı.Bilgisayara yerleşip boyuna bir şeyler indiriyor muşsun gibi dl yapıyor muş.Tabii ''Kota'' miktarını arttırıyor sonuçta.Kotalıysan dikkat et.. Yardımcı olacak üstad lar çıkacaktır,merak etme..
kota gibi bir sorunum yok dostum. uyarın için saolasın.
quote:
Orjinalden alıntı: cathedral
adware veya spyware gibi programları dene..
temizlemiyor. ad aware ile de denedim. bazı spware programlarıylada. Kaspersky de her siteye girişte uyarı veriyor ama bulamıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme