Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
51.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Love

Gerekli işlemleri yaptım ama biraz keseyi açtık gümrüğe. Hiç sormayın meblayı.

Bizim insanımız yüzünden olan bize oluyor. Aynı anda 4-5 gamepad almak nedir yahu. Rezil adam dolu !!

4-5 tane alcak ki satacak burada. Senin siparişte neler vardı, ne takıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Bizim insanımız yüzünden olan bize oluyor. Aynı anda 4-5 gamepad almak nedir yahu. Rezil adam dolu !!

MyMemory (adını yanlış yazmış olabilirim) sitesi geldi aklıma hemen. Adamların eline ürünler geçiyor ama siteye ürün elimize geçmedi diye yalan sıkıyorlar adamlara tekrar aynı üründen yollatmak için, TAM TÜRK ZEKASI. Ayıbıını geçtim günahtır ama anlamazlar malesef 3-5 derdine düşen insanlardan uzak duruyorum, eksik kalsın böyleleri.

Xbox One gamepad'i ile PS4 oyunu takıldı. Gümrük ile hala yazışıyorum. Gerekli işlemler başladı. 3 iş günü içerisinde paketler elime geçecek inşallah. Bu tarz pislik adamlar yüzünden olan bizlere oluyor. 3-5'lik gerizekalı adam dolu piyasa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

MyMemory (adını yanlış yazmış olabilirim) sitesi geldi aklıma hemen. Adamların eline ürünler geçiyor ama siteye ürün elimize geçmedi diye yalan sıkıyorlar adamlara tekrar aynı üründen yollatmak için, TAM TÜRK ZEKASI. Ayıbıını geçtim günahtır ama anlamazlar malesef 3-5 derdine düşen insanlardan uzak duruyorum, eksik kalsın böyleleri.

Xbox One gamepad'i ile PS4 oyunu takıldı. Gümrük ile hala yazışıyorum. Gerekli işlemler başladı. 3 iş günü içerisinde paketler elime geçecek inşallah. Bu tarz pislik adamlar yüzünden olan bizlere oluyor. 3-5'lik gerizekalı adam dolu piyasa...

Alıntıları Göster
    ben en son 90 dolarlık alışveriş yaptım sorunsuz geldi. 90 dolar olarakta beyan edilmişti üstelik.

• üstad 2 oyun siparişi verdim kargo ile beraber 136 dolar korkutma bizi inş. sıkıntı cıkmaz ayrıca dün verdim siparişi bu günden için kargolanacağı ve mail atılacağını yazmışlardı hiç bir mail gelmedi kargo numarası da yok
  • quote:

Tek oyun 60 dolar genelde sitede. Kargo parası ise 18 dolar. 4 oyun alırsan sanırım 16 dolara düşüyor kargo parası.

3 oyuna kadar kargo parası 16 dolar.Fakat eğer işin içine oyun dışında herhangi bir aksesuar girerse kargo fiyatı 18 dolar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_VeJaR

üstad 2 oyun siparişi verdim kargo ile beraber 136 dolar korkutma bizi inş. sıkıntı cıkmaz ayrıca dün verdim siparişi bu günden için kargolanacağı ve mail atılacağını yazmışlardı hiç bir mail gelmedi kargo numarası da yok

Extra para ödedim gümrüğe. Sıkıntı yok ama bazı kendini uyanık sanan kişiler yüzünden bu durumlara düşüyoruz. Bu tarz kişiler kanserden geberse üzülmem.
  • quote:

quote:

üstad 2 oyun siparişi verdim kargo ile beraber 136 dolar korkutma bizi inş. sıkıntı cıkmaz ayrıca dün verdim siparişi bu günden için kargolanacağı ve mail atılacağını yazmışlardı hiç bir mail gelmedi kargo numarası da yok

Extra para ödedim gümrüğe. Sıkıntı yok ama bazı kendini uyanık sanan kişiler yüzünden bu durumlara düşüyoruz. Bu tarz kişiler kanserden geberse üzülmem.

mail atacağım da sales@tronixweb.com değil mi yollamam gereken e posta adresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 3 Ocak 2014; 20:52:27 >

• quote:

quote:

quote:

Evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

saol üstad
    mail attım ama geri dönüş yapmadılar zaten benim kargo coktan cıkmıstır kargo numaram daha gelmedi belki yarın gelir bakalım inş. gümrükle falan uğraşmayız ya hayırlısı...

• quote:

fedex e gümrük ne kadar ödediniz bu arada toplam , eğer bizim oyunlarda takılırsa bileyim de

ve ayrıca sizin ürünün üzerindeki faturaya kaç para yazmıslar normalde kaça aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 5 Ocak 2014; 0:55:52 >
  • quote:

quote:

fedex e gümrük ne kadar ödediniz bu arada toplam , eğer bizim oyunlarda takılırsa bileyim de

ve ayrıca sizin ürünün üzerindeki faturaya kaç para yazmıslar normalde kaça aldınız ?

Alıntıları Göster
    Gümrüge takılıyormu oyunlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Gümrüge takılıyormu oyunlar artık

Alıntıları Göster
    Yılbaşından önce cuma akşamı PS4 için iki oyun siparişi vermiştim, az önce kargodan aradılar paketinizi getireceğiz bugün diye. Herhalde dualshock veya xbox kolu alınca boyutu yüzünden takılıyor gümrükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Yılbaşından önce cuma akşamı PS4 için iki oyun siparişi vermiştim, az önce kargodan aradılar paketinizi getireceğiz bugün diye. Herhalde dualshock veya xbox kolu alınca boyutu yüzünden takılıyor gümrükte.

Alıntıları Göster
    Oyunlarım geldi ancak PS4 için nba2k14 ve battlefield 4 sipariş ettiğim halde battlefield 4 xbox one versiyonu gönderilmiş. Mail attım bakalım ne olacak

• Tronixte bozdu nazar değdi yav
  • Dolar yükseldi hala avantajlı mı burası?
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    İki oyun aldım tanesi 150TL'ye geldi, uygunluğundan çok bana ntsc oyun lazım, psn us olduğu için premium'u da oradan alacağım
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    Benim us psn var indirimden almıştım. Oyunu da burdan alayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

İki oyun aldım tanesi 150TL'ye geldi, uygunluğundan çok bana ntsc oyun lazım, psn us olduğu için premium'u da oradan alacağım

misal diyelim ntsc disc li oyun aldık, tr psn den aldıgımız premium u kullanamıyormuyuz cd li ntsc oyunda ? illa us psn mi olması gerekiyor oyunu misal amazon dan aldıysak cd li olarak ?
  • askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Evet aynı bölge olması lazım dlc alırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 9 Ocak 2014; 12:06:39 >
  • askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    Evet malesef dlclerde bölge koruması mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.