Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
51.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ps3 için Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ı alsam bir sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

beyler ps3 için Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ı alsam bir sorun çıkar mı?

Çıkmaz. GoW Saga ile birlikte aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

beyler ps3 için Metal Gear Solid: The Legacy Collection'ı alsam bir sorun çıkar mı?

Çıkmaz. GoW Saga ile birlikte aldım.

Tamamdır hocam, eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Hava muhalefetinden dolayı kargo biraz gecikse de kavuştum bende sonunda :)
    Ayın 9'unda sipariş verdim 12'sinde istanbula 14'ünde samsuna gelmiş oldu.

Bu arada Tronix, 1 ürün olmasına rağmen faturada 19.95$ göstermiş

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

Adamlar dünyanın en iyi kargo şirketiyle çalışıyor daha ötesi şu anda yok

• ben pazartesi sipariş verdim ürünler hala türkiyeye giriş yapmamış bakalım ne zaman gelecek
  • İmkansız !! yüksek bi ihtimal bi yerde sıkıntı olmuştur yada şimdi bunların christmas tatili başladı ondan gecikebilir
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    indianapoliste gözüküyor en son olarak
    anlamadım bende
  • Çok enteresan ama dediğim gibi yüksek ihtimal çalışmıyolar tatildeler

yoksa şimdiye kadar 50 kere gelmişti ^^
  • Bu siteyi cok sevdim tam 4 günde elime geldi oyunlar ustelik adanaya bravo tronix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sitenin + Sı ne ki hızlı olması dışında fifa yı 135 e bulabiliyoruz keza bf4 de öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 20 Aralık 2013; 18:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bu Sitenin + Sı ne ki hızlı olması dışında fifa yı 135 e bulabiliyoruz keza bf4 de öyle

2 oyun alirsaniz kargo dahil 138 tl ye denk geliyor hemde hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 20 Aralık 2013; 20:34:00 >
  • benim pazartesi verdiğim sipariş cuma itibariyle hala fransada gözüküyor arkadaş herkes 3-4 günde alıyor bızımkı fransada daha 1 hafta olucak
  • Last of Us ve Beyond'u aldım tronixten ikisinden de kitapçık çıkmadı. Last of us'da online pass var.

bu oyunlarda kitapçık yok mu arkadaşlar?

edit: yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 22 Aralık 2013; 0:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

üstad yeni nesil konsollarda bölge kilidi yok fakat psn de hesabınız avrupa ise ntsc oyunlarının dlclerini yükleyemezsiniz demişsin bu xbox one da da geçerlimidir bilginiz varmı bu konu hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

üstad yeni nesil konsollarda bölge kilidi yok fakat psn de hesabınız avrupa ise ntsc oyunlarının dlclerini yükleyemezsiniz demişsin bu xbox one da da geçerlimidir bilginiz varmı bu konu hakkında ?

Bir tane us hesabi acip, dlc leri oradan indirirsen EU psn hesabindada dlc leri kullanabiliyorsun. Xbox one da da ayni durum soz konusu olabilir.

• slmlar . bu siteden iki oyun almakla bir oyun bir kol almanın farkı var mıdır gümrükteliler acısından. Fiyatı aynı oluyor ama emin olamadım kutu büyük olup dikkat çeker diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: at avrat tepük

slmlar . bu siteden iki oyun almakla bir oyun bir kol almanın farkı var mıdır gümrükteliler acısından. Fiyatı aynı oluyor ama emin olamadım kutu büyük olup dikkat çeker diye ?

aynı soruyu bende sormuştum zamanında olmaz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

quote:

Orijinalden alıntı: at avrat tepük

slmlar . bu siteden iki oyun almakla bir oyun bir kol almanın farkı var mıdır gümrükteliler acısından. Fiyatı aynı oluyor ama emin olamadım kutu büyük olup dikkat çeker diye ?

aynı soruyu bende sormuştum zamanında olmaz dediler.

Ordan getirecegin fiyata türkiyede satılıyor 135 tl oyun üstelik pal 160 tl kol neden buralarla ugraşıp başınızı agrıtıyorsunuz.
  • Bakıyorum siteye last of us 40 dolar beyond 40 dolar zaten dolar kuru malum 40 dolar 90 95 tl ediyor belki daha fazla üstüne birde kargo ekleniyor bu oyunları çok çok ucuza dh de sahibindne gg de bulabilirsiniz neden bu kadar ilgi alaka duyuluyor bu tarz yerlere ?
  • ben zamanında 5+1 sony ps3 wireless kulaklık almıştım. gümrükte kalmamıştı. çünkü ben söylemeden fiyatı düşük göstermişlerdir. ve kullaklığın kutusu büyüktür.. ama yinede şans işi diyip ben karışmıyım sonra sorun olur falan :)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.