Bildirim
Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (73. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Benim oyunlar geldi...
Darısı diğer bekleyenlerin başına. -
quote:
Orijinalden alıntı: blancbec
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
quote:
Orijinalden alıntı: blancbec
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
beyler milletin gazına gelip 3 'er , 4'Er hatta 5'Er alan olmuş böle olursa birilerinin şikayet etmesi yada gümrük görevlilerin kıllanmaması içten değil ..2 tane alın fiyatı da hani 110 dolar tutuyorsa acaba 90-95 dolar olarak girebilir misiniz diyin herşey garantileyin
herşeyi abartacaksınız değil mi
Böyle bir şey yok arkadaşım sana açıklama yapmıştım. Faturada ne yazıyorsa o. Kim neyi şikayet edecek? Gümrük görevlisi bu daha pahalıdır mı diyecek? Yanlış düşünüyorsun. Yanlış yönlendirme insanları lütfen.
dostum bildiğim kadarıyla gümrük görevlisi kıllanıp paket kontrolu yapıp sahibinden fatura talebi gerçekleştirebiliyor. Fatura istersede sahtecilik yapcak değilseniz tronix hesabından çıktı alıp gidiyosun
Tronixweb'in kestiği fatura aynı sekilde Maille istenir. Böylece problem yaşanmaz.
aynen bi çare bulunabilir çok cin bi görevli değilse. Benimde temennim sorun olmaması yönünde zaten
75 euro altinda islem yaptiginiz kanitlayan fatura+kredi karti veya paypal artik odemsini neyle yaptiysaniz ekstresini/belgesini istiyorlar.
faxliyorsun veya goturuyorsun, fiyat yuksekse bir ton masrafi var. fiyat limitin altindaysa ucretsiz gumruk salim islemleriniz gerceklesiyor.
gumruk musavirleri zaten cin gibi adamlar en kotu bilmedigi urunu internetten aratip emsal bedeli uzerinden fiyatlandirabilir bu yetkiyede sahipler.
aldiginiz malzemenizin gumrukte takili kalmasi tamamen sans isi, ben islerimlerimi gerceklestirirken bir kisi daha vardi benim gibi evrak pesinde kosusturan onunda nintendo 3ds 2 adet oyunu takili kalmis. olay o gunki gorevlinin gorevini ne kadar yapmaya istekli oldugu ile alaka lol. birde fedex gibi ozel kargo firmalarinda inanilmaz rant donuyor cok sacma ucretler talep ediyorlar belirtim. kisaca birseyi almadan once en az 5 defa falan dusunun lol
-
Ayin 11 de verdigim 2 oyun sparis gumrukten gecip istanbula gelmis.2 gunde seviyoruz seni tronix...hep boyle kal:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
biraz önce FIFA14 ve AC IV siparişlerini verdim
ilk kez bu siteden alışveriş yapıyorum
2 oyun + kargo 136$ tuttu
bakalım kaç günde gelecek -
2 kere sipariş verdim arkadaşlar birisi orders bölmünde gözüküyor diğeri gözükmüyor acaba neden ama maili geldi ikisinde ? -
aslında fiyat hiç de uygun değil ama gümrük olayı kurtarıyor -
Cumartesi kapaliymis burasi ben aciktir diye siparis gectim herhalde persembe ancak elimde olur. 3 oyun birden aldım daha once alanlarinki gumrukte sikinti olmamis bakalim ne olacak.sikinti cikarsa da artik odeyerek alacagim. Ups ve dhl nin sistemi iyi ennkotu fedex inkini de ogrenmis olurum
Gelen oyunları denediniz mi ps4 alan arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz
Gelen oyunları denediniz mi ps4 alan arkadaşlar?
Oyunları hangi amaçla deneyeceklerdi ki? Şuan bunu okuyup yanıtlayacaklarına zevkle oynuyorlardır. Problem çıkması için hiçbir sebep yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz
Gelen oyunları denediniz mi ps4 alan arkadaşlar?
Nba 2k14 ve fifa 14 almistim tronixden ve oyunlari denedim hic bir sikinti cikmadi bende hersey normal. Gayet iyi oynaniyor
Arkadaşlar selam, benim oyunlarda geldi. Gerçi ben amazon.com dan aldım ama yinede sıkıntı olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: senki
Arkadaşlar selam, benim oyunlarda geldi. Gerçi ben amazon.com dan aldım ama yinede sıkıntı olmadı
bende izmirdeyim bende amazonda aldım ama ups ile geldi neden ki?
-
Dostum selam,
Ben uzun 9-16 gün süren global kargoyu tercih ettim. 5 Aralık akşamı siparişi geçtim. Araya iki tane haftasonu girmesine rağmen 11 günde gelmiş oldu. 9-16 gün süreli kargo metodunda Türkiye' ye kadar i-parcel ile geliyor. Türkiye' de gümrükten geçtikten sonra Yurtiçi Kargo yada PTT ile dağıtımı gerçekleştiriyorlar. Gönderilerinizi hem i-parcel hemdewww.pts.net sitesinden takip edebiliyorsunuz. -
Arkadaşlar ben Kapıda Ödeme Yapmak İstiyorum Tronixweb den. Mevcut mu Kapıda Ödeme?
Çünkü Haberlerde Duyuyoruz Kredi Kartı Bilgilerinizi İnternete Vermeyiniz Diye. Ondan Benim Şüphem Kredi Kartı mdan Fazla Para Çekerler Diye Korkuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: DrawStyle
Arkadaşlar ben Kapıda Ödeme Yapmak İstiyorum Tronixweb den. Mevcut mu Kapıda Ödeme?
Çünkü Haberlerde Duyuyoruz Kredi Kartı Bilgilerinizi İnternete Vermeyiniz Diye. Ondan Benim Şüphem Kredi Kartı mdan Fazla Para Çekerler Diye Korkuyorum.
Kapıda ödeme seçeneği yok.Merak etmeyin, hiçbir şey olmaz.Bir sürü kişi alışveriş yaptı, herkes gayet memnun. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: DrawStyle
Çünkü Haberlerde Duyuyoruz Kredi Kartı Bilgilerinizi İnternete Vermeyiniz Diye. Ondan Benim Şüphem Kredi Kartı mdan Fazla Para Çekerler Diye Korkuyorum.
Artık internetten alışveriş yapmanın daha güvenli olduğunu bilmenizi isterim. Açıkcası bir mağazadan oyun almaktan cok daha güvenlidir ve kanunu haklarınız daha geniştir.
Kapıda ödeme "tabiki de" yok. Oyunlar yurt disından geliyor. Sanal kart çıkarttirin. Harcayacağınız miktarda limit belirleyin ve alışveriş yapın. Detaylı bilgi icin bankanıza başvurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 17 Aralık 2013; 18:31:06 >
Arkadaşlar PayPal ile alışveriş yaptığımızda, ürünler PayPal'daki kayıtlı adrese mi gönderiliyor?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X