Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 oyun. arkadasim kocaman konsol soktu bir sorun olmadi benim aldigim bir iki oyun takildi iste sans isi...
  • beyler milletin gazına gelip 3 'er , 4'Er hatta 5'Er alan olmuş böle olursa birilerinin şikayet etmesi yada gümrük görevlilerin kıllanmaması içten değil ..2 tane alın fiyatı da hani 110 dolar tutuyorsa acaba 90-95 dolar olarak girebilir misiniz diyin herşey garantileyin

herşeyi abartacaksınız değil mi
  • Dün 3 tane oyun almıştım, umarım sorun çıkmaz gümrükte
  • Kaç günde geliyor tahminen? Benim 2 gün önce aldığım ürün halen Gönderi verisi FedEx'e iletildi yazıyor sadece. Normalmi?
  • yukarıda arkadaş doğru demiş gaza gelipte 3-4 oyun sipariş vermeyin birileri şikayet eder sonra üzülürsünüz
  • bişi soracam artık pal ntsc birinci bölge ikinci bölge olayı artık yok demi her oyun aynımı abd den alınan oyunları yada tronixden fialn her serverda oyanayabileceğiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün oyun siparisi verdim ancak State/Province bölümüne ilçeyi yazdim önceki sayfalarda buraya ulke sehir yazilmis City bölümüne ise bulundugum sehri yazdim bu state/province den dolayi sorun cikar mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskayas -- 6 Aralık 2013; 22:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

beyler milletin gazına gelip 3 'er , 4'Er hatta 5'Er alan olmuş böle olursa birilerinin şikayet etmesi yada gümrük görevlilerin kıllanmaması içten değil ..2 tane alın fiyatı da hani 110 dolar tutuyorsa acaba 90-95 dolar olarak girebilir misiniz diyin herşey garantileyin

herşeyi abartacaksınız değil mi

Böyle bir şey yok arkadaşım sana açıklama yapmıştım. Faturada ne yazıyorsa o. Kim neyi şikayet edecek? Gümrük görevlisi bu daha pahalıdır mı diyecek? Yanlış düşünüyorsun. Yanlış yönlendirme insanları lütfen.

• State/province konusunda yardim edebilecek biri yok mu

• bazı şeyleri kavramak için olgunlaşmak lazım ki bunun yaşla ilgisi yoktur

bu siteyi çok dillendirmeyin hakkaten kara listeye falan almasınlar 80-90 dolarda bile takmasınlar gümrüğe ..hele tr'de 240 tl 'Ye oyun satabilecek kadar pişkin arkadaşlar fena kızabilir bu duruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Aralık 2013; 0:17:15 >
  • bence bu şikayet edenler gold yada aral olabilir. bu şekilde önlemeye çalışacaklardır yurtdışından oyun ticaretini.
  • Pazar günü 3 oyun sipariş etmiştim toplam 196 dolar,bugün elime ulaştı oyunlar bir kutunun kırık olması haricinde başka sorun çıkmadı (gümrük vs.) kargoda ücreti 60 dolar olarak göstermiş tronix ben not falan duşmememe rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

bişi soracam artık pal ntsc birinci bölge ikinci bölge olayı artık yok demi her oyun aynımı abd den alınan oyunları yada tronixden fialn her serverda oyanayabileceğiz ?

US oyunları oynayabileceğiz, sadece DLC için US psn lazım, o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Pazar günü 3 oyun sipariş etmiştim toplam 196 dolar,bugün elime ulaştı oyunlar bir kutunun kırık olması haricinde başka sorun çıkmadı (gümrük vs.) kargoda ücreti 60 dolar olarak göstermiş tronix ben not falan duşmememe rağmen

aynı gün vermişiz siparişleri oyun sayılarıda aynı.sizinki elinize ulaşmış, şans nickinizden belli zaten şanslı olduğunuz ahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

Bugün oyun siparisi verdim ancak State/Province bölümüne ilçeyi yazdim önceki sayfalarda buraya ulke sehir yazilmis City bölümüne ise bulundugum sehri yazdim bu state/province den dolayi sorun cikar mi??

doğru yazmışın sen dert etme.
  • Arkadaşlar şimdi ps4 için bf4 alsam kargo ücreti filan hepsi toplam kaça mal olur ?
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    76 dolar kargo dahil. 1 oyun alacaksan marioo128den al kargo ücreti 6 dolar ama teslimat süresi 10-15 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

quote:

Orijinalden alıntı: gskayas

Bugün oyun siparisi verdim ancak State/Province bölümüne ilçeyi yazdim önceki sayfalarda buraya ulke sehir yazilmis City bölümüne ise bulundugum sehri yazdim bu state/province den dolayi sorun cikar mi??

doğru yazmışın sen dert etme.

teşekkür ederim şimdi kargonun gelmesini bekleyeyim
  • battlefield 4 stoklara girmiş tekrardan haberiniz olsun
  • sipariş geçtim bakalım bende inşallah gümrükte bir sıkıntı çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.