Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Arkadaşlar merhabalar. Bende almayı düşünüyorum bu siteden 3 oyun. Kaba bi hesapla kargo dahil 130 tl gibi bir rakama geliyor oyun başına. E burda spotçular kaçtan satacaklarki oyunları bilgisi olan varmı ?

165 - 170 den aşağıya satan olmaz. O da en ucuzu o kadar olur. 200 - 210 a kadar yolu var fiyatların.

Garantili 200lerde olurda spot 150 lira civarında olursa açıkcası almayı düşünmüyorum internetten. Konsol yok bende oyunlara heves ettim nedense acele ederek hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm hızlı cevabınız için teşekkür ederim

Bu neslin yeni çıkan oyunları bile ( GTA 5, Fifa 14 ) ilk çıktıkları zaman spotta 160 - 170 liraya satıldı. Tabi bilemem ama yeni oyunlar için 150 TL fazla iyimser bir düşünce gibi geldi bana.

Yanılmadığıma sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar merhaba, geçen cuma sipariş vermiştim 3 oyun. Şimdi fedex'ten kargonun durumuna baktığımda aşağıdaki gibi gözüküyor

13:10
    Bölgedeki FedEx tesisinde
    ISTANBUL TR
    13:09
    Uluslararası gönderi serbest bırakma - İthalat
    ISTANBUL TR
    13:08
    Taşınma durumunda
    ISTANBUL TR
    Paket gümrük işlemleri için hazır

Yukarıdaki bi arkadaşın oyunları gümrükte takılmıştı. Benim kargoda "Uluslararası gönderi serbest bırakma" dediği bölüm gümrükten sorunsuz bir şekilde geçtiği anlamına mı geliyor? Yoksa daha gümrük işlemlerini atlamadı mı? :)

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

arkadaşlar merhaba, geçen cuma sipariş vermiştim 3 oyun. Şimdi fedex'ten kargonun durumuna baktığımda aşağıdaki gibi gözüküyor

13:10
    Bölgedeki FedEx tesisinde
    ISTANBUL TR
    13:09
    Uluslararası gönderi serbest bırakma - İthalat
    ISTANBUL TR
    13:08
    Taşınma durumunda
    ISTANBUL TR
    Paket gümrük işlemleri için hazır

Yukarıdaki bi arkadaşın oyunları gümrükte takılmıştı. Benim kargoda "Uluslararası gönderi serbest bırakma" dediği bölüm gümrükten sorunsuz bir şekilde geçtiği anlamına mı geliyor? Yoksa daha gümrük işlemlerini atlamadı mı? :)

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

Birazdan gelir teslim ederler.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sağolasın, henüz teslimat olmadı yalnız. Bi de tahmini teslimat bölümünde 9 aralık yazıyordu ilk günden beri ama bu akşam baktığımda "mevcut değil" yazıyor. Gümrükte falan kalmamıştır dimi dostum?

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 9 Aralık 2013; 20:56:35 >

• Oyunlar geldi sağsalim herhangi bir problem de yok kutuda vs. Perşembe akşamı sipariş vermiştim. 3 iş günü içerisinde geldi 3 oyun, 169 dolar + 16 dolar kargo 185 dolar
  • Bende bugun oglen 2 oyun siparisi verdim sadece order numaris yazan bi mail geldi 24 saat icinde comfirme maili gelecektir yaziyo.bu klasik prosedurmu??yoksa ilk alisveriste bi kontrolmu soz konusu??

• quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

Oyunlar geldi sağsalim herhangi bir problem de yok kutuda vs. Perşembe akşamı sipariş vermiştim. 3 iş günü içerisinde geldi 3 oyun, 169 dolar + 16 dolar kargo 185 dolar

Bende persembe gunu siparis verdim gumrukten cikmis kargo durumu ayni sizin yayinladiginiz fotograftaki gibi ancak bana halen gelen giden olmadi belkide istanbul disindaki bir ilde oldugumdan gecikmis olabilir diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Bende bugun oglen 2 oyun siparisi verdim sadece order numaris yazan bi mail geldi 24 saat icinde comfirme maili gelecektir yaziyo.bu klasik prosedurmu??yoksa ilk alisveriste bi kontrolmu soz konusu??

Herhangi bir sorun yok size yakinda fedex'fen kargoya verildigine dair bir mail gelecek

• Bende pazartesi günü Fifa14 sipariş verdim, perşembe günü gelecek bakalım :)

Konu için tekrar teşekkürler Daxteroy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

beyler milletin gazına gelip 3 'er , 4'Er hatta 5'Er alan olmuş böle olursa birilerinin şikayet etmesi yada gümrük görevlilerin kıllanmaması içten değil ..2 tane alın fiyatı da hani 110 dolar tutuyorsa acaba 90-95 dolar olarak girebilir misiniz diyin herşey garantileyin

herşeyi abartacaksınız değil mi

Böyle bir şey yok arkadaşım sana açıklama yapmıştım. Faturada ne yazıyorsa o. Kim neyi şikayet edecek? Gümrük görevlisi bu daha pahalıdır mı diyecek? Yanlış düşünüyorsun. Yanlış yönlendirme insanları lütfen.

dostum bildiğim kadarıyla gümrük görevlisi kıllanıp paket kontrolu yapıp sahibinden fatura talebi gerçekleştirebiliyor. Fatura istersede sahtecilik yapcak değilseniz tronix hesabından çıktı alıp gidiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

quote:

quote:

beyler milletin gazına gelip 3 'er , 4'Er hatta 5'Er alan olmuş böle olursa birilerinin şikayet etmesi yada gümrük görevlilerin kıllanmaması içten değil ..2 tane alın fiyatı da hani 110 dolar tutuyorsa acaba 90-95 dolar olarak girebilir misiniz diyin herşey garantileyin

Böyle bir şey yok arkadaşım sana açıklama yapmıştım. Faturada ne yazıyorsa o. Kim neyi şikayet edecek? Gümrük görevlisi bu daha pahalıdır mı diyecek? Yanlış düşünüyorsun. Yanlış yönlendirme insanları lütfen.

dostum bildiğim kadarıyla gümrük görevlisi kıllanıp paket kontrolu yapıp sahibinden fatura talebi gerçekleştirebiliyor. Fatura istersede sahtecilik yapcak değilseniz tronix hesabından çıktı alıp gidiyosun

Tronixweb'in kestiği fatura aynı sekilde Maille istenir. Böylece problem yaşanmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

quote:

quote:

Tronixweb'in kestiği fatura aynı sekilde Maille istenir. Böylece problem yaşanmaz.

aynen bi çare bulunabilir çok cin bi görevli değilse. Benimde temennim sorun olmaması yönünde zaten

• Bu siteden daha önce oyun alan arkadaşlara bir sorum olacak;
    Ben bu siteden ilk defa alışveriş yaptım,3 adet ps4 oyunu aldım,pazartesi kargoya verildiğine dair mail geldi,tahmini teslimat için fedex'in sitesinde perşembe günü yazıyor.
    Fakat hala bir teslimat yok,bir terslik olma ihtimali sizce var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

Bu siteden daha önce oyun alan arkadaşlara bir sorum olacak;
    Ben bu siteden ilk defa alışveriş yaptım,3 adet ps4 oyunu aldım,pazartesi kargoya verildiğine dair mail geldi,tahmini teslimat için fedex'in sitesinde perşembe günü yazıyor.

Peki takip kodundan bakinca nerde gorunuyor paket?

• quote:

quote:

En son salı günü güncellemesi var ve fransa'da görünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Gelir bugun yarin fedexin takip.sayfasi guncellemsi biraz sorunlu diye yazmisti onceki mesajlarda arkadaslar.sorun olmaz.sanmam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelir bugun yarin fedexin takip.sayfasi guncellemsi biraz sorunlu diye yazmisti onceki mesajlarda arkadaslar.sorun olmaz.sanmam..

Anladım,gümrükte takılma gibi bir sorun olsa zaten aranırdım diye düşünüyorum.Herhalde yılbaşına yaklaştığımız için gümrükte yoğunluk yaşanması sebebiyle gecikme olabiliyor.
    Cevaplarınız için de ayrıca teşekkür ederim.

• Hiç sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Hiç sıkıntı yok

Güle güle kullanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Hiç sıkıntı yok

Güle güle kullanın.

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.