Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mithrandir

Bakıyorum siteye last of us 40 dolar beyond 40 dolar zaten dolar kuru malum 40 dolar 90 95 tl ediyor belki daha fazla üstüne birde kargo ekleniyor bu oyunları çok çok ucuza dh de sahibindne gg de bulabilirsiniz neden bu kadar ilgi alaka duyuluyor bu tarz yerlere ?

İlk mesajı okusaydınız bunları yazmazdiniz. Kampanya olmuyor bu sitede. Son çıkan oyunlar alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

Bakıyorum siteye last of us 40 dolar beyond 40 dolar zaten dolar kuru malum 40 dolar 90 95 tl ediyor belki daha fazla üstüne birde kargo ekleniyor bu oyunları çok çok ucuza dh de sahibindne gg de bulabilirsiniz neden bu kadar ilgi alaka duyuluyor bu tarz yerlere ?

İlk mesajı okusaydınız bunları yazmazdiniz. Kampanya olmuyor bu sitede. Son çıkan oyunlar alınır.

Bende onu diyorum işte ilk çıkan oyunlar buradada oradada aynı fiyat spotçularda üstüne bir kargo parası eklenince daha pahalı olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bu Sitenin + Sı ne ki hızlı olması dışında fifa yı 135 e bulabiliyoruz keza bf4 de öyle

1 oyun alınca site sahibi Joe küfrediyor. En büyük artı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bu Sitenin + Sı ne ki hızlı olması dışında fifa yı 135 e bulabiliyoruz keza bf4 de öyle

1 oyun alınca site sahibi Joe küfrediyor. En büyük artı bu.

• Beyler böyle bir uyarı var. Daha önce karşılaşan var mıdır ? Nedir bu şimdi. Bir kol bir de oyun almıştım 120 dolar tutan nota da düşük yazın yazmıştım her ihtimale karşı. Bu uyarıyla karşılaşan var mı ?
     Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: orcdnz

quote:

Orijinalden alıntı: at avrat tepük

slmlar . bu siteden iki oyun almakla bir oyun bir kol almanın farkı var mıdır gümrükteliler acısından. Fiyatı aynı oluyor ama emin olamadım kutu büyük olup dikkat çeker diye ?

aynı soruyu bende sormuştum zamanında olmaz dediler.

Ordan getirecegin fiyata türkiyede satılıyor 135 tl oyun üstelik pal 160 tl kol neden buralarla ugraşıp başınızı agrıtıyorsunuz.

135 tl oyun ????????????????????????????????

• quote:

quote:

quote:

quote:

slmlar . bu siteden iki oyun almakla bir oyun bir kol almanın farkı var mıdır gümrükteliler acısından. Fiyatı aynı oluyor ama emin olamadım kutu büyük olup dikkat çeker diye ?

Ordan getirecegin fiyata türkiyede satılıyor 135 tl oyun üstelik pal 160 tl kol neden buralarla ugraşıp başınızı agrıtıyorsunuz.

Psoyunu.com onur beyi arayin ustelik pal.

• quote:

Beyler böyle bir uyarı var. Daha önce karşılaşan var mıdır ? Nedir bu şimdi. Bir kol bir de oyun almıştım 120 dolar tutan nota da düşük yazın yazmıştım her ihtimale karşı. Bu uyarıyla karşılaşan var mı ?

Bu gönderi gümrüğe takılmış tronix toplam 65 dolar belirtmesine rağmen. Haber vereceklerini soyledıiler. NE yapabilirim para falan isteyecekler mi benden ? Vermem mi gerekiyor ? Ürünü kabul etmeyip paramı tronixten isteyebiliyor muyum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Psoyunu.com onur beyi arayin ustelik pal.

hocam açık net söylüyorum.eli öpülecek adamsınız...

• quote:

quote:

Beyler böyle bir uyarı var. Daha önce karşılaşan var mıdır ? Nedir bu şimdi. Bir kol bir de oyun almıştım 120 dolar tutan nota da düşük yazın yazmıştım her ihtimale karşı. Bu uyarıyla karşılaşan var mı ?

Bu gönderi gümrüğe takılmış tronix toplam 65 dolar belirtmesine rağmen. Haber vereceklerini soyledıiler. NE yapabilirim para falan isteyecekler mi benden ? Vermem mi gerekiyor ? Ürünü kabul etmeyip paramı tronixten isteyebiliyor muyum ?

gümrüğe takıldıysa geçmiş olsun senden ekstra para talep ederler zamanında söyledik burdaki arkadaşlara 4-5 tane oyun siparişi verenler vardı

• orcdnz kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah ben yıllardır bu forumdayım ne bir spotçuyla alakam var nede bir çıkarım bende yıllarca shoptodan çok oyun aldım parası bir yana ptt kargoda kaybolurmu diye çok tereddüt ederdim şuan bu onur arkadaşın bakırköyde dükkanı var gayet güzel oyunları 135 tl gibi bir fiyattan veriyor +takas çok uygun ve pal olarak kargoyla bile alsan bir günde elinde semte yakın olanlar elden alır dh özel fiyat yurt dışından alsan belki 10-15 tl kar edersin ama ntsc oyun kargo gümrük derdine degmez ps4 ana konusunada yazdım alışveriş yapanlarda yazıyor adam tam beyefendi ilgili biri sirkeci kadıköy spotçularına benzemiyor maksat oyuncu arkadaşlar faydalansın benim tavsiyem sitesinden alışveriş yapmayın direk telle irtibat kurup hesabına eft yapın anında kargoya versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

quote:

gümrüğe takıldıysa geçmiş olsun senden ekstra para talep ederler zamanında söyledik burdaki arkadaşlara 4-5 tane oyun siparişi verenler vardı

yani bir standardi var mi istenecek paranin nasil belirlenecek peki ?

• quote:

Estagfurullah ben yıllardır bu forumdayım ne bir spotçuyla alakam var nede bir çıkarım bende yıllarca shoptodan çok oyun aldım parası bir yana ptt kargoda kaybolurmu diye çok tereddüt ederdim şuan bu onur arkadaşın bakırköyde dükkanı var gayet güzel oyunları 135 tl gibi bir fiyattan veriyor +takas çok uygun ve pal olarak kargoyla bile alsan bir günde elinde semte yakın olanlar elden alır dh özel fiyat yurt dışından alsan belki 10-15 tl kar edersin ama ntsc oyun kargo gümrük derdine degmez ps4 ana konusunada yazdım alışveriş yapanlarda yazıyor adam tam beyefendi ilgili biri sirkeci kadıköy spotçularına benzemiyor maksat oyuncu arkadaşlar faydalansın benim tavsiyem sitesinden alışveriş yapmayın direk telle irtibat kurup hesabına eft yapın anında kargoya versin.

hocam neden siteden alışveriş yapmayalım bir de oyunlar 140 tl 135 nasıl olacak.

• orcdnz kullanıcısına yanıt
    Üstat telden konuşursan dh özel fiyat vardı o yönden dedim üstelik hızlı kargo anında kargoya verir 140 tl evet maalesef dolarda euroda uçtu adamın yapacagı birşey yok haklı yurt dışı sitelerindende artık eski fiyatla alamıyacagız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 29 Aralık 2013; 17:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

quote:

quote:

üstad 2 xbox one oyunu ve 12 aylık gold sipariş versem gümrüğe takılır mı sence tronixwepden ?

• Gamepad ile oyun gümrüğe takılırsa vay halimize... Gamepad kutu büyüklüğü biraz göze batıyordur gümrükte. Aynı anda 4 oyun alanlar var benim gibi sorun yaşamıyoruz.

Joe reis alanında uzman birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Gamepad ile oyun gümrüğe takılırsa vay halimize... Gamepad kutu büyüklüğü biraz göze batıyordur gümrükte. Aynı anda 4 oyun alanlar var benim gibi sorun yaşamıyoruz.

Joe reis alanında uzman birisi.

dostum türk lirası olarak ödeme yapabiliyormuyuz yoksa dolar olarak mı kabul ediyor.
    lira olursa da extra para alıyor mu mesela amazon kur u yüksek alıyor ya onun gibi ?
  • Tek oyun 60 dolar genelde sitede. Kargo parası ise 18 dolar. 4 oyun alırsan sanırım 16 dolara düşüyor kargo parası. Çok oyun alımında ideal bir site. Tek oyun için bir albenisi yok. Dolar olarak ödemeyi TL'ye çeviriyor sistem. Döviz bürosunda change yapma gibi düşün elindeki parayı. Elindeki meblaya göre döviz alırsın.
  • Geçmiş olsun hepimize. Tronix'den gelen paketler de takılmaya başladı gümrükte. Bismillahirahmanirahim.
  • Gerekli işlemleri yaptım ama biraz keseyi açtık gümrüğe. Hiç sormayın meblayı.

Bizim insanımız yüzünden olan bize oluyor. Aynı anda 4-5 gamepad almak nedir yahu. Rezil adam dolu !!
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.