Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanim olarak suan en iyisi ama henuz piyasada olmadigi icin kimse nasil oldugunu bilmiyor.tronsmart firmasi iyi bir firma.yazilim kismi iyi yapilmissa alinir.gerci freaktab sitesinde 2 aya kadar yazilim cesitleri mutlaka cikar.biraz zaman gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optik çıkıştan AC3 ve DTS ses gönderebiliyor olsa 10 numara cihaz olur. Amlogic işlemcili olduğundan XBMC'ye de belki donanımsal destek veriyordur. Kumanda ile birlikte XBMC kullanmak harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Optik çıkıştan AC3 ve DTS ses gönderebiliyor olsa 10 numara cihaz olur. Amlogic işlemcili olduğundan XBMC'ye de belki donanımsal destek veriyordur. Kumanda ile birlikte XBMC kullanmak harika olur.

ses konusunda pek bilgim yok,dediğiniz gibi xbmc den filmleri falan oynatma ,online film izleme bana kafii ,ses için burda bir açıklama var.
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/04/03/product-review-tronsmart-vega-s89-hdmi-and-optical-passthrough-test/#.U0WB8VfJfQ8
    1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK

2 DTS 5.1 HDMI passthrough——-OK

3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough—–OK

4 DTS-HD MA 5.1 HDMI passthrough—OK

5 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—can’t work, reciver just show 2.1, not 5.1;

• Evet, bunu ben de okudum sonradan. HDMI üzerinden sorun yok sayılır ama optik çıkıştan verilen seslerde kesilmeler oluyormuş. Yazılımla çözerler sanırım. En önemlisi, bu cihaz için Freaktab forumundaki Finless Bob yazılım hazırlayacakmış. Cihazda gelecek var yani. Donanım olarak daha güçlüsü yok zaten.

• Minix neo x 7 ile karşılaştırırsak artıları ve eksileri nelerdir...
  • 8 çekirdekli Mali 450 grafik işlemcisi bile benim için Minix'e göre tercih sebebidir. XBMC desteği de cabası.
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    hocam tronsmart 4 çekirdeklimi 8 çekirdeklimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

hocam tronsmart 4 çekirdeklimi 8 çekirdeklimi...

islemci olarak 4 cekirdek 2ghz dir.8 cekirdek olan grafik islemcisidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki arkadaşlar geekbuying den ürünü alınca avrupa fiş diye belirtmek gerekiyormu yoksa onlar ülkene bakıp ona göremi gönderiyor...
  • Belirtmeye gerek yok ama sorun değil, adaptör kullanırsın.
  • geekbuy dan bende aldım bu cihazı.

alırken aşağıdaki kodlar indirim sağlıyor.
    $6 coupon for Vega S89 Elite 2G/8G: YYTKMFIX
    $10 coupon for Vega S89 2G/16G: GSFJMTQF
    Coupon expiration: April 18

bu cihaz için klavye-mouse almaya gerek varmıdır?varsa önerinizi yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

geekbuy dan bende aldım bu cihazı.

alırken aşağıdaki kodlar indirim sağlıyor.
    $6 coupon for Vega S89 Elite 2G/8G: YYTKMFIX
    $10 coupon for Vega S89 2G/16G: GSFJMTQF
    Coupon expiration: April 18

bu cihaz için klavye-mouse almaya gerek varmıdır?varsa önerinizi yazarmısınız.

hayırlı olsun ,hele bir gelsin ,görelim gerek olursa alırız.
  • demobig D kullanıcısına yanıt
    O kadar kod aradım bulamadım...Bulduklarımın hepsi geçersizdi 2 gün önce aldım...Gitti 20 kağıt...Nerden buldun hocam kodları...

Klavye ye ihtiyaç olabilir belki ama...coolhamal ın dediği gibi gelince bakarız artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

O kadar kod aradım bulamadım...Bulduklarımın hepsi geçersizdi 2 gün önce aldım...Gitti 20 kağıt...Nerden buldun hocam kodları...

Klavye ye ihtiyaç olabilir belki ama...coolhamal ın dediği gibi gelince bakarız artık...

google da cihaz ile ilgili inceleme-yorum için arama yaparken aşağıdaki linkede baktım orda yazıyordu indirimler..
    http://www.freaktab.com/showthread.php?11977-10-coupon-for-Tronsmart-Vega-S89-TV-BOX-On-GeekBuying

• Arkadaşlar selam,

Bu aletle 3d iso bluray seyredebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Arkadaşlar selam,

Bu aletle 3d iso bluray seyredebilirmiyiz?

alet henüz gelmediği için ,hakkında bir yorum ypmak zor.
    yanlız minix 8 de çıkaracağı modelde ayni chipleri kullanacağını duyurdu.biraz dts artısı varmış.http://www.freaktab.com/showthread.php?12064-Minix-X8-models-announced!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhamal -- 13 Nisan 2014; 10:45:52 >
  • gercekten ikisi de guclu olmus fiyatlarına gore finless da gelecegine gore vega s89 veya minix x8 alınabilir gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap6210 wifi kullanıyor gayet sorunsuz dur t42 de kullanılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.