Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

Ekstra power gerektırmeden 2.5 hdd de fılm oynatıyor mu

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolhamal C kullanıcısına yanıt
    Test için teşekkürler, skor çok iyi ama siz custom rom yüklemiştiniz değilmi ? Acaba orijinal rom kaç puan veriyor ? Birde internetten memnun memnun değildiniz galiba, wifi sinyal kalitesi mi kötü yoksa genel olarak mı yavaş ?
  • boxun interneti iyimiş sorun benim internettedeymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolhamal C kullanıcısına yanıt
    Wifi sinyal çekim gücü nasıl ? Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama sinyal gücü benim için önemli, salon ve mutfak arası 2 duvar var, ve modem salon da, evdekilere bilgisayar sistemi kuracağımı söyledim mutfak için, hatta bu yüzden harici anten olan minix'i de bekliyor bir yanım, onlara karşı mahcup olmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Wifi sinyal çekim gücü nasıl ? Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama sinyal gücü benim için önemli, salon ve mutfak arası 2 duvar var, ve modem salon da, evdekilere bilgisayar sistemi kuracağımı söyledim mutfak için, hatta bu yüzden harici anten olan minix'i de bekliyor bir yanım, onlara karşı mahcup olmak istemiyorum.

box ile wifi yakın bu yüzden mesafe ölçmedim,tronsmartın wifisi ile uydu boxundan atv haber HD izliyebiliyorum.tv ,monitör hepsi aynı odada olduğu için test yapamıyorum.
  • size toplam kaç tlye geldi cihaz.gümrük işini nasıl halletiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

size toplam kaç tlye geldi cihaz.gümrük işini nasıl halletiniz.

gumruge girmedi direkt geldi nasip isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ayın 10 unda alırken stok vardı 3-7 gün arası kargo yazıyordu...14 ünde stok bitti ve 14 ündenden sonra alanların ürünleri 30 nisanda gönderilecekti...Neden kargoya vermediniz diye mesaj attım alttaki cevabı göndermişler...Benimki de 30 nisan postasına gelecek herhalde...Kaçırdığım bir nokta varmı altta yazanlarda...Test yapacağız falan yazmışlar...

hi,dear
    thanks for your order from geekbuying, we have checked that the item you have purchased " Tronsmart Vega S89 ". In some days ago ,we have it in stock, but this item is so hot ,we can not meet so many inquires, the first bunch we have all ship out to whom purchased the order earlier.
    the second bunch will be come back at the end of this month, when we get it we will have it quality testing, so if the item post it ,we will ship you as soon as possible.
    any problem, feel free contact with us .
    we apology for the inconvenience.
    best regard.
    Amy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 21 Nisan 2014; 13:23:53 >

• Adamlar işini şansa bırakmıyor, "ilk parti malların bittiğini, ikinci parti malın ay sonu ellerine ulaşacağını ama
    gelen malları konrtol ettikten sonra satışa sunacaklarını" belirtiyor.
  • Geekbuyingde gecerli 50-100-200 dolara indirim kuponlari...son kullanim 30 nisan...bir hayır duası yeterli...

TWRSQIRF
    $10 off for $200
    2014/04/22 to 2014/04/30

RLCVAXDQ
    $10 off for $200
    2014/04/22 to 2014/04/30

ZYKBKKFR
    $10 off for $200
    2014/04/22 to 2014/04/30

NDTYQXYG
    $5 off for $100
    2014/04/21 to 2014/04/30

ZVFCMMVK
    $5 off for $100
    2014/04/21 to 2014/04/30

EAEDHMRY
    $2 off for $50
    2014/04/21 to 2014/04/30

STZRHPZC
    $2 off for $50
    2014/04/17 to 2014/04/30

GTILBFJU
    $2 off for $50
    2014/04/17 to 2014/04/30

MSQJWLGM
    $2 off for $50
    2014/04/17 to 2014/04/30

ZGKLTUPF
    $2 off for $50
    2014/04/16 to 2014/04/30

FKHXQMJP
    $5 off for $100
    2014/04/16 to 2014/04/30

YVRMSGZU
    $5 off for $100
    2014/04/16 to 2014/04/30

• 10 $ indirim kuponu : GSFJMTQF Halen geçerli, tronsmart vega 120 dolardan 110 dolara iniyor.
  • dts hardware olarak değil software olarak çözüyor

çünkü android sdk da pass-through yok...

muhtemelen başka playerlarda dts de ses çıkmayacaktır.

birde ac3 de sorun olduğunu okudum...

elinde olan arkadaşlar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

dts hardware olarak değil software olarak çözüyor

himedia Q5 de dtsyi software olarak mı passthorugh yapiyordu? Bu sekilde anfi bağlayınca kayıp mı olur?

• 105$ ile 120$ arasındaki tek fark hafıza miktarı mı? Bir de ps4 ün kontrolcüsündeki gibi kumandada kulaklık çıkışı olan ayrı satılan kumanda yok mu?

bunda var mesela ama ayrı satılmıyor. Bir de ses çıkışı verirken kumandanın pili ne kadar gidiyor? Veya ses çıkışı ne kadar iyi pek belli değil.
    http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-A928-5G-WIFI-Quad-Core-TV-BOX-Android-4-2-w--OTA-Bluetooth-4-0-RJ45-SPDIF-HDMI-with-Free-2-4G-Fly-Mouse-W--Mic-Audio-Out-Black-323617.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

105$ ile 120$ arasındaki tek fark hafıza miktarı mı? Bir de ps4 ün kontrolcüsündeki gibi kumandada kulaklık çıkışı olan ayrı satılan kumanda yok mu?

bunda var mesela ama ayrı satılmıyor. Bir de ses çıkışı verirken kumandanın pili ne kadar gidiyor? Veya ses çıkışı ne kadar iyi pek belli değil.
    http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-A928-5G-WIFI-Quad-Core-TV-BOX-Android-4-2-w--OTA-Bluetooth-4-0-RJ45-SPDIF-HDMI-with-Free-2-4G-Fly-Mouse-W--Mic-Audio-Out-Black-323617.html

Wifi farkı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

dts hardware olarak değil software olarak çözüyor

himedia Q5 de dtsyi software olarak mı passthorugh yapiyordu? Bu sekilde anfi bağlayınca kayıp mı olur?

Evet cunku android altyapisinda yok. Islemcisi ve ram sorunu olmadigindan dolayi cok buyuk kayip olacagini sanmiyorum ama genede test edip denemekte fayda var. Minix x8 de ayni chipseti kullacagindan dolayi cok farkli bir cihaz beklemiyorum acikcasi. Dts olayini her ikiside software olarak cozecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En kalitelisi bu sanırım...Şimdi bu kumandaya elimizdeki herhangi bir kulaklığı bağlayınca direk tv den ses kesilip kulaklıktan rahatça duyabiliyormuyuz...Bu tarz bir şey deneyen oldumu...Eğer öyleyse süper...Cihaz geldikten sonra bu kumandayı almayi düşünüyorum...

http://www.aliexpress.com/item/2014-hot-Mini-wireless-keyboard-fly-air-mouse-MELE-F10-pro-black-Remote-Controller-For-Android/1759443189.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

En kalitelisi bu sanırım...Şimdi bu kumandaya elimizdeki herhangi bir kulaklığı bağlayınca direk tv den ses kesilip kulaklıktan rahatça duyabiliyormuyuz...Bu tarz bir şey deneyen oldumu...Eğer öyleyse süper...Cihaz geldikten sonra bu kumandayı almayi düşünüyorum...

http://www.aliexpress.com/item/2014-hot-Mini-wireless-keyboard-fly-air-mouse-MELE-F10-pro-black-Remote-Controller-For-Android/1759443189.html

mele de okuduğum bazı yorumlara göre sanırım bazı tuşlar çalışmıyormuş. Android cihazı root edip bazı dosyaların düzenlenmesi lazımmış galiba. bir de kulaklık çıkışı bazılarının pc sinde çalışmış ama android box da çalışmamış.

Benim favorim 4. sırada verdiğim Rii K25A.

Tronsmart ın cihazı güzel ama rockchiplerde çalışıyormuş. Amlogicler için uyumlu değil diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: garcy

En kalitelisi bu sanırım...Şimdi bu kumandaya elimizdeki herhangi bir kulaklığı bağlayınca direk tv den ses kesilip kulaklıktan rahatça duyabiliyormuyuz...Bu tarz bir şey deneyen oldumu...Eğer öyleyse süper...Cihaz geldikten sonra bu kumandayı almayi düşünüyorum...

Daha feedback'i olmayan bir cihazı denendiğini sanmıyorum.. Dilerim forumdan biri alırda bizde
    öğreniriz otomatik tv nin sesini kesip kesmeyeceğini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.