Şimdi Ara

tropico 4 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik olarak pek farkı olduğunu sanmıyorum. 3-4-5 aynı motoru kullanıyor. Oyun olarak fark var. Ama öyle ahım şahım bi fark yok. 5 de kasacağından eminsen 4 oynaman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Grafik olarak pek farkı olduğunu sanmıyorum. 3-4-5 aynı motoru kullanıyor. Oyun olarak fark var. Ama öyle ahım şahım bi fark yok. 5 de kasacağından eminsen 4 oynaman daha mantıklı.

Sisteme baktım fazla bir şey istemiyor.4ü oynadım güzeldi.5ide oynıcam.Görev lısmı daha iyi,sanki sandbox hızlıydı 2-3 saatte 1980 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun Türkçe yaması yapılmış,

Oyundan aldığım zevk iki katına çıktı Türkçe yama ile...
  • Beyler merhabalar;
    11. bölümde Rusya ile ticaret anlaşması imzala diyor ancak beceremedim bir türlü. Nasıl yapıldığını hatırlayanınız var mı?

Not: Uluslararası ofis yardımıyla rusya ile ilişkileri baya bi geliştirmek gerekiyormuş.O zaman ticaret anlaşması imzalanabilinmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 10 Haziran 2016; 12:42:55 >
  • Beyler beleş olunca kaçırmadan aldım. İlk eğitimi oynadım sonra ada yarattım başladım oyuna. İlk başta bakan binası kurdum sonra okul, tarla, çiftlik balık yeri falan kurdum ama 20kdan -2000'lere doğru geliyorum çiftlik ve tarla kurmama rağmen hiç gelir yok ne
  • seksi0723 kullanıcısına yanıt
    İthâlat yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: seksi0723

Beyler beleş olunca kaçırmadan aldım. İlk eğitimi oynadım sonra ada yarattım başladım oyuna. İlk başta bakan binası kurdum sonra okul, tarla, çiftlik balık yeri falan kurdum ama 20kdan -2000'lere doğru geliyorum çiftlik ve tarla kurmama rağmen hiç gelir yok ne

Maaslari mi yukselttin hocam

• Arkadaşlar edicts ne oluyor. Onun özel ekranı mı vae bir türlü bulamadım
    Birde üçüncü bölümde darbe oldu yıkıldım. Darbeyi engellemek için ne yapmalıyım

• 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Arkadaşlar edicts ne oluyor. Onun özel ekranı mı vae bir türlü bulamadım
    Birde üçüncü bölümde darbe oldu yıkıldım. Darbeyi engellemek için ne yapmalıyım

Tankların önüne yatacak bir halkın olması lazım.
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Öyle cesur ve kahraman bir halkım yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    Askeri memnun etmen lazım. Cephanelik kurup general getirt sonra askeri kule kur. Ben partilerin hepsini %80+ yapıyorum asiler 0 oluyor genellikle. Çok rahat oluyor. Birde uydu kurarsan asileri önceden engelliyor adamlar.

• Arkadaslar yol yaparken usttten gecen kayalik var, altindan yolu nasil devam ettiriyorsunuz? Kirmizi alan oluyor yolu devam ettiremiyorum

• eNsZz E kullanıcısına yanıt
    Yolu başka yerden dolandırmanız gerekiyor.

• Başka yerden yok yok. neyse. teşekkür ederim
  • Oyunu yeni aldım biraz geç oldu. Bir sürü fabrika yapıyorum, madenler var tarla, çiftlik liman vs. ama param hiç olmuyor doğru dürüst. Çok fazla nasıl para kazanabilirim? Bir de mesela fabrikada ne kadar çok işçi çalışırsa bana o kadar çok mu para kazandırır?
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Altın madeni petrol kuyusu kurun ilk once sonra ticarete girip dışarıdan mal gelişini belli seviyeye gelesiye kadar kaldırın petrol rafinerisi de kurun ama petrol yoksa ham petrol alıp satın altın madenini kurunca ilerde altın fabrikası mı ne vardı onu kurup mücevher üretin bu sayede baya para kasarsınız benim oynadigim zamanlarda 100k para geliyordu limana

• Güzel oyundu. 5 de güzel midir acaba? Var mı denemiş olan?

Gerek kalmadı, yorumları okudum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 8 Aralık 2016; 13:32:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda çevrecileri mutlu etmek o kadar da zor değil.
    Bir iki tane çöplük ve sokaklara da bol bol bahçe yaparsanız "el presidente ye beni, yala beni" diye gezerler :d
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    Detaylıca anlatayım.
    Oyunun başında 2-3 tane çiftlik kur, şehir merkezine de bir tane pazar kur. Eline biraz para geçince adada olan kaynaklara bakıp hangi kaynak varsa onun için maden yap. Çiftlikleri arttır, hayvan kesilen yerlerden de yap.(adını unuttum :/)

Halkın refahına önem ver. Evleri ve yemekleri bedava yapar, maaşlarını da bir tık arttırırsan daha mutlu olurlar ve daha iyi iş yaparlar. Halk için barlar, kafeler yaptıktan sonra çiftlik kurmaya devam et. Bu sırada ithalatı kapat. Yavaş yavaş para görmeye başlarsın. 30 binlere falan ulaştıktan sonra karada petrol var mı diye bir bak. Eğer varsa tesis kur, çıkartıp sat o petrolü. Yok denizde varsa hiç bulaşma, daha erken. Onun yerine konserve fabrikası kur ve çikolata yapımını aç. Çikolatadan çok ciddi paralar kazanabilirsin. Bu arada fabrikayı yaptıktan sonra balıkçılık yapmayı unutma. Balık da önemli bir kaynak.

Fabrikadan para kazandıkça şehrinin sosyal yönünü geliştir, yeni yerler inşa et bir müddet. Sonrasında para biriktirmeye başla. Eline 50-60 bin gibi bir miktar geçtiğinde denizdeki petrolü çıkartmak için rafineri kurabilirsin. Petrolü çıkartmaya başladıktan sonra iş tamamdır zaten.

Ayrıca güzel bir yeri de turizme ayır. Turizmden çok iyi para kazanılmasa da halka iş sağlamış oluyorsun.

Ve başta da dediğim gibi, halkın mutluluğuna çok önem ver. Her okuldan en az bir tane yap, sosyal aktiviteleri için mekanlar inşa et ve o mekanların giriş ücretlerini düşük tut. Yani mesela çiftçinin maaşı 5 dolarsa yakındaki barın giriş ücretini 2 dolar yap. Zaten barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını devlet karşıladığı için tüm paralarını eğlenceye harcayıp daha mutlu olabilirler.

İyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.