Şimdi Ara

tropico 4 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Bu arada sarı mavi renkli görevleri yapmak zorunda değilsin. Muz görevleri falan genelde ek görev olur. Sarı kırmızı ünlemli görevleri yaparsan bölüm bitiyor. Yapamayacağın ek görevleri kabul etme

Ana görev de seçimleri kazan diyorda seçimler olmuyor bir türlü.Seçimleri yapmak için kullandığımız yerdeki de seçilemiyor.

Oyun da sorun mu var yama falan mı lazım nedir sıyırcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atuvur

quote:

Bu arada sarı mavi renkli görevleri yapmak zorunda değilsin. Muz görevleri falan genelde ek görev olur. Sarı kırmızı ünlemli görevleri yaparsan bölüm bitiyor. Yapamayacağın ek görevleri kabul etme

Ana görev de seçimleri kazan diyorda seçimler olmuyor bir türlü.Seçimleri yapmak için kullandığımız yerdeki de seçilemiyor.

O görevi hatırladım ama ekstra birşeyler var mı bilmiyorum. Ben oyunu bitireli çok oldu. Seçimleri yaptığın edict general bölümünde miydi yoksa başka bi bölümde mi? Bakan olmadığı için seçim yapamıyor olabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

O görevi hatırladım ama ekstra birşeyler var mı bilmiyorum. Ben oyunu bitireli çok oldu. Seçimleri yaptığın edict general bölümünde miydi yoksa başka bi bölümde mi? Bakan olmadığı için seçim yapamıyor olabilirsin.

1. bölüm bu..

Tamamdır buldum sanırım =)

Sıkı yönetim işaretliymiş..

http://www.gamespot.com/tropico-4/forum/first-campaign-election-60265148/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuvur -- 15 Haziran 2012; 3:26:12 >

• quote:

quote:

Muz ve keçi peyniri ihraç etmemi söylüyor görevde ama bunları nasıl ihraç edeceğiz ki?

Tropico 3 e göre kolay geldi bana herşey iyi gidiyor 1.500.000 dan fazla para da var ama 2020 lerdeyiz hala 1. bölüm bitmedi?

Muzu Banana seçenekli tarlalardan üretirsin. Ama dikkat et halk için yeterli yiyecek tarlası olmazsa halk o muzları yer ve ihracat yapamazsın. Keçi peynirini de ranch binalarını yapıp üretim şeklini "goat" olarak değiştirdikten sonra üretebilirsin.

quote:

Cevap için teşekkürler.Biliyorum bunları fakat, fazlasıyla yetecek kadar var zaten ama genede ihrac etmiyor.Biraz daha kasalım bakalım yiyecek...

oyunu kaydet kapat ac duzelir.. Yada modern times paketini yukle oyle devam et..hata var ihracat gorevlernde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Haziran 2012; 19:06:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modern times dan sonra bu oyun için çıkan yama update vs. var mı arkadaşlar..?
    bir de ben kurulumu şu şekilde yaptım acaba eksik gedik varmıdır: normal oyunun üzerine sırasıyla update 1.03 + Modern Times şeklinde..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkannn -- 26 Haziran 2012; 20:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

oyun güzel ama zor değil tropico paradise island ı aratıyor, o oyun inanılmaz zordu

sormak istediğim bir şey var, win xp de oyunun internet bağlantısını nasıl engelleriz, güvenlik duvarını açtıktan sonra programı seçip tiki kaldırıyorum ama olmuyor.

Tropico P.I. da amaç ne? Bana da zor gözüktü, grafikler karmaşık geldi, Age OE deki gibi işçileri çalıştırcaz sanıyordum ama onları beslicez galiba burda??

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcherCavalry

quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

oyun güzel ama zor değil tropico paradise island ı aratıyor, o oyun inanılmaz zordu

sormak istediğim bir şey var, win xp de oyunun internet bağlantısını nasıl engelleriz, güvenlik duvarını açtıktan sonra programı seçip tiki kaldırıyorum ama olmuyor.

Tropico P.I. da amaç ne? Bana da zor gözüktü, grafikler karmaşık geldi, Age OE deki gibi işçileri çalıştırcaz sanıyordum ama onları beslicez galiba burda??

hem çalıştıracaksın aynı zamanda market, restaurant açarak onların food ihtiyacını da gidereceksin.

• Beyler appdata.dll sorunum var biri yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tropico 4 modern times'da 2000'li yıllara geldiğimizde.. teamster'ler yapılan maaşı beğenmiyor ben de çin'den işçi istiyorum.. fakat onlar da bir süre sonra, garajları ve taşıma işini bırakıyorlar. 1.5 yaması yüklü yani sanırım son yama.. nasıl bir strateji izlemek gerekiyor, ilerleyen yıllarda teamster'larla ilgili bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsotti

tropico 4 modern times'da 2000'li yıllara geldiğimizde.. teamster'ler yapılan maaşı beğenmiyor ben de çin'den işçi istiyorum.. fakat onlar da bir süre sonra, garajları ve taşıma işini bırakıyorlar. 1.5 yaması yüklü yani sanırım son yama.. nasıl bir strateji izlemek gerekiyor, ilerleyen yıllarda teamster'larla ilgili bu konuda bilgisi olan var mı?

Teamsterlerin,garajdaki heriflerin maaşını diğer eğitimsiz insanlardan 1-2 tane daha yüksek tut.
  • senaryo ikide altın madeni yapıyorum her dafasında kendi kendine yıkıldı diğer altın madenleri sapasağlam duruyor nedense o bölgede yapılan maden hep yıkıldı yatır filan mı var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: türktigin

senaryo ikide altın madeni yapıyorum her dafasında kendi kendine yıkıldı diğer altın madenleri sapasağlam duruyor nedense o bölgede yapılan maden hep yıkıldı yatır filan mı var acaba

Deprem falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

quote:

senaryo ikide altın madeni yapıyorum her dafasında kendi kendine yıkıldı diğer altın madenleri sapasağlam duruyor nedense o bölgede yapılan maden hep yıkıldı yatır filan mı var acaba

Deprem falan?

yok depremle alakası yok ilginç bir biçimde kayboluyor ama asıl büyük problem kaya kemerinin altından yol yapılamaması var mıdır bunun çözümü?
  • quote:

Teröristler falan saldırıyordur veya doğal afetten olur.Kemer altına yol yapamazsın
  • tropico 4 steam'de indirime girdi...bu fırsat kaçmaz: 7.49$ TIKLA
  • Mac içinde çıksa iyi olacak artık!

Tropico 3 Gold Edition'ı yaptılar, Tropico 4 gelsin diye bekliyoruz yok!
  • oyun süper yalnız belli zamandan sonra sıkmaya başlıyor.yalnız oyunda ingilizce şart.tamam biraz google translate birazda bu forumdaki arkadaşlar sağolsun oyunu çabucak kavradım.yalnız ekrana bazen gelen şeyleri anlamadan okey yapıyorum.birde artık ben çokmu yol yaptım bilemiyorum ama bana artık yol yapamazsın gibi birşey diyor(no additional road building...the entire road budget goes to keeping the holes of the current roads in an orderly fashion...demolish some existing roads if you want to build mode).halbuki boş arazi üstüne yol yapmadım.hep ya fabrikalara ya evlerin önüne kısacası hep gereken yerlere yaptım.daha adanın çeyreğini yeni doldurdum.acaba sizede böyle bir uyarı geldimi.birde yabancı sitelerden çat pat anladığım kadarıyla nüfus sınırlamasıda varmış galiba.
  • ya bişey sorcam bu oyunda hiç savaş yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

ya bişey sorcam bu oyunda hiç savaş yok mu

Yok.
  • tamam sağol
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.