Şimdi Ara

tropico 4 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modern Times senaryo ve yeni binalarla çok güzel olmuş. Senaryo hazırlanırken dünyanın yaşadığı krizler, olaylar oyuna yansıtılmış. Petrol krizi, kuş gribinde kırmızı et fiyatlarının artması, elektronik ve araba fabrikaları, metrolar, yeni apartmanlar falan herşey çok güzel fakat oyun inanılmaz kolay olmuş. Harcayamayacağınız kadar çok para kazanıyorsunuz. Bölümler başladıktan 5-6 sene sonra inşaatçılara ihtiyaç duymuyorum. Bütün binaları para ödeyerek quick build modunda anında dikiyorum. Böyle güzel senaryo yaptıktan sonra bu kadar kolay olması oyunun tadını kaçırıyor.
  • d&r de varmı acaba oyun? birde fiyatı tahminen nedir acaba..
  • Arkadaşlar bu suçluları tek tek yakalatmak mı lazım? 20 tane suçlu var polislerimi salamıyor muyum üstüne? İlla tek tek basacaksam işimiz var... Birde hammadde üretimim olmasına rağmen dışarı birşey satamıyorum. Neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskapada

Arkadaşlar bu suçluları tek tek yakalatmak mı lazım? 20 tane suçlu var polislerimi salamıyor muyum üstüne? İlla tek tek basacaksam işimiz var... Birde hammadde üretimim olmasına rağmen dışarı birşey satamıyorum. Neden acaba?

Evet tek tek yakalatmak lazım. View'a her basışın da ayrı bi adamı gösterir hepsine sırayla yakalama butonuna bas belli bir süre sonra hepsi yakalanır.
    Üretimin yeterli değildir belki... Teamster ve garaj yapmayı da unutma. Nüfus arttıkça ülke geliştikçe teamster ve garajların sayısını arttırman gerekir. Nüfusun yeterli mi?
    Valla o kadar karışık bir oyun ki şimdi onlarca sebep ve çözüm sayabilirim. Görmeden kesin birşey diyemiyorum. Eğer ihracatın tamamen 0'sa bir hata oluşmuştur oyunu kapatıp yeniden açarsan düzelebilir.

• Hocam 5 tane çiftlik var muz kahve tütün vs. 3 tane hayvan yerim var. 2000 yemek sat diyor ben birde ithalatı kapatmıştım para sıkıntısı çektiğim dönemde o yüzden satamıyor olabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

beyler bu oyunu yeni kuruyorum product key istiyo bulamadım pm geçebilirmidsiniz?

Hocam oyunun internetle olan bağlantısını keserseniz (firewall aracılığıyla olabilir) cd-key istemeden oyunu açabilirsiniz.

Ayrıca DLC'ler malum yerlere düşmüş.

dlclerin düştüğü malum yerleri buraya yazabilir misin veya özel mesaj ile gönderirsen sevinirim dostum dlcler baya güzel ama oyunun gerçeğini alacak param yok şu an da indirime girerse düşünebilirim ama şu anda netten indirerek oynayabiliyoruz ondada dlc paketlerini bulamadım hiç
  •  tropico 4

Arkadaşlar bio farm ve bunun gibi birkaç fabrikada resimdeki nedenden dolayı satış yapamıyoruz? teamster office ve constr... office kurdum ama düzelmedi neden?

constr... bilmemne ofisi halletti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskapada -- 24 Nisan 2012; 18:22:49 >
  • bende fisherman wharp mı ne fish export için onu kurdum..ama eksi war her yerde export yeri 0 neden????
  • Arkadaşlar farm ları kurunca export:0 yazıyor total -lerde oluyor farmlar beni zarar etiriyor bazen de +10bin para geitirisi oluyor anlamadım gitii evlerde öyle bazı evler - up keep ten herelde bazen + para getiriyor bunun çözümü nedir birde evlerde ve farmlarda quality ney
  • @Eskapada Fabrikaların çalışmamasının Construction Office'le bi alakası yok. Yeterli hammadde olmadığı için çalışmazlar. Sigara fabrikası yeteri kadar tütün yoksa çalışmaz. Ya yeteri kadar tütün tarlan yok ya da tarladaki tütünleri fabrikaya taşıyacak teamster office yoktur. Ada tütün tarlaları için uygun değilse fabrikada allow import seçeneğine basarak tütün ithal edebilirsin.
    @bugsbunny_up Başka yiyecek tarlan yoksa balıkların hepsini halk yiyordur o yüzden ihracat yapamazsın
    @onurexs Tarlaları kurduktan 3-4 ay sonra ilk hasatı verirler. Her ay devamlı ürün vermezler. Bazı zamanlarda export'un 0 olması normal. Evlerden gelir bekleme zaten. Evlerden gelir sağlaman için maaşları yükseltmen sonra da ev kiralarını yükseltmen gerekir ama o da aynı hesap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 2 Mayıs 2012; 23:25:22 >
  • Saol panpa
    Birşey daha sorcam quality nedir ve poltikada sürekli isyan çıkıyor bunları nasıl kontrol altında tutabilirim istediklerini nasıl anlayabilirim
    Edit:Kardeş bende evler de total 0 gelmiyor -lerde ev de oturanlarda bu sorunu nasıl çözcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurexs -- 2 Mayıs 2012; 23:29:12 >
  • Şimdi aklıma geldi bir şey daha sorcam Bendede suç işliyorlar polis olamasına rağmen şehir de onları nasıl yakalatabilirim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: onurexs

Şimdi aklıma geldi bir şey daha sorcam Bendede suç işliyorlar polis olamasına rağmen şehir de onları nasıl yakalatabilirim saygılar

Suçluları yakalama görevinden bahsediyorsan hapishane ve polis merkezi kurman gerekir. İkisinin de çalışanları olmak zorunda. Sonra göreve tıklayınca altta view yazar ona basarsan suçlunun profili açılır. Kelepçe resmine de basarsan polisler bir süre sonra yakalarlar. Rebel'lerden bahsediyorsan eğer onları yakalayamazsın. Sadece Edicts menüsündeki Amnesty ile biraz para ödeyerek normal hayatlarına dönmelerini sağlayabilirsin. Ama bunun için ülkenin iyi durumda olması gerekir. Yoksa normal hayatlarına dönmezler. Amnesty'yi istediğin kadar uygulayabilirsin. Bastıktan 1-2 saniye sonra ekranın ortasında kaç tane rebel azaldıysa, 1,2,3,4.. Rebel returned to their normal lives gibi bi yazı çıkar.

• Tropico'nun önceki oyunlarını da oynadım ama artık baydı yani. Ayrıca son oyun bana daha kolay geldi, yani gerçekten biraz kafası çalışan adam ülkeyi batıramaz.
  • Arkadaşlar bir sorunum var birsürü balık tutma yeri yaptım balık tutmuyor (işçi var bir sorun yok export 0 balık tutma görevinde 500 tane istiyor daha 0) tarla kuruyorum çok uzun zaman sonra bana kazanç sağlıyor ve sonra yine sağlamıyor sonra yine sağlıyor
    arkadaşlar bana kira ayarının ve iş maaş ayarının ve farm ayarının tam dengesini söğlermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurexs -- 4 Mayıs 2012; 19:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Tropico'nun önceki oyunlarını da oynadım ama artık baydı yani. Ayrıca son oyun bana daha kolay geldi, yani gerçekten biraz kafası çalışan adam ülkeyi batıramaz.

Aynen ama yapacak bir şey yok Tropico deyince yapacak yenilik kalmadı gibi. Kalypso'dan farklı konulu bir strateji oyunu bekliyoruz artık .
    (Şu an simcity'yi bekliyorum aslında)
  • dlcleri nereden indirebileceğiz hiç bir fikri olan yok mu link filan ? junta dlcsi plantador dlcsi filan bunları indirip oynabilsek süper olacak valla link bulan varsa mesaj beklerim :D
  • evler bedava, yemekler bedava
    şehri pansiyonlarla doldurdum, ama gidip yanına gecekondu dikiyorlar.
  • Arkadaşlar soruma yokmu cevap veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurexs

Arkadaşlar soruma yokmu cevap veren

Görevde balık mı istiyor yoksa Konserve balık(canned fish) mı istiyor? Eğer Canned fish istiyorsa fabrika bölümünden Cannery kurman lazım. Eğitimsiz işçi maaşları 5, lise mezunu 10, Üniversite mezunu 20 normal olur. Apartman kiraları 1ya da 2... Tarlaları o ürüne uygun alanlara kurduğuna dikkat ediyor musun? Tarlayı seçtiğin zaman harita yeşilden kırmızıya doğru renklerle kaplanır. Tarlaları ürüne göre yeşil alanlara kurmalısın. Aynı şey balık ve oduncular için de geçerli. Balıkçı binasının ss'ini koyarsan belki daha iyi yardımcı oluruz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.