Şimdi Ara

tropico 4 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tropico 4 steam bu hafta sonu bedava beyler bayanlar haberiniz ola pazara kadar geçerli bence kaçırmayın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

tropico 4 steam bu hafta sonu bedava beyler bayanlar haberiniz ola pazara kadar geçerli bence kaçırmayın derim..

güzel haber.teşekkür.
  • bende indiriyorum son 1 gün :)
  • aral neden çıkartmıyor şu oyunu?
  • Altın madeni açtım biraz işe yaradı sonra torba işareti çıkıyor ne anlama geliyor birtürlü çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun mac için olanı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

Altın madeni açtım biraz işe yaradı sonra torba işareti çıkıyor ne anlama geliyor birtürlü çözemedim

Torba işaretinin anlamı orada üretim yapılmıyor demektir. 3-4 sebebi var. Çalışan az olabilir, altın madeni bitmiş olabilir, ülkedeki karışıklıktan veya doğal afetlerden dolayı üretim durmuş olabilir, ya da yeterince hammadde gelmiyor demektir. Ama maden hammaddesini kendi üretiyor o yüzden hammadde olayı fabrikalarda geçerli. Torba işaretinin arasıra çıkması normal.
  • Çok teşekkürler sorunu çözdüm doğal afetten olmuş üretime tekrar başladılar

• oyunu çok sevdim de türkçe yaması var mıdır acaba ingilizcem pek iyi değil de
  • Ne kadar çok ev yapsamda barakalar bir türlü kaybolmuyor.

• Epeydir oynamıyorum ama o olaya ben de takılmıştım. Adamlara en tırtından en modernine kadar bina diktik, yine de o barakalarda yaşamaya devam etmişlerdi. Yıksak da gidip tekrar dikiyorlardı şehrin ortasına. Baktık olmuyor, bir kısmını hapse yolladık diğer kısmını da katlettik.
  • Bildiğim kadarı ile ulkenın kapılarını actıysanız eger dısardan gelen göçten dolayı devamlı barakalar oluyor nufus cogalıyor.sınır kapılarını kapatın ve barakaların yanına apartman falan dıkın o zaman azalıcaktır.herhalde bu sorun bu sekılde cozuluyor bıldıgım kadarı ile
  • Arkadaşlar türkçe yama yok mu ya?
  • Muz ve keçi peyniri ihraç etmemi söylüyor görevde ama bunları nasıl ihraç edeceğiz ki?

Tropico 3 e göre kolay geldi bana herşey iyi gidiyor 1.500.000 dan fazla para da var ama 2020 lerdeyiz hala 1. bölüm bitmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuvur -- 13 Haziran 2012; 20:28:48 >
  • daha onu bilmyon nasıl oynayacan bu oyunu ..ing 0 galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

daha onu bilmyon nasıl oynayacan bu oyunu ..ing 0 galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: atuvur

Muz ve keçi peyniri ihraç etmemi söylüyor görevde ama bunları nasıl ihraç edeceğiz ki?

Tropico 3 e göre kolay geldi bana herşey iyi gidiyor 1.500.000 dan fazla para da var ama 2020 lerdeyiz hala 1. bölüm bitmedi?

Muzu Banana seçenekli tarlalardan üretirsin. Ama dikkat et halk için yeterli yiyecek tarlası olmazsa halk o muzları yer ve ihracat yapamazsın. Keçi peynirini de ranch binalarını yapıp üretim şeklini "goat" olarak değiştirdikten sonra üretebilirsin.

• Orijinalden alıntı: atuvur

Muz ve keçi peyniri ihraç etmemi söylüyor görevde ama bunları nasıl ihraç edeceğiz ki?

Muzu Banana seçenekli tarlalardan üretirsin. Ama dikkat et halk için yeterli yiyecek tarlası olmazsa halk o muzları yer ve ihracat yapamazsın. Keçi peynirini de ranch binalarını yapıp üretim şeklini "goat" olarak değiştirdikten sonra üretebilirsin.

Cevap için teşekkürler.Biliyorum bunları fakat, fazlasıyla yetecek kadar var zaten ama genede ihrac etmiyor.Biraz daha kasalım bakalım yiyecek...
  • Orijinalden alıntı: atuvur

Cevap için teşekkürler.Biliyorum bunları fakat, fazlasıyla yetecek kadar var zaten ama genede ihrac etmiyor.Biraz daha kasalım bakalım yiyecek...

Konserve demediğine emin misin?
  • Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Konserve demediğine emin misin?

Bildiğim kadarıyla muzun konservası olmuyor galiba...

Neyse 0 dan tekrar yeni oyun yaptım da seçimleri kazan bölüm bitsin diyor seçimlere gidicem ama aktif değil bunu nasıl aktif yapabiliyoruz bilen?

• Bu arada sarı mavi renkli görevleri yapmak zorunda değilsin. Muz görevleri falan genelde ek görev olur. Sarı kırmızı ünlemli görevleri yaparsan bölüm bitiyor. Yapamayacağın ek görevleri kabul etme
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.