Şimdi Ara

tropico 4 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin önceki oyununda muhteşem müzikler vardı. Acaba bunda durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

Serinin önceki oyununda muhteşem müzikler vardı. Acaba bunda durum ne ?

Yine aynı harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Eylül 2011; 11:02:52 >
  • Önce hileyle oynayarak gazımı aldım bi. Şimdi hilesiz oyuna başlıyorum. Fena zorlanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Önce hileyle oynayarak gazımı aldım bi. Şimdi hilesiz oyuna başlıyorum. Fena zorlanıcam.

inan hilesiz daha zevkli. bende öyle oynamıştım ilk başlarda. speedygonzales ve muchopesos

o gemiler ilaç gibi geliyor adama hilesiz. süvariler gelmiş kadar seviniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Önce hileyle oynayarak gazımı aldım bi. Şimdi hilesiz oyuna başlıyorum. Fena zorlanıcam.

Hileyle nasıl oynadın,trainer mi?
    Bende var ama beceremedim...
    EDİT:HALLETİM
    MUCHOPESOS YUKARDA ARKADAŞ ZATEN YAZMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Eylül 2011; 15:59:16 >
  • Hileyle oynayınca ne zevki kalırki yahu?
  • oyunun demosu 1.7 gb ilk sayfadaki linkten indiriyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Hileyle oynayınca ne zevki kalırki yahu?

yok tabiki kalmıyor. hilesiz bambaşka tadı oluyor. ben sadece denemek için oynamıştım o şekilde :)

dediğim gibi o gemilerin limana yanaşması. onların daha hızlı gelmesi için oyunu hızlandırmam falan . süper ötesi.

limana yanaşan gemiler her gördüğümde lotr 3. filmindeki gemilerden orklar yerine aragorn un atlama sahnesi geliyor gözlerimin önüne. süper bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

oyunun demosu 1.7 gb ilk sayfadaki linkten indiriyorum şuan

hocam indirme... yani 1.7 demo için harcayacağına 4gb kendisini indir bence. yani çıktı oyun. tabi sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

oyunun demosu 1.7 gb ilk sayfadaki linkten indiriyorum şuan

hocam indirme... yani 1.7 demo için harcayacağına 4gb kendisini indir bence. yani çıktı oyun. tabi sen bilirsin

link veriiin

• Hilesiz muhteşem oldu valla. Saatlerdir başındayım kalkamadım. İsyancılarla uğraşmak bile ayrı zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: britony

Hileyle oynayınca ne zevki kalırki yahu?

yok tabiki kalmıyor. hilesiz bambaşka tadı oluyor. ben sadece denemek için oynamıştım o şekilde :)

dediğim gibi o gemilerin limana yanaşması. onların daha hızlı gelmesi için oyunu hızlandırmam falan . süper ötesi.

limana yanaşan gemiler her gördüğümde lotr 3. filmindeki gemilerden orklar yerine aragorn un atlama sahnesi geliyor gözlerimin önüne. süper bir duygu

+ Onyüzmilyon baloncuk yuttum.

• beyler bi saattir şu linkte nerden indirme yapacağımızı bulamadım biri yardım etsin hayrına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydmr -- 7 Eylül 2011; 19:12:24 >
  • quote:

beyler bi saattir şu linkte nerden indirme yapacağımızı bulamadım biri yardım etsin hayrına

download yazan yerin yanında tropico.... yazan yere tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 7 Eylül 2011; 18:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

Serinin önceki oyununda muhteşem müzikler vardı. Acaba bunda durum ne ?

Yine aynı harika...

İşte o zaman oynarım ...

• Süper.
  • Seçimleri kaybediyordum, darbe yaptım üretim yavaşladı. Çok borca girdim. Erken seçim yapıp seçilirsem düzelir mi üretim?
  • Oyun anno 1404 kadar karışık olmasada ingilizcem iyi olmadığı için çözemiyorum oyunu. Ufak bi rehber olsa çok güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Oyun anno 1404 kadar karışık olmasada ingilizcem iyi olmadığı için çözemiyorum oyunu. Ufak bi rehber olsa çok güzel olurdu.

Bu konuyu okuyarak bile rahatça çözebilirsin oyunu. İngilizceye neredeyse hiç gerek yok.

Not: Bu arada darbe iptal edilebiliyormuş. Eski halime döndüm geri.
  • Swiss Bank Account ne oluyor beyler?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.