Şimdi Ara

tropico 4 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El Presidente'nin kendi hesabı. Ne işe yarıyor bilemiyorum ama oyun sonunda şu kadar paranız var. 20 bölüm sonundaki skorunu online olarak gönder diyebilirler
  • Oyun Acaip eğlenceli. Espriler çizimler görevler müzikler çok iyi... Ama Tropico 3te bir tane görev veriyordu ve belli bir zaman içinde yapmamızı istiyordu. O şekilde daha özgürce oynanıyordu. Tropico 4'te bunu değiştirmeleri kötü olmuş. Yapmamız gereken herşeyi oyun bize söylüyor. Henüz Tropico 4'e başlamayanların önce 3 ve 3ün ek paketini oynamasını tavsiye ederim
  • hep seçimleri kaybediyorum şutluyorlar beni. moral 45 civarı param süper ama kaybettiniz diyor seçimler yüzünden bunu nasıl çözerim.,
    birde isyancıları bastırmak için guard filan yapsam yeterlimi başka önemli husus varmı? param fabrikam var ama yine yaranamıyoruz hay anasını ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 8 Eylül 2011; 20:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Seçimleri kaybediyordum, darbe yaptım üretim yavaşladı. Çok borca girdim. Erken seçim yapıp seçilirsem düzelir mi üretim?

hocam darbe nasıl yapılıyor? birde seçimlerde iyi başarı yakalaman için neler yapmam lazım. bedava ev vb. şeyler çözermi sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Seçimleri kaybediyordum, darbe yaptım üretim yavaşladı. Çok borca girdim. Erken seçim yapıp seçilirsem düzelir mi üretim?

hocam darbe nasıl yapılıyor? birde seçimlerde iyi başarı yakalaman için neler yapmam lazım. bedava ev vb. şeyler çözermi sorunu

Edictlerde Defense kategorisinde Military Law olması lazım. Seçimlerde başarı yakalman için halkın isteklerine bak. Seçim propagandası yaparken onları vaat et. Yani sağlık koşulları kötüyse hastahane yapacağını gibi. Bunun yanında bedava ev, bedava yiyecek, sosyal sigorta gibi politikalar arttırır oy seviyesini. Hele Tax Cut yaparsan rakibine fark üstüne fark atarsın. Hiç tavsiye etmiyorum ama.

İsyanları bastırmak içinde guard yap bol bol. Asker sayını arttır. Edictlerden isyancıları kışkırt zayıfken zarar verirsen af çıkardığında büyük olasılıkla geri dönerler eski hayatlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 8 Eylül 2011; 21:51:40 >

• quote:

quote:

quote:

Edictlerde Defense kategorisinde Military Law olması lazım. Seçimlerde başarı yakalman için halkın isteklerine bak. Seçim propagandası yaparken onları vaat et. Yani sağlık koşulları kötüyse hastahane yapacağını gibi. Bunun yanında bedava ev, bedava yiyecek, sosyal sigorta gibi politikalar arttırır oy seviyesini. Hele Tax Cut yaparsan rakibine fark üstüne fark atarsın. Hiç tavsiye etmiyorum ama.

İsyanları bastırmak içinde guard yap bol bol. Asker sayını arttır. Edictlerden isyancıları kışkırt zayıfken zarar verirsen af çıkardığında büyük olasılıkla geri dönerler eski hayatlarına.

hocam valla az önce kendim çözdüm 3 katı fazla oy alıyorum diğer elemandan. ama bedava ev,yemek tax cut ne varsa işaretledim. ülkemde herşey bedava. hocam havaalanı yapamıyorum ya requarer minister of economy diyo (ekonomi bakanı heralde )bunu nasıl halledebilirim.birde liberty arttırmak için neler yapabilirim okul filanmı? çok soru sordum sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 8 Eylül 2011; 22:31:40 >

• Hükumet binası yapman gerekiyor sanırım. Binayı yapıp bakan ataman lazım.
  • quote:

Hükumet binası yapman gerekiyor sanırım. Binayı yapıp bakan ataman lazım.

bakan kiralanıyormu noluyor bilmiyorum ama yapamadım bi türlü.
  • quote:

quote:

Ülkende yetişen varsa oradan atayabilirsin. Yoksa dışarıdan parayla getirtiyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Ülkende yetişen varsa oradan atayabilirsin. Yoksa dışarıdan parayla getirtiyorsun.

hocam bende mevcut olup olmadığını nasıl öğrenicem gerçi olsaydı sanırım bu problemi yaşamazdım dışarıdan ne sayesiyle geliyor bunlar?

• quote:

hocam valla az önce kendim çözdüm 3 katı fazla oy alıyorum diğer elemandan. ama bedava ev,yemek tax cut ne varsa işaretledim. ülkemde herşey bedava. hocam havaalanı yapamıyorum ya requarer minister of economy diyo (ekonomi bakanı heralde )bunu nasıl halledebilirim.birde liberty arttırmak için neler yapabilirim okul filanmı? çok soru sordum sağolun

İnşaatları yaptığın menüde (sağ tıklayıp açılan) Government sekmesinden Hükümet binasını(ministry) yaptıktan sonra üzerine tıkla açılan menüde üst tarafta çalışanları gösterdiği yerde 5 tane bakanlık var. Hepsini tek tek ata. Eğer ülkede yetişen eleman varsa onları gösterir yoksa yurtdışından ataman için 2500-3000 Civarı para ister. Atadığın bakanlar ilk gelen gemiyle gelir. Ülkede bankacı veya gazeteci varsa ekonomi bakanı, general veya asker varsa savunma bakanı, bürokrat varsa dışişleri bakanı, polis, gizli ajan varsa içişleri bakanı, öğretmen veya profesör varsa eğitim bakanı olarak ülkede otomatikman yetişiyor.
    Liberty'yi bölümlerin başlarında fazla takma kafaya. Ama mutlaka artırman gereken durumlarda farklı farklı yerleşim yerlerine Gazete, Radyo ve Televizyon yap TV'yi BBC Kanalına Ayarla... Liberty'nin nerelerde düşük nerelerde yüksek olduğuna sol alttaki tablonun en üstünden overlays / People / Liberty menüsünden bakabilirsin. Kırmızı çok düşük, sarı normal, yeşil yüksek demek... Inquisition, martial law, Anti Litter Ordinance edictleri Liberty'yi düşürür. Onları gerek olmadıkça kullanma. Kendi yarattığın karakteri general, polis şefi, KGB veya CIA tarafından atanmış olarak seçersen oyuna Liberty düşük şekilde başlarsın. Karakterini yaratırken seçimle gelmiş biri olarak seçersen (elected as capitalist, fascist) fazla liberty puanıyla başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 9 Eylül 2011; 1:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

İnşaatları yaptığın menüde (sağ tıklayıp açılan) Government sekmesinden Hükümet binasını(ministry) yaptıktan sonra üzerine tıkla açılan menüde üst tarafta çalışanları gösterdiği yerde 5 tane bakanlık var. Hepsini tek tek ata. Eğer ülkede yetişen eleman varsa onları gösterir yoksa yurtdışından ataman için 2500-3000 Civarı para ister. Atadığın bakanlar ilk gelen gemiyle gelir. Ülkede bankacı veya gazeteci varsa ekonomi bakanı, general veya asker varsa savunma bakanı, bürokrat varsa dışişleri bakanı, polis, gizli ajan varsa içişleri bakanı, öğretmen veya profesör varsa eğitim bakanı olarak ülkede otomatikman yetişiyor.
    Liberty'yi bölümlerin başlarında fazla takma kafaya. Ama mutlaka artırman gereken durumlarda farklı farklı yerleşim yerlerine Gazete, Radyo ve Televizyon yap TV'yi BBC Kanalına Ayarla... Liberty'nin nerelerde düşük nerelerde yüksek olduğuna sol alttaki tablonun en üstünden overlays / People / Liberty menüsünden bakabilirsin. Kırmızı çok düşük, sarı normal, yeşil yüksek demek... Inquisition, martial law, Anti Litter Ordinance edictleri Liberty'yi düşürür. Onları gerek olmadıkça kullanma. Kendi yarattığın karakteri general, polis şefi, KGB veya CIA tarafından atanmış olarak seçersen oyuna Liberty düşük şekilde başlarsın. Karakterini yaratırken seçimle gelmiş biri olarak seçersen (elected as capitalist, fascist) fazla liberty puanıyla başlarsın.

valla çok teşekkür ederim hocam yemin ediyorum herşeyi yapmışım bi o kalmış ucuz diye gözden kaçmış bence para çok gibi valla bende 50 yılı devirdim sevinçler coşkular 80 civarıydı bi bakanları yapamamıştım heralde o da olsaydı 100 olurdu mutluluk neyse bu bitti bir daha adam akıllı başlıycam

• İtfaiye araçları süs diye sanırım. Kuraklıktan dolayı yangın çıkıyor helikopter çağırıp söndürtüyorum.
  • Oyunun patch ile ilgili bir haber verildi mi bazı noktalarda bug var. Bir arkadaş yazmış bu kayalardan yol geçmiyor ayrıca nufus 1k ya vurunca tek şeritli o yol o kadar kalabalık oluyor ki, artık ürünler toplanamıyor. Ama bunların dışında iyi bir oyun hele ki bu oyun sırasındaki konuşmalar süper :D

Bu arada gökhan 35, onları söndürmek 5k, bir tane fire station yapmak çok daha ucuza geliyor, birde haritayı doldurduysan o patlamada 20 tane binan zarar görebiliyor. Yanması kül olması çok önemli değil çünkü ondan sonra belli bir yardım yapılıyor sana ancak o yıkılan binları yeniden yapmak çok ama çok zaman alıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İtfaiye araçları süs diye sanırım. Kuraklıktan dolayı yangın çıkıyor helikopter çağırıp söndürtüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanator

Oyunun patch ile ilgili bir haber verildi mi bazı noktalarda bug var. Bir arkadaş yazmış bu kayalardan yol geçmiyor ayrıca nufus 1k ya vurunca tek şeritli o yol o kadar kalabalık oluyor ki, artık ürünler toplanamıyor. Ama bunların dışında iyi bir oyun hele ki bu oyun sırasındaki konuşmalar süper :D

Bu arada gökhan 35, onları söndürmek 5k, bir tane fire station yapmak çok daha ucuza geliyor, birde haritayı doldurduysan o patlamada 20 tane binan zarar görebiliyor. Yanması kül olması çok önemli değil çünkü ondan sonra belli bir yardım yapılıyor sana ancak o yıkılan binları yeniden yapmak çok ama çok zaman alıyor .

Şimdiye kadar patlama olmadı. Ahırda yangın çıktı o kadar.
  • Savaş yoktu degilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Savaş yoktu degilmi ?

Yok.
  • Denizlerde oil yataklarında " H " işareti var. Buralara helikopter mi göndereceğiz? Eğer göndereceksek nasıl helikopter gönderebiliriz? Bir de demir ve altın yataklarını işletmek için ne kurmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Denizlerde oil yataklarında " H " işareti var. Buralara helikopter mi göndereceğiz? Eğer göndereceksek nasıl helikopter gönderebiliriz? Bir de demir ve altın yataklarını işletmek için ne kurmam gerekiyor?

Petrol için Bişey Göndermene gerek yok. Rafineriyi kurduktan sonra o kendi kendine çalışıyor. Madenleri çıkartmayı mı yoksa fabrikalarını mı sorduğunu anlamadım. 2sini birden anlatıyım. Food & Resources menüsünde Mine var. Madenlerin üzerine onlardan inşa etmen lazım. Daha sonra paran olunca İndustry menüsünden altın madeninin yakınına Jewelry, demir madeninin yakınına Weapon Factory kurarsan altınları mücevhere, demirleri de silaha çevirip satarsın işlenmemiş madenlere göre daha çok para kazanırsın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.