Şimdi Ara

tropico 4 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Denizlerde oil yataklarında " H " işareti var. Buralara helikopter mi göndereceğiz? Eğer göndereceksek nasıl helikopter gönderebiliriz? Bir de demir ve altın yataklarını işletmek için ne kurmam gerekiyor?

Petrol için Bişey Göndermene gerek yok. Rafineriyi kurduktan sonra o kendi kendine çalışıyor. Madenleri çıkartmayı mı yoksa fabrikalarını mı sorduğunu anlamadım. 2sini birden anlatıyım. Food & Resources menüsünde Mine var. Madenlerin üzerine onlardan inşa etmen lazım. Daha sonra paran olunca İndustry menüsünden altın madeninin yakınına Jewelry, demir madeninin yakınına Weapon Factory kurarsan altınları mücevhere, demirleri de silaha çevirip satarsın işlenmemiş madenlere göre daha çok para kazanırsın.

Tam olarak sormak istediğim buydu teşekkür ederim.

• Hortum çıktı adada.

tropico 4

Temsili foto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 10 Eylül 2011; 22:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Hortum çıktı adada.

tropico 4

Temsili foto.

keşke sadece hortum olsa

edit: o gecekonduları kaldır oradan delete tuşuyla kalkar ama çözüm değil ev dikeceksin bol bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 10 Eylül 2011; 23:14:06 >

• quote:

Hortum çıktı adada.

tropico 4

Temsili foto.

Maşallah her yer gecekondu.
  • Fotodaki yer bana ait değil sadece nasıl olduğunu görsünler diye koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 10 Eylül 2011; 23:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Hortum çıktı adada.

tropico 4

Temsili foto.

bizim insanımız olduğu belli tokileri uzağa yapmış

• @GöKHaN 35

Zaten resmi yorumladım ben.

O değilde oyun iyi sarıyor. Kaç saattir oynuyordum maç izlemek için çıktım, Arda-Topal ikisi de oynamıyor geri döndüm oyuna.

• Yıl 2008 oldu popülasyon azalıyor.
  • o shack lardan kurtulamadım bir türlü. adamlara bedava ev veriyorum. klimalı. adam gidip yine yapıyor. üstelik tavşan gibi de ürüyor şerefsizler. ama azaltmanın bir yolu birkaç evsizi öldürtmek. bir iki taneyi temizleyince azalıyor bunlar . kesin çözüm yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

o shack lardan kurtulamadım bir türlü. adamlara bedava ev veriyorum. klimalı. adam gidip yine yapıyor. üstelik tavşan gibi de ürüyor şerefsizler. ama azaltmanın bir yolu birkaç evsizi öldürtmek. bir iki taneyi temizleyince azalıyor bunlar . kesin çözüm yok ama

Sen tam diktatör olmuşsun ya Yeterince apartman yap. Gecekonduları kendileri yıkıp apartmanlara taşınıyorlar zaten. Ama ben hiç kasmıyorum gecekonduları. Çok önemli değil oyunda.

• quote:

quote:

o shack lardan kurtulamadım bir türlü. adamlara bedava ev veriyorum. klimalı. adam gidip yine yapıyor. üstelik tavşan gibi de ürüyor şerefsizler. ama azaltmanın bir yolu birkaç evsizi öldürtmek. bir iki taneyi temizleyince azalıyor bunlar . kesin çözüm yok ama

Sen tam diktatör olmuşsun ya Yeterince apartman yap. Gecekonduları kendileri yıkıp apartmanlara taşınıyorlar zaten. Ama ben hiç kasmıyorum gecekonduları. Çok önemli değil oyunda.

hocam ortalık apartman kaynıyor. tenement falan toptan yıkıyorum zaten. hep apartman. üstelik birkaçı da boş kalıyor. ama yine yapıyorlar anlamadım. bende temizliyorum birkaçını hem temizlemesi de gayet güzel he. adamlar askeri araçla gelip vurup gidiyor

şaka bi yana 5inci adaya geçtim. namussuz oyun önceden 4teyken save dosyan bozuldu dedi. herşeye sıfırdan başladım. daha yeni 5 e geldim. şimdiye çoktan bitmişti

• burda yazdıklarınız yüzünden indiriyorum fena ayıplıcam sizi ona göre
  • quote:

quote:

Gecekonduları yıkmazsan hem housing quality hem de crime yerlerde sürünür. Onları engellemek için immigration office yapıp göçleri arada sırada engellemek. Yoksa İnsan yığınına dönüşüyor ve hizmetler yetersiz kalıyor.

Sonuç olarak o gecekondular aslında büyük sorun

• quote:

quote:

quote:

hocam ortalık apartman kaynıyor. tenement falan toptan yıkıyorum zaten. hep apartman. üstelik birkaçı da boş kalıyor. ama yine yapıyorlar anlamadım. bende temizliyorum birkaçını hem temizlemesi de gayet güzel he. adamlar askeri araçla gelip vurup gidiyor

şaka bi yana 5inci adaya geçtim. namussuz oyun önceden 4teyken save dosyan bozuldu dedi. herşeye sıfırdan başladım. daha yeni 5 e geldim. şimdiye çoktan bitmişti

Apartmanları insanlara uzak yerlere yaparsan boş kalıyor. Bana da oldu 1-2 kere. O yüzden direk Gecekonduların üstüne ve çevresine yapıyorum. Hiç gecekondu kalmıyor... Ben de son bölümdeyim oynasam mı yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim. Oyun bitince ağlıycam heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: britony
    Gecekonduları yıkmazsan hem housing quality hem de crime yerlerde sürünür. Onları engellemek için immigration office yapıp göçleri arada sırada engellemek. Yoksa İnsan yığınına dönüşüyor ve hizmetler yetersiz kalıyor.

Son bölüme geldim daha hiçbi bölümde nüfus fazlası olmadı. Her bölümde işgücü sıkıntısı yaşıyorum İlk yaptığım bina immigration office ve göç serbest olarak ayarlıyorum. Nüfus artsın diye doğum kontrolünü yasaklıyorum. Ev kalitesi konusunda haklısın ama açlık, sağlık, askeriye, isyancılar evlere göre daha çok sorun yaratıyor. O yüzden ben ev işini en sona bırakıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: britony

Son bölüme geldim daha hiçbi bölümde nüfus fazlası olmadı. Her bölümde işgücü sıkıntısı yaşıyorum İlk yaptığım bina immigration office ve göç serbest olarak ayarlıyorum. Nüfus artsın diye doğum kontrolünü yasaklıyorum. Ev kalitesi konusunda haklısın ama açlık, sağlık, askeriye, isyancılar evlere göre daha çok sorun yaratıyor. O yüzden ben ev işini en sona bırakıyorum

hocam iş sıkıntısı için okulları yaparken seçenekler var askeri olan şıkkın diğerlerine geçirip kur okulları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 11 Eylül 2011; 16:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kornburak
    hocam iş sıkıntısı için okulları yaparken seçenekler var askeri olan şıkkın diğerlerine geçirip kur okulları

Fikrin için saol ama Nüfusla okulun alakası yok diye biliyordum. Okulu din eğilimli ayarlayınca daha mı çabuk artıyor? Okulları hep genel eğitim olarak ayarlıyorum. Nüfusun fazla dinci olması iyi olmuyor turizme eğlenceye çok laf ediyorlar oylar düşüyor. Sadece eğitimli değil genel bi nüfus sıkıntısı var. Heralde ben çok hızlı oynuyorum ve gelişiyorum ondan oluyor. Her gemi 20-30 arası göçmen getiriyor ama yine de yetmiyor. Nüfus arttırıcı bütün yolları denedim. Gerçi artık çok da önemli değil son bölümdeyim zaten.

• Oyun bitti. Son bölümü diğerlerine göre çok daha zor yapmışlar. Diğer bölümlere göre değişik bi strateji istiyor. Bir an önce ek paketi falan çıksın. Çok sevdim ben bu Tropico serisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Hortum çıktı adada.

tropico 4

Temsili foto.

bizim insanımız olduğu belli tokileri uzağa yapmış

• Gerçekten süper oyunmuş. Benim bir sorum olucak, Nucleer Power Plant yaptım deniz kenarına,içinde 4 tane felan çalışanda var fakat iş yapmıyor. Binanın üstüne tıklayınca,uzun bir yazı altında da kırmızı olarak '' This bulding requires Uranium to produce electricity '' yardımcı olursanız sevinirim. :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.