Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyun indi, akşama ben de geliyorum Greece olacağım.

Bende Greece oluyorum hocam oyundaki nickini verirsen akşam kasarız beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Forumdan greece olacak pek fazla kişi yok galiba, birlikte hareket edersek daha başarılır olabiliriz diye düşünüyorum. Bu arada oyunda " heal/buff " ve yahut " supoort " karakter olayı nasıldır. Ben pekl çözemedim, " support " karakter var mıdır ?

aynen kardesim sana katılıyorum birlikte hareket etmeliyiz grup icinde olmalıyız ki zevk alalım oyundan
  • olun greece olun kesim sizi
  • Türklerin hepsi troy olursa bnce daha iyi olur en azından dagılmayız ve birlikte daha cok muhabbet ederiz canınız sıkılmaz :D
  • bence de greece olalım yunanlıları sevmesemde bence greece olmak daha mantıklı
  • ilk başlarda greece dezavantaj gözüksede sonradan düzelir gibime geliyor.
  • cbt de clienti ındırmıstım ıkıncı cbt de de bıraz takıldım sımdı tekrar client ındırme me gerek var mı yoks a dırek guncellıyormu kendısını ... ?
  • Healer gibi bir sub class var mı diye sormuştum ama kaynadı galiba arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Healer gibi bir sub class var mı diye sormuştum ama kaynadı galiba arada ?

Healer sub class'ı var evet Warlock olarak geçiyor. 49 lvl'da olabiliyorsun. Bence iyi bir karakter. Pot + heal ile kolay kolay asla yatmazsın. Ama o levela kadar mage gibi oynamalısın karakteri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilekBeri

Benim favorim " Warrior "

Sebebi ise tank oluşu ve stun etme özelliği. Oyunun kendi forumunda en fazla şikayet alan class warrior. Sub-Class berserker'de de stun etme özelliği oluşu ve berserker'in müthiş bir alan skillinin oluşu bu class'a aşırı değer kazandırıyor. Eğer skillerde bir değişklik yapmazlarsa sanırım Warrior + berserker olacağım.

Yalnız 1 vs 1'deki en avantajlı class hangisi derseniz kesinlikle " mage " derim çünkü;

1'incisi oynayanlar bilir ki pvp esnasında veya mob'larla kapışma anlarında max. 7 tane hp ve mp pot kullanabiliyorsunuz, fakat magelerin kendilerini hedef alanından belirli mesafede ileriye ışınlama özelliği ile hp-mp pot'u re-load yapabiliyor ama siz yapamıyorsunuz. Bu çok ilginç ama öyle.

2'ncisi stun+yüksek damage'ye sahip oluşu ve gariptir ki bu oyunda magelerin defansları azımsanmayacak derece de yüksek. Yani rahatlıkla bir berserker ile yakın mesafede çarpışabiliyor dakikalarca xD

Okçunun birisine tek atmıştım neredeyse belki karşıdaki oyuncu yeniydi belki değildi ama sizlere bir fikir sunması içim bunu da ekleyeyim.

Assassin hakkında pek bilgim yok.

Şunu da ekleyeyim 100 vs 100'lerde oynaması en zevkli karakter mage olabilir. Alan skilleri çok fena xD ama favorim Warrior.

Birşeyi düzelteyim oyundaki kemerinizin levelına ve Uncommon-Rare olmasına göre 5 pot slotunu da açabiliyorsunuz. 1.CBT'da pot için 8x3'lük, 7x4'lük kemerler vardı. 2.CBT'da da 7x3'lük kemer düşürmüştüm.

• Peki dostum oyunda " hide " olgusu nasıldır ? Gang yapılabilecek tarz mıdır ? ya da " Sin " güçlü bir karakter midir ? " Stun , paralzye ya da silence " olayları ne durumdadır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

quote:

Oyundaki nickim Boncuk, alamazsam Bezelye olacak (Türk arkadaşlar tanısın diye) Ama birkaç karakter denerim diye düşünüyorum, CBT de oynamadım.

Oyuna 2,30 saat kaldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

quote:

Oyundaki nickim Boncuk, alamazsam Bezelye olacak (Türk arkadaşlar tanısın diye) Ama birkaç karakter denerim diye düşünüyorum, CBT de oynamadım.

Oyuna 2,30 saat kaldı.

Benim Valiente olucak kesin. Bu arada Berserker olucam ama aynen ben de 1-2 class daha deneyebilirim.

• Rhaowin yada Sparhawk koymayı düşünüyorum. Olmazsa da Farlow. Bende Berserker açmayı düşünüyorum
  • beyler ne oluyoruz ona göre guild falan kuralım
  • Ben cbt deyken bir guild kurmuştum DonanımHaber diye de pek talep olmamıştı cbt de okçuydum bunda mage olucam merak ettim doğrusu mageyi guild kurulursa gelebilirim veya ben kurabilirim
  • Beyler hangi Irk olarak oynuyoruz ?

Edit : Troy oluyorum , Nick BadBoyTR

Edit 2: son 6 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 12 Ağustos 2011; 20:53:52 >
  • Troy Nick: AccUssEd class: mage
  • Cavia :) oyunda ilk PM atacağım kişi sensin , Lejyon kuralım GT diye :) " Great Turk "
  • Son 2 dakika, sorun olur da açılmazsa lanet edicem artık.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.