Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olur cbt de hoşuma gitmişti hurra diye adamları ezip geçmek gelen exp de hatırı sayılır miktardı guild kurarız beraber ben 23 lwl de falan bırakmıştım oyunda ki arızalardan ötürü şimdi bakıcam bir süre oyalar beni o arada umarım ısınırız iyice oyuna iyi oyunlar

Edit: oyun hala kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Ağustos 2011; 21:01:40 >
  • giren varmı :S giremiyo kimse sanırım
  • ARkadaşlar tesadüf mü bilmiyorum ama bölge ve dilleri amerikaya göre yapınca amerikan serveri acık gösterdi.
    Scarlet legacy vakası vol2
    edit: tesadüfmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Ağustos 2011; 21:05:38 >
  • Girebilen var mı ?
  • Ben girdim 6 lwl im ikinci bölgeye geçtim.
  • Pm atıyorum Accussed diye :) cevap gelmiyor.
    BadBoyTR :)
  • AccUssEd olmalı hocam ben atarım pm
  • beyler adım NoMoreSorrowTR troy wariorum
  • Ne yaptılar bilmiyorum ama bu kadar dengeli bir savaş ilk kez görüyorum 240 a 260 falandı en son 14 kill gidiyordum pot bitti

Edit: 1.AccUssEd 17 kills

Troy Online Dawn of the infinity World

Off bugda kaldım ya hala düzeltilmemiş bu bug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Ağustos 2011; 22:41:44 >

• Oyuna bende başlayabilirim oyun hakkında bilgilendirecek varmı ? Allods'da hiç kasasım yok şimdi o grindler fln başka bi oyuna yönelebilirim.
  • Cbt de olan buglardan hiç biri düzeltilmemiş iğrenç ya azcık ilgi gösterir insan oyuna
  • Guild kurdunuz mu ?
  • Troy 13lv Warrior - Raizen
  • Haha Wellcome the Knight Online 2 :D
     Troy Online Dawn of the infinity World
  • arkadaşlar eu client le us client ayrı mı şimdi tek bir site var ordan download etmeye çalıştığımda us yazıyor downloader da veya eu sitesi farklımı ?
  • eheh iyi güldüm akşam akşam ama şaka maka çok fazla türk var ama yakında bırakacaklarını düşünüyorum:)

Üste edit: İndir kardeşim oyunun içinde bir eu birde amerika server'ı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeSTeReS -- 12 Ağustos 2011; 23:38:31 >
  • Oyunda çok fazla Türk var, Avrupalı oyuncular ve Türkler %50" balance " oluşturmuşlar.
  • Evime daha yeni geldim iniyor , geliyorum .

--
    Sonradan Eklenti : Nick: ANIL okcu

----

5 dk da bir dc .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 13 Ağustos 2011; 1:37:47 >
  • Guildi kurdum GreatTurks yaklaşık 10 kişiyiz şu an
  • Greece'im beyler nick Valiente siz hepiniz Troy musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.