Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twinblade2

Sene 2011 olmasına rağmen hala bu tür eski oyunların çıkmasına hayret ediyorum. Oyun 10 yıl öncesinin teknolojisiyle inşa edilmiş. Kabod, Karos (Son destan), Troy hepsi aynı tezgahtan çıkmış. Hatta ses efektleri birebir aynı.
    Başkalarının beğenisini eleştirmek hoşuma gitmiyor ama ben bu zamanda artık daha yenilikçi yapımlar görmek istiyorum. Daha önce yapılmamış, düşünülmemiş ayrıntıları görmek istiyorum. Troy aynen dün yediğimiz yemeğin farklı tabağa konmuş hali gibi. Bu oyun download sayfasındaki minimum gereksinim satırının yarısı gücündeki bir sistemle bile çok rahat çalışır.
    Download ve kayıt için harcadığım vakit tamamen bir zaman kaybıydı ve Troy ile ilişkimi bu mesajla birlikte bitiriyorum. Umutlar yine GW2 ve Arheage'e kaldı.

bu adama katılıyorum çok doğru konuşmuş . Onboard ekran kartlarında kasma yapıyor öyle saçma bir optimizasyonu var . Hiç hoş değil adamları seçmek dert efekler vasat . İğrenç bir oyun yaw . Tek güzel özellik oyun dolu dolu heryer yaratk gibi ;)

• Arkadaşlar oyun historical bir MMORPG. Piyasada Gods and Heroes ve bunun dışında elle tutulur bir MMO oyunu yok malesef. Grafikler vasat ama benim için fazla bir önemi yok.
  • Grafik istiyorsan Aion oyna , ona da parali dersiniz. :) onuda tam oynayamazsin sistemin kaldirmaz. Kisacasi oyunlari turlerine gore degerlendirelim lutfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun iniyor şu anda siz nere oynuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Grafik istiyorsan Aion oyna , ona da parali dersiniz. :) onuda tam oynayamazsin sistemin kaldirmaz. Kisacasi oyunlari turlerine gore degerlendirelim lutfen..

O nasıl bir savaş alanıdır benim bilgisayarım bile kastı yani
  • Oyunu oynarken bazen kendimi Karahan , M2 oynarmış gibi hissettim ne yalan söyliyim. Savaş sistemi güzel fakat yaratıkların öyle çok hp si var ki bi mob kesmek için 20-30sn harcıyorum resmen. Ve görevler kendini çok tekrar eden cinsten , şu yaratığı kes , aynı yaratıktan 5 tane şundan topla sonra bir sonraki Lv'ın yaratığını kes... Kısacası doğru konuşmak gerekirse 2011 yapımı bir oyun için yenilikçi birşey göremedim ve grafikleri de bir o kadar kötü.
    Arkadaş ortamıyla oynanınca oyunlar kötü bile olsa eğlenceli duruma getirilebilir ama benden bu kadar , başka bir oyunda görüşmek üzere.
  • Sanava bende gittim, pek kastigini soylemeyem. Bu gibi oyuncularin coklu olarak ayni ortamda bulunup, skill efekt ya da karakter efekt kullanmalarinda islemciye yuk biner, ornegin ; ekraninda 10 tane mage ayni skilli kullaniyor ve pc de bu gorselleri sana gosterme cabasinda, ya da 100 lerce kisi kosuyor, ayni sekilde. Savaslarda olay islemci gucuyle alakalidir kisacasi.
  • Arkadaşlar bn oyuna giremiyorum.Launcheri actiğimda patch atacakken indirme başarısız die bir uyarı geliyo ve Launcher kapaniyor acaba bunun nedeni nedir.Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 13 Ağustos 2011; 15:38:37 >
  • Gördüğüm en kalabalık savaştı, yaklaşık 550 / 580 bitti, troylar kazandı.

Troy Online Dawn of the infinity World

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 13 Ağustos 2011; 15:45:53 >

• Çok dagılmış türk grupları gördüm oyunda.Troy da ve Greek de hallice. Velhasıl kelam Nick:ANIL guild atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Grafik istiyorsan Aion oyna , ona da parali dersiniz. :) onuda tam oynayamazsin sistemin kaldirmaz. Kisacasi oyunlari turlerine gore degerlendirelim lutfen..

Sorun grafik yada oyunun f2p olması değil. Son çıkan single player oyunları kabaca incelersek hepside oyuncuyu cezbetmek için önceden düşünülmemiş yenilikler vaadediyor. Ancak sözkonusu mmorpg örneklerinde oyun benzerlerinin birebir aynısı olmasına rağmen sadece farklı atmosfer ve hikayeyle önümüze geliyor.
    Bu gün mmoların single player oyunlar gibi incelemesi yapılıyor olsaydı Troy bütün inceleme yazarları tarafından yerden yere vurulur, alay edilirdi. Böyle incelemeler yok çünkü mmo yayımcı şirketler potansiyel reklam verendir.
    Asıl sorun günümüzdeki f2p pyuncu kitlesinin oynadığı oyuna sadık olmaması. Çoğu oyuncu bir oyunda birkaç aydan uzun süre bağlı kalmıyor. Sadakat olmadığından oyuna harcama yapmaktan kaçınılıyor. Şirketler için kar düşük oluyor ve bu da onları daha mütevazi, harcamaları düşük oyunları oyuncuya açmaya itiyor. Artı Troy için kaçınılmaz bir gerçek teknik ekibin yetersiz olacağıdır. Güncelleme, bug fix gibi müdahalelere zamanında yanıt veremeyeceklerdir. Bir diğer unsur bazı cash shop zorlayıcı etmenler. Mesela oyunda yükseldikçe elde edilen oyun içi gelir temel gereksinimlerinize (pot vb) yetmeyecektir.
    Kaldı ki aion günümüz için yüksek gereksinimli bir oyun sayılmaz.

• Benden bu kadar hani oyuna biraz ilgi gösterilmiştir diye girdim de cbt ile obt arasında samimi söylüyorum tek fark savaşların haritaları düzenlenmiş. Bir de item çıkmıyor o ayrı mesele.
    Adamlar oyuna bakıp da bir tane hatayı düzeltme zahmetine katlanmamışlar resmen böyle bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Ağustos 2011; 17:43:23 >
  • oyun nasil simdi acildimi sorunsuz oynuyormusunuz?
    karahan yada silkroad gibi standart level kasmak disinda savaslar var sanirim yoksa pvp icinmi sadece
  • Greek tarafındayım guild arıyorum, guild kuruldu mu Greek tarafında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

oyun nasil simdi acildimi sorunsuz oynuyormusunuz?
    karahan yada silkroad gibi standart level kasmak disinda savaslar var sanirim yoksa pvp icinmi sadece

Savaş sistemi karahanın aynısı, kasma sistemi özellikle magenin skilleri silkroada çok benziyor diyebilirim.
  • geleyim zaman geciririm bakalim
  • karahan gibi geldi bana bakacam bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Benden bu kadar hani oyuna biraz ilgi gösterilmiştir diye girdim de cbt ile obt arasında samimi söylüyorum tek fark savaşların haritaları düzenlenmiş. Bir de item çıkmıyor o ayrı mesele.
    Adamlar oyuna bakıp da bir tane hatayı düzeltme zahmetine katlanmamışlar resmen böyle bir şey olmaz.

Hataları düzeltmedikleri gibi lvl atlamayı eşşek kadar zorlaştırmışlar.Dropları aşağılara çekmişler.
    CBT daha güzeldi.Değişen tek şey yeni savaş haritaları getirmeleri olmuş ancak şöyle bir sorun var.Karambole savaş yapıyorsunuz.Denge adına birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Benden bu kadar hani oyuna biraz ilgi gösterilmiştir diye girdim de cbt ile obt arasında samimi söylüyorum tek fark savaşların haritaları düzenlenmiş. Bir de item çıkmıyor o ayrı mesele.

Hataları düzeltmedikleri gibi lvl atlamayı eşşek kadar zorlaştırmışlar.Dropları aşağılara çekmişler.
    CBT daha güzeldi.Değişen tek şey yeni savaş haritaları getirmeleri olmuş ancak şöyle bir sorun var.Karambole savaş yapıyorsunuz.Denge adına birşey yok.

Savaşlarda ki 1.lik lerde saçma sapan görev adam öldürmek savaşın diğerlerini kastetmiyorum en çok adamı öldüren benim 1. başkası oluyor bu kadar olamaz yani. Haklısın cbt daha güzeldi üstümüzü çok güzel diziyorduk eşyalarla

• Oyunu oynadım çok güzel ama diğer online oyunlar gibi belli bir süre sonra sıkıyo.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.