Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • greece de oynuyorum avrupa guild turkse gelirim baba ?
  • Bi açılmadı server... Oyun açılalı daha 1 hafta olmuş elemanlar 30 lvl... Hızlı kasmanın bir püf noktası varmı? anca 16 lvl olabildim.. Mage olmama rağmen moblar çok zor ölüyor:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 19 Ağustos 2011; 15:47:04 >
  • ben hala oynuyorum troy tarafında 2 tane aktif guild var biri "GOKTURKLER" ve "Aurora" ben aurora dayım gündü bi 20 kişi online oluyor hertürlü yardımlaşma var oyun icerisinde pm atıp ulaşabilirsiniz nick: Schilacci bu arada honor larda okadar az gelmiyor svaş başı bi 70 honor almaya başladım suan 750 küsür var
  • Sa Öncelikle İyi Forumlar Oyunu İndirdim Kurdum Ama Serverlar Bakımda Dedi Sonradan Key olayını Araştırdım Keyi Yazıyorum Fakat Şu Yazı Çıkıyor Your transaction was failed.
    Bi Çözüm Pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaZaDayı

Sa Öncelikle İyi Forumlar Oyunu İndirdim Kurdum Ama Serverlar Bakımda Dedi Sonradan Key olayını Araştırdım Keyi Yazıyorum Fakat Şu Yazı Çıkıyor Your transaction was failed.
    Bi Çözüm Pls.

kardeş oyuna kayıt olduğun emaili yaz ve şifreni yazıyorsun oyun bakımda değilse girersin.key olayı yok bitti final sürümde oyun şuan
  • Pvp sistemi baya hantal.Fakat oyunda savaşlara katılmak zevkli mi? Cevap bekliyorum ona göre indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Pvp sistemi baya hantal.Fakat oyunda savaşlara katılmak zevkli mi? Cevap bekliyorum ona göre indireceğim.

Valla pvp sisteminde zevk almak istiyorsan ya mystic yada hunter aç çünkü warriorlar hep ilk hedef yakın dövüşcü oldukları için fazla kill alamazsın.Hantal demissin ama inanki çoğu pvp lerden iyi en azından lag olayı yok ismini vermiyecem yeni çıkan bir online oyunun pvp sine girdim hareket edemiyorum aşırı lag var kasma var o yüzden gir dene zevk almazsan oynamazsın bu kadar basit.
  • Yaklaşık 20 Saat Önce FTP Sunucusu Hacklendi ve Server Files Yayınlandı. Yakında PVP Serverlar Çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Yaklaşık 20 Saat Önce FTP Sunucusu Hacklendi ve Server Files Yayınlandı. Yakında PVP Serverlar Çıkar.

Bu habere nerden eriştiniz acaba?
  • Hangi serverdasınız?
  • GAİA serverindeyim ben troy olarak guildimiz GÖKTÜRKLER klanı var.ayrıca eu serverinde her iki serverde de türk klanları mevcut baya bir türk bu oyunu oynuyor.
  • İndiriyorum bakalım Beyler bir de hepimiz aynı servera girelim başka yere giren varsa da zaten fazla kasmamıştır hatta tutarsa forum içi gurup bile açarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

İndiriyorum bakalım Beyler bir de hepimiz aynı servera girelim başka yere giren varsa da zaten fazla kasmamıştır hatta tutarsa forum içi gurup bile açarız

illa herkez bir yerde olacak değilya pvp yaparken karşı ırktan bizden birini görünce daha hoşuma gidiyor.Her iki ırkta da baya bi türk var oyun dengeye yeni bindi.
  • Ranklara baktım, yaklaşık 2 hafta önce bırakmıştım, Antolia guildi çok iyi yerlere gelmiş.Görünce çok sevindim.
    GANDI,CheGuevera,AnatolianLion ve diğer tüm Anatolia guildi üyelerine Gazoz'dan selamlar
    Nice 1.ciliklere.
  • Oyun güzel sarıyor eğlenceli.

Deneyen pişman olmaz diyebilirim, olanda çıkabilir ama xD
  • oyun çok güzel diğer oyunlar gibi dini imanı para değil hiç olmazsa
  • Güzel bir oyuna benziyor. Halen oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Güzel bir oyuna benziyor. Halen oynayan var mı?

evet EU GAİA troy olarak oynuyoruz GÖKTÜRKLER adlı bir klanımız var online sayımız 10 dan aşağı düşmüyor.
  • quote:

4) Daily Quests rewards dramatically increased

-1. Daily Quests have been modified where a user can only fulfill quests within 5 levels of their current level,
    however the rewards received have been dramatically increased.
    -2. EXP received from the main quests and sub quests have been improved by 50%
    -3. EXP received from daily quests have been improved by 100-150%

Günlük, Ana ve " Sub " Görevlerin verdiği exp oranlarını arttırmışlar ~%50 kadar. Artık büyük ihtimalle hergün 1 level alınabilir diye düşünüyorum rahatlıkla lv45-60 arası için.
  • arkadaşlar gaia troyda oynuyorum ama gel görki bi buga rastgeldim 3.harita olan marsh ışınlandım ışınlanmaz olaydım karekter orda kaldı hiç bir şey yapamıyorum 7-8 defa girdim oyuna çıktım ama nafıle ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.