Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turko24

EU gaia TROY tarafında

Bende ordayim Zyjo
  • siteye girilmıo yaw
  • 30 Kasım'da oyun kapanıyor. Oyunu düzeltip, yakın gelecekte tekrar açacaklarmış oyunu. Ama ana sitede duyuruyu yapar yapmaz, tepki almamak için forumu bile kapattıklarına göre 27 gün önceden bu oyun bence bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

30 Kasım'da oyun kapanıyor. Oyunu düzeltip, yakın gelecekte tekrar açacaklarmış oyunu. Ama ana sitede duyuruyu yapar yapmaz, tepki almamak için forumu bile kapattıklarına göre 27 gün önceden bu oyun bence bitti.

Çok ilginç gerçekten, 2-3 ay önce girdiğimde oyuncu sayısı çok fazlaydı, gerçekten oyun hataları yüzünden mi kapanıyor acaba? Uzun yıllardır mmo oynarım ilk defa böyle bir şeye denk geldim.
  • böyle saçmalıkmı olurmuş ben hiç oynamadım ama o kadar insanın emeğini bi çırpıda silmek varya içimden a.................................................. geliyor charı olan arkadaşlara buyuk geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

böyle saçmalıkmı olurmuş ben hiç oynamadım ama o kadar insanın emeğini bi çırpıda silmek varya içimden a.................................................. geliyor charı olan arkadaşlara buyuk geçmiş olsun

Beceriksiz ve ilgisiz bir yönetim olunca böyle oluyor. Open betada gelmesi gereken Chariot(at arabası)'ları bile oyuna eklemeden bitti. Göya geçen hafta level sınırını yükselteceklerdi. Baktılar oyuncular hala kaçıyor. DC Universe F2P oldu. Çoğu oyuncu oraya kaydı. Oyunu rafa kaldırdılar. Zaten max levelda yapılabilecek hiç birşey yoktu. Bende yaz sonu bıraktım. Yazık potansiyeli vardı halbuki.
  • yazık ki ne yazık pvp yönünden gemi battlaesi hariç diğer pvp modları hiç kasmadan çok güzel yapıyorduk.ayın 14 de araf onlineye bi bakayım belki biraz orda takılırız.
  • püh be güzel oyuna benziyomuş
  • Hay Allah ya oyun paralarını harcamaya fırsat kalmadan xD kapandı diyorlar oyuna. Güzeldi oyun ya :(

Çok haksızlık oldu oyunda hem eşya düşürmede hemde level almada. Umarım tüm sorunlar hallolur da tekrar açarlar oyunu.

Dedikodu vardı zaten eşya upgrade olayında acaba bu gibi söylentiler doğru muydu da yönetim durdurdu oyundu, bilinmezler içindeyim xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilekBeri -- 1 Aralık 2011; 0:31:12 >
  • Noldu açıldımı tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Noldu açıldımı tekrar?

• quote:

Noldu açıldımı tekrar?

Aslında hiçbir zaman kapanmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Noldu açıldımı tekrar?

Aslında hiçbir zaman kapanmamıştı.

Nasıl ? Oyun şu an kapalı dayı
  • oyun açıkmı beyler oynayanvarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

oyun açıkmı beyler oynayanvarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

???

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Benden bir ss :

https://store.donanimhaber.com/6a/a7/22/6aa72208140c98ca8840e52eb71f8875.jpg

o zamanlar avatarım farklıymış

• bu oyun açık mı şu an ? ben sitesine giremiyorum open dns felan diyor
  • oyun çoktan kapandı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.