Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI
    tekrar veriyorum hem size güzel bir oyun önerisi yapmak hemde izlenme sayısını arttırmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI
    tekrar veriyorum hem size güzel bir oyun önerisi yapmak hemde izlenme sayısını arttırmak için

OBT açılsada oynasak meraktan patlayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 13 Ağustos 2011; 23:06:46 >
  • Şuanda beklenebilecek tek free oyun dragon nest. 16 ağustos ...
  • Başlamak istiyorum ne açmamı tavsiye edersiniz? Sizce mage nasıl? ya da hunter?

Euro serverde mage açtım... Bunda int + neye vermeliyim?

Con ve dex ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 14 Ağustos 2011; 17:00:48 >
  • Mage tavsiye ederim, savaşlarda süper CP kasıyor.Silahın istediği kadar dex, kalanı int vereceksin.
  • mobların tarzı filan metin2 yi andırdı bana pek beğenmedim.Klasik bi online oyun tarzında gibi pek bi ayrıcalık yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Benden bu kadar hani oyuna biraz ilgi gösterilmiştir diye girdim de cbt ile obt arasında samimi söylüyorum tek fark savaşların haritaları düzenlenmiş. Bir de item çıkmıyor o ayrı mesele.
    Adamlar oyuna bakıp da bir tane hatayı düzeltme zahmetine katlanmamışlar resmen böyle bir şey olmaz.

Hataları düzeltmedikleri gibi lvl atlamayı eşşek kadar zorlaştırmışlar.Dropları aşağılara çekmişler.
    CBT daha güzeldi.Değişen tek şey yeni savaş haritaları getirmeleri olmuş ancak şöyle bir sorun var.Karambole savaş yapıyorsunuz.Denge adına birşey yok.

Savaşlarda ki 1.lik lerde saçma sapan görev adam öldürmek savaşın diğerlerini kastetmiyorum en çok adamı öldüren benim 1. başkası oluyor bu kadar olamaz yani. Haklısın cbt daha güzeldi üstümüzü çok güzel diziyorduk eşyalarla

guild masterlığını başkasına verme şansın var mı?

• arkadaşlar oyunu indirdim giriyorum kısa bi süre sonra dc veriyo mutlaka nedenini veya çözümünü bilen varmi
  • Oyundan birkaç resim..

Troy Online Dawn of the infinity World

• bence güzel oyun ama her online oyun gibi sıkıyo
  • AMA YİNEDE OYNANABİLİR
  • ben benim mystic i sildim statları yanlıs vermişdim silip hunter actım sonadan ögrendim 0 lanıyomus nese konuya geleyim oyun zevkli biz 4 kişi oynuyoruzda öncelikli birkaç sorum var şimdi sitede okudum her class ilerde 2 ye bölünüyormuş gittim biyerde buldum select 2nd class yazıyorduda onun için kaç lwl a gelmek lazım bide 20 lwl itemlerini honor shop haricinde nerden bulabiliriz ben 1 kez savasa girdim ondanda 9 P aldımda itemler tanesi 1700 falan biraz zorluyo başka yöntem yokmu ? yoksa ilerideki battle larda honor point ler dahamı cok geliyor bide guild atarsanız Troy da 13 lwl Hunter'ım Nick:Schilacci
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

ben benim mystic i sildim statları yanlıs vermişdim silip hunter actım sonadan ögrendim 0 lanıyomus nese konuya geleyim oyun zevkli biz 4 kişi oynuyoruzda öncelikli birkaç sorum var şimdi sitede okudum her class ilerde 2 ye bölünüyormuş gittim biyerde buldum select 2nd class yazıyorduda onun için kaç lwl a gelmek lazım bide 20 lwl itemlerini honor shop haricinde nerden bulabiliriz ben 1 kez savasa girdim ondanda 9 P aldımda itemler tanesi 1700 falan biraz zorluyo başka yöntem yokmu ? yoksa ilerideki battle larda honor point ler dahamı cok geliyor bide guild atarsanız Troy da 13 lwl Hunter'ım Nick:Schilacci

O honor marketteki puanlar biraz uçuk olmuş, kimsenin alabileceğini sanmam.
    20 lvl itemleri ise moonlight plain'de 21 lvl geyiklerden düşmeye başlar.
    Ayrıca honoru da az kasıyorsun, benim mage var 21 lvl, her savaşta en az 40 kasıyorum, suanda 3200 küsür h.p. var.

• Oyuna bende dahil oldum
    AsWAR-TROY AVRUPA MAGE
    AsBOW Hunter Amerika server
    grup varsa benide dahil ederseniz sevinirim
    EDİT:yeni karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 16 Ağustos 2011; 14:22:54 >
  • Bence oyun gayet zevkli battle lar cok zevkli yanlız yine bikaç sorum var bende enson 10 lwl da 2 tane skill acıldı dahada bişe açılmadı skill ağacıncan bakıyorum da her skill bi 30 40 lwlda acılıyor bu skill ağacında yanlışlık var heral yeni skiller kaç lwlda açılıyor ? ve ben hunter ım asasin yapmak istiyorum da kaç lwl olmak lazım sitede gördüm hunter da bi archer bide asasin var kaç lwlda seçiliyor ikisinden biri
  • Yanlız oynamaktan SIKILDIM <>DH<> guildini kurdum AsWAR TROY Avrupa serveri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 17 Ağustos 2011; 18:25:07 >
  • dc sorunu gitti şimdide kamera bugu geldi
    bide varrior build nerden bulurum :)
  • oyunun resmi forumunu araştırdınmı oyun daha finala sürüme geçmedi forumu okumaya devam et orda bulursun.yada oyun içinde oynayanlardan bilgi alırsın
  • Yeni açacak arkadaşlar greece gelsin, günlük 10dan fazla kişi aktif olan guildimiz mevcut ve herkes Türk guildde.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.