Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Turko24 arasıra oluyor öyle Loading'te takılıyor. Bırak PC'yi bir süre sonra girer.

Bu arada lv60 tan sonra yapacak hiç birşey yok. Savaşlar bile sıkıcı 50+ çok az dolayısıyla giren 3-4 kişi oluyor. Milletin kasmasını bekliyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

@Turko24 arasıra oluyor öyle Loading'te takılıyor. Bırak PC'yi bir süre sonra girer.

Bu arada lv60 tan sonra yapacak hiç birşey yok. Savaşlar bile sıkıcı 50+ çok az dolayısıyla giren 3-4 kişi oluyor. Milletin kasmasını bekliyorum artık.

Hangi oyun olursa olsun kasmaya abanmak çok yanlış.Diğer insanlarla birlikte gitmeliydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

@Turko24 arasıra oluyor öyle Loading'te takılıyor. Bırak PC'yi bir süre sonra girer.

Hangi oyun olursa olsun kasmaya abanmak çok yanlış.Diğer insanlarla birlikte gitmeliydin.

Kusura bakmada keyfimin kahyası mısın kardeşim? Merak etme bizde birlikte kastık zaten.

Ben oyunda end game içeriğin zayıf olduğunu belirtmek için yazmışım o mesajı. Amacın post kasmak mı?

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakmada keyfimin kahyası mısın kardeşim? Merak etme bizde birlikte kastık zaten.

Ben oyunda end game içeriğin zayıf olduğunu belirtmek için yazmışım o mesajı. Amacın post kasmak mı?

Sana nasıl terbiye verdikleri ortada.Ama suç sende değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana nasıl terbiye verdikleri ortada.Ama suç sende değil.

Oyundan bi habersin burada işin ne?
    Kendini ne sanıyorsunda bana akıl veriyorsun?
    Boş laf yapma başlığıda kirletme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 17 Eylül 2011; 19:16:30 >

• quote:

Oyundan bi habersin burada işin ne?
    Kendini ne sanıyorsunda bana akıl veriyorsun?
    Boş laf yapma başlığıda kirletme...

Oyunu senden daha iyi biliyorum :)
  • beyler ne durumda oyun yazıyı uplayalım biraz bende yeni başladım troy full almıyor diye grecee actım var mı türk guildi yunan tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3d.now!

beyler ne durumda oyun yazıyı uplayalım biraz bende yeni başladım troy full almıyor diye grecee actım var mı türk guildi yunan tarafında

oyunu full yapmak için oyuna girmeden settins den full mode işaretle.ben troy tarafında oynuyorum ama yunan tarafında da türk guild var.oyunda mesaj atarsan cevap verirler
  • teşekkürler kardeşim
  • Abi görev yok ! şimdi ben tüm bir levelı battle ile mi kasıcam
  • bu ay içerisinde güncelleme gelecek diyorlar gelsin bakalım oyun yeni daha başka ne özellikler eklenecek
  • nihayet yama tarihi belli oldu resmi sitesinde 15.10.2011 tarihinde yama yayınlanacak şimdiden iyice heyecan sardı.
  • nihayet yama tarihi belli oldu resmi sitesinde 15.10.2011 tarihinde yama yayınlanacak şimdiden iyice heyecan sardı.
  • Beyler oyunu yeni yükledim nasıl bişey kısa bi bilgi verirseniz , birde bir tane mi server var yoksa 2-3 tane varmı 2 ırk var orayı anladım nickim : RhunJhunava guild falan varmış yardım ederseniz
  • OYUNDA 2 IRK VAR

1-TROY
    2-GREECE

3 tane class var
    1-Warrior
    2-Mystic
    3-Hunter

Hunter:Skilleri İlk başta fena degil ortalarda biraz zorlanırsınız ama kasması zewkli bir clastır(Ayrı yetten hunter-Rogue olarak biliniyor tabi dual blade ön planda degil sadece pasif ama cok etkili.

Mage:Mage en yüksek damege veren class rare itemler le levelinize göre rahat kasarsın.

Warior:Warior kalkan ile öne cıkan bir class defans ve hp si saglam herzman oldugu gibi dmg leri kasarken cok işe yariyor ama pvp de dayanıklılık ve sabır istiyen bir class
    Rare sistemi : İtemleri Fazla kasamadım ama rare item sistemi mevcuttur rare itemler epic unuqe die itemlerdiginiiz yeşil renk ve lvl ine göre yükseliyor

Upgrade sistemi : Upgrade sistemi şansa ve paraya baglı olarak işliyor paranız varsa Blacksmitten upgrade belli bir seviyeye kadar yapabilirsiniz ama belli bir seviyeden sonra bazı meteryaller istiyor ve bu silahlara göre degişiyor staf sword bow gibi.kolay gibi görünsede ilk başlarda 1k parayla up yaparken 3 4 ten sonra 5 6k gibi bir para istiyor ve yanma ihtimalide var.

Meteryaller:İron bronze Gold diye gidiyor ayrı yetten magic,mithril gibi barlarda mevcut bunlar silahlara özellik katmak icin gerekli ilk başta saydıgım 3 lü upgrade etmek icin.

Meteryal Dropları: Random olarak düşüyor herhangi bir yaratıktan düşebilir tabi seviyenize uygun olarak kimi zamanda seviyenize uygun olmayanlarda düşüyor (Ör:10 lvl kasarken 30 lvl düştü bana)

Görev Sistemi: Görewleri oldukca acık bir şekilde bulabiliyorsunuz Haritaya baktıgınızda görewin nerde oldugunu görüyorsunuz işaret olarak degil mobların isimlerini görerk anlıyorsunuz.

Statlar:Statlarımızı kendi clasımza göre hemen hemen herkes biliyordur ama burda bir fark var mesela mage siniz int ve hp yüklenmeniz lazımken bazı itemleri giyebilmek icin str dex gibi statlara 5 10 point harcamanız gerekili.ama fazla degil.Statlar 0 Lanabilyior.

Pvp Sistemi: Lvl e göre BG lere giriyorsunuz bunlar 10-19-20-29-30-39........diye gidiyor Ayrıca isterseniz 1.1 dövüşlerde mevcuttur bunları istediginiz her yerde karşınızdaki playerın kabul etmesi şartıyla gercekleştirebilrisiniz şehir merkezi dahil!

Skiller: Bir nevi wow daki talent sistemi mevcut kafanıza göre istedignzi yapabilirsiniz .

Potion SiSTEMİ : Şahsen takdir ettim 5-6 tane pot kullanabiliyorsun 1 pvp de veya mob ile Fight halindeyken Potları 3 4 saniye aralıklarla basabiliyorsunuz veya 2.5 tam olarak ölcmedm :)

Dungedon Sİstemi:Oyunda her haritada girebileceginiz dungeonlar mevcuttur lvl inize göre ( ayrıca isterseniz easy normal hard olarak sçerek item kalitesini belirlersiniz)
    Tek başınıza bitirebileceginiz dunegon yok easyleri belki. oda lvlinizin altı olan yerler. her dunegon sonunda bos mevcuttur :)
    easy normal medium örnek veriyim bos hp si easy 5k 7k hard 23k-25k daha bu 15lvl dungeonu gerisini siz düşünün :)

Oyunda Paranın Değeri:Evet oyunda paranın değeri var ama o kadar abartılı bir yeri yok herkes istedigi an kasabilir para satılma mevzusunun dönecegini sanmıyorum cünkü meteryaller herkese düşebiliyor düşüyorda onları satarak para kazanabilirisniz.misal basit bi upgrade itemi olan İron meteryali 30-40k arası gidiyor 2 saat kasın bir şekilde bir meteryal düşer.eminim.

Kasarken mutlaka günlük görevleri de yapın.

• Level cap artmadan ne getirirlerse boş. Şuan oyunda end game'de yapılacak hiç bir şey yok. Koca bir sıfır. İşgal savaşları iyi eğlenceli olur KO tarzı ancak deli gibi Honor verse ne ala verdiği şey %10 xp + drop rate fasa fiso level 60 adamın ne işine yarayacak.
  • quote:

Level cap artmadan ne getirirlerse boş. Şuan oyunda end game'de yapılacak hiç bir şey yok. Koca bir sıfır. İşgal savaşları iyi eğlenceli olur KO tarzı ancak deli gibi Honor verse ne ala verdiği şey %10 xp + drop rate fasa fiso level 60 adamın ne işine yarayacak.

bu işgal savaşları diğer battleler gibi 20 dakikada bir mi olucak?
  • siz ne tarafta oynuyorsunuz bende indirip bakıcam oyuna bi ona göre karakter açim
  • EU gaia TROY tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

quote:

Level cap artmadan ne getirirlerse boş. Şuan oyunda end game'de yapılacak hiç bir şey yok. Koca bir sıfır. İşgal savaşları iyi eğlenceli olur KO tarzı ancak deli gibi Honor verse ne ala verdiği şey %10 xp + drop rate fasa fiso level 60 adamın ne işine yarayacak.

bu işgal savaşları diğer battleler gibi 20 dakikada bir mi olucak?

Yanılmıyorsam haftada 3 savaş olacak. Onlarda 2 saat sürecek.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.