Şimdi Ara

Troy Online Dawn of the infinity World (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Troy Online Dawn of the infinity World

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 13 Ağustos 2011; 3:29:31 >
  • Arkadaşlar umarım bu oyunda birlikteliğiniz daim olurda çoğu oyunda olduğu gibi kısa sürede dağılmazsınız.
  • İndiriyorum troy uz elbetde mage ve warrior arası gidip geliyorum oyun inince yazarım bilgileri
  • Oyunun PvP 'si güzele benziyor indiriyimmi sizce ?
  • Sene 2011 olmasına rağmen hala bu tür eski oyunların çıkmasına hayret ediyorum. Oyun 10 yıl öncesinin teknolojisiyle inşa edilmiş. Kabod, Karos (Son destan), Troy hepsi aynı tezgahtan çıkmış. Hatta ses efektleri birebir aynı.
    Başkalarının beğenisini eleştirmek hoşuma gitmiyor ama ben bu zamanda artık daha yenilikçi yapımlar görmek istiyorum. Daha önce yapılmamış, düşünülmemiş ayrıntıları görmek istiyorum. Troy aynen dün yediğimiz yemeğin farklı tabağa konmuş hali gibi. Bu oyun download sayfasındaki minimum gereksinim satırının yarısı gücündeki bir sistemle bile çok rahat çalışır.
    Download ve kayıt için harcadığım vakit tamamen bir zaman kaybıydı ve Troy ile ilişkimi bu mesajla birlikte bitiriyorum. Umutlar yine GW2 ve Arheage'e kaldı.
  • Biri bana Troy indirmem için link atar mı ?
  • Birde şu oyuna bakın arkadaşlar OBT 18 Ağustos
    http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 13 Ağustos 2011; 3:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Birde şu oyuna bakın arkadaşlar OBT 18 Ağustos

o oyun kat kat daha güzel bence ama neyin tutcağı belli olmuyor bu dünyada

edit: bende sırf tutmadı diye oynamıyorum huyum işte tutmayınca içime sinmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 13 Ağustos 2011; 3:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Verdiğim videodaki oyunda CBT de daha fazla türk vardı.OBT 18 ağustosta başlıyor.Başlayanlar için iyi bir seçim olacaktır.PVP si güzel grafikler f2p için oldukça iyi

• Lütfen Troyu indirmem için download linki alabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar tamamen objektif bir şekilde oyunu size anlatacağım.Öncelikle şunu söyleyeyim anladığım kadarı ile cbt'de ki birçok bugu hiç düzeltme zahmetine girmeden obt'yi çıkarmışlar. (Örneğin şu kamera bugu kafayı yedirdi bana.)Eğer grafik meraklısıysanız.Bu oyunda fazla zaman harcamanızı tavsiye etmem.Oyunun grafikleri gerçekten iyi değil(tmm daha kötü grafikli oyunlar gördüm ama yine de iyi değil).Pvp'si ise eğlenceli ama ilk gün olduğu içindir muhtemelen aşırı karambol.Bilmiyorum belki benim girdiğim takımlar güçsüzdür benim şanssızlığıma ama ne olduğunu anlayamadan bana doğru gelen 100 kişi gördüm.Daha oyuna yeni başladım tabii ama oyuna çok uzun süre devam edeceğimi sanmıyorum.Belki biraz daha oynarım ama.Ben pek beğenmedim oyunu açıkçası :).Ama yine de oyunun clienT'ı 2 gb falan bir denemenizi tavsiye ederim belli mi olur benim hoşuma gitmeyen sizin hoşunuza gider.Bir de unutmadan ekleyeyim oyundak ki türk sayısı da dikktimi çekti baya fazla türk var ama oynayan oyuncular gerçekten tuhaf.Herkes kendi dilinden konuşuyor sohbet ekranına ve ingilizce konuşan yok.Gerçekten hoş bir görüntü olmuyor.(Adam rusça bir şeyler yazmış mesela başka biri başka dilden bir şey yazmış.Karışıyor ortalık yani).Adama ingilizce bir şey soruyorsun adam hiç bir şey demeden çekip gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeSTeReS -- 13 Ağustos 2011; 4:36:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Verdiğim videodaki oyunda CBT de daha fazla türk vardı.OBT 18 ağustosta başlıyor.Başlayanlar için iyi bir seçim olacaktır.PVP si güzel grafikler f2p için oldukça iyi

ben başlamıştım zaten sevmiştim sonra beraber oynuyacağım ark vardı o apb oynucam wulin çıkana kadar dedi bende tek basıma istemem oynamak

• Arkdaşlar ben oyunu indiriyorum şuan guıld olan varmı turk guıldı yardımcı olabılecek ?
  • cevval oyunda türk guildi açtılar galiba yanlış hatırlamıyorsam
  • Ben oynuyorum şuan şahsende memnunum europe server da troy da 11 lwl mage im nick:GaliffreY pm atarsınız su savaş olayında aynı şey bendede oldu bi cıktım alana ışınlanma yerleri vardı bi yapışdılar bana 100 kişi sana toplasan 300hp var ama skiller gayet hoş ben beğendim açıkcası bayada Türk var aklıma bian knight geldi :D Türk guild varsa benide alıverin 2. bölgede takılıyorum hala
  • Spartans loncasını kurmuş bulunmaktayım. Dediğim gibi international bir guild ve benim dışımda 3 Türk var. Oyunu düzgünce oynayacak, yabancı arkadaşlarımızı fazla rahatsız etmeyecek herkese kapımız açık. Biz Türk arkadaşlardan ricam trade chatinde fazla Türkçe konuşup, chatin içine etmeyelim. Tamam bir iki kelime edip, soru soralım ama yarım saat Türkçe'yle meşgul etmeyelim. Hem yabancı arkadaşlara ayıp oluyor hem de oyuncu sayısı azalabilir, bize zararı olur. Eklemek gerekirse, loot sistemi tam kararında olmuş. Ne zibil gibi düşüyor, ne de dilenciye sadaka gibi. Ama oyunda lvl kasmak zorlaştırılmış. 20 Lvl'dan sonra grinde başlıyorsunuz. Benden söylemesi. İyi eğlenceler...

Nick: KingLeonidas
    Faction: Troy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 13 Ağustos 2011; 6:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

Spartans loncasını kurmuş bulunmaktayım. Dediğim gibi international bir guild ve benim dışımda 3 Türk var. Oyunu düzgünce oynayacak, yabancı arkadaşlarımızı fazla rahatsız etmeyecek herkese kapımız açık. Biz Türk arkadaşlardan ricam trade chatinde fazla Türkçe konuşup, chatin içine etmeyelim. Tamam bir iki kelime edip, soru soralım ama yarım saat Türkçe'yle meşgul etmeyelim. Hem yabancı arkadaşlara ayıp oluyor hem de oyuncu sayısı azalabilir, bize zararı olur. Eklemek gerekirse, loot sistemi tam kararında olmuş. Ne zibil gibi düşüyor, ne de dilenciye sadaka gibi. Ama oyunda lvl kasmak zorlaştırılmış. 20 Lvl'dan sonra grinde başlıyorsunuz. Benden söylemesi. İyi eğlenceler...

Nick: KingLeonidas
    Faction: Troy

Ankaraya donunce yani 2saat sonra bende oynarim belki de sistem gereksinimleri neler malum pentium ht +9500gt+3gd ram guvenemiorm

• ya ben oyunu ındırıdm eskı surumu sılmen gerek dıyo gırıyorum program kaldıra troy var 71 mb kaldır dıyorum ıste kaldırır gıbı ıslemler yapıyor fınısh dıyorum kaldırmıyo nasıl sılecem kuramıyorum oyunu eskı versıyon var dıye
  • Savaştan birkaç resim... Bir magenin gelip tek atması sonucu warrioru bırakıp mage açmış bulunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Savaştan birkaç resim... Bir magenin gelip tek atması sonucu warrioru bırakıp mage açmış bulunuyorum.

arkadaşım 10 levelde tek yersin tabi sana tek atan en az 18 leveldir.Mage de iyidir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.